• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar hamilelikte midesi bulanmayan varmi errafimda gördüğüm çoğunun midesi bulanıyor bende yok aksine acayip iştahım açık böyle giderse ben 30 kiloda alirim

Sen şuan çok dipte gibisin aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali aynu yoldan inan fazlasıyla geçmiş biriyim artık düşünce gücümü kaybetmiş gibiydim ama iyi olunca onları yaşayan sen değilmişsin gibi hissedeceksin buna inan
Aynen bende öyleyim canım. Fiziksel belirtiler bitti. Düşünce var. Düşünce daha zor bence. Özellikle delirme kontrol kaybetme korkusu çok oluyor düşünce anksiyetesinde. Doğumda çok korkarsam kontrolü kaybedersem diye kuruyorum bu aralar kafamda. Zorla pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ne olursa olsun başa gelen çekiliyor deliriyoruz kontrolde asla elden gitmiyor hep tetikteyiz cünkü :)
Sorma ya bugün yine krize girdim delircem şizofrwn olcam aklımı kaybetcem çocuklarım ortada kalxak neler neler ilaç bunlarıda düzeltcek mi acaba

Kızlar hamilelikte midesi bulanmayan varmi errafimda gördüğüm çoğunun midesi bulanıyor bende yok aksine acayip iştahım açık böyle giderse ben 30 kiloda alirim
Bulanmasın canım yani şanslılardansın bence.. hiçbişey yiyemeyip serum taktıranlarda var.. kaç haftalık seninki.. hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sorma ya bugün yine krize girdim delircem şizofrwn olcam aklımı kaybetcem çocuklarım ortada kalxak neler neler ilaç bunlarıda düzeltcek mi acaba
Valla canım ben o hali 2 sene yaşadım ama gel gör ilaç kullanmadim ama şuan pişmanım keske kullansaydım belki bu kadar ilerlemezdim sonra ne oldu nasıl oldu bilmiyorum o iç sıkıntısı daralma geçti uyumaya başladım insan içine çıkmaya başladım hepsi kayboldu farkında değildim senin o kadar uzun sürmez hem ilaç kullanıyorsun hem hamilelik bitince bence hepsi hayal olup gidicek

Bulanmasın canım yani şanslılardansın bence.. hiçbişey yiyemeyip serum taktıranlarda var.. kaç haftalık seninki.. hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağol canım benim allah razı olsun cümlemiz inşaallah hayırla alsın bitirsin hamileliği, benim daha 7 haftalık canım sonrasında başlayabilirmi çok zayıf değilim zaten 76 kiloyum çok alirim diye korkuyorum bu iştahla

Sağol canım benim allah razı olsun cümlemiz inşaallah hayırla alsın bitirsin hamileliği, benim daha 7 haftalık canım sonrasında başlayabilirmi çok zayıf değilim zaten 76 kiloyum çok alirim diye korkuyorum bu iştahla
Benim 6. Hafta da başladı hafif.. hala çok şiddetli değil bulantım ama halsizlik ve mide yanması, koku hassasiyeti birleşince hasta gibi oluyorum bişey yapamıyorum... kalp atışını duyduysan başlamaz bence bulantı artık inşallah öyle devam eder canım büyük şans :)

Ilac kullaniyosun degilmi bende kullaniyorum ama nedense tam rahatlama saglamiyor tekrar doktarami gitsem acaba yada psikolog

Istahin varsa ne mutlu sana bende yine gitti iki gundur ya bu hastalik istahi bari kesmese bebegin tam buyume zamani kendim le ugrasmktan yazik ediyorum el kadar yavruma cok uzuluyorum nasil gececek bu icim disim ilac oldu ama 2 gun iyi 5 gun kotu anlamadim gitti

Istahin varsa ne mutlu sana bende yine gitti iki gundur ya bu hastalik istahi bari kesmese bebegin tam buyume zamani kendim le ugrasmktan yazik ediyorum el kadar yavruma cok uzuluyorum nasil gececek bu icim disim ilac oldu ama 2 gun iyi 5 gun kotu anlamadim gitti
Ne kadar oldu ilaç kullanali hamilelikte düşük dozda veriyorlar bildiğim kadarıyla ondan belki uzun süre etki etmiyor

Ya sen şu tekniği bana da bi öğretsene canım nasıl olumlu düşüncem onu bile bilmiyorum desem bugün o kadar sıkılıyordumki ne yapsam nasıl uğraş bulsam bu 8 ay nasıl geçicek kafam öyle dolu dolu ki çok yoruldum şimdiden ya
Canım çok kitap okudum bu konuda.evinizdeki terapist kitabını okumalısın.bilinçaltının gücü kitabıda aynı şekilde.en son beynine format at kitabını okudum o kökten çözüm.formatlamayı öğretiyor ama hamileyken denemicem çünkü korku tetikleme var bebiş etkilenebilir.doğumdan sonra formatlama tekniğini denicem.pozitif düşünmek için bol bol olumlama telkinleri yapıyorum.bir düşünceye beyinin inanması 21 gün.21 gün boyunca olumlama cümleleri okursan gece uyumadan önce özellikle etkisini görmeye başlıyorsun.ben burda çok kitap önerdim ama kimse önemsemedi

Nerden alıyorsun kitapları bende belki alirim şu halde biseyler yapmam lazım
Ben tüm kitaplarımı netten alırım ama eğer netten almak istemezsen bütün kitapcılarda,D&R da bulabilirsin.kitapların faydasını hafife almamak lazım.sonuçta terapistlerde o kitapları okuyarak hastalara yardım ediyorlar

Haklisin bende okumak istiyorum ilk olarak hangi kitaptan baslanmali daha kotu olmaktan korkuyorum cunku

Haklisin bende okumak istiyorum ilk olarak hangi kitaptan baslanmali daha kotu olmaktan korkuyorum cunku
Canım bana doktor Evinizdeki Terapist kitabını önermişti.öyle mükemmel bi kitapki.okurken bana iyi gelen sayfaları işaretledim kaygım olduğunda hemen açıp okuyorum nasıl iyi geliyor.korkularımı çok kafada kuruyorum ben bazen.saçma sapan olmayacak şeylerden korkuyorum o an.doğumu bi yapayım da formatlama tekniğini denicem

ben ilaç kullanıyorum ve düzelmeye başlamıştım birden böyle düşünceler çıktı doktor demişti ama arada yoklar başka şeylerle karşılaşırsın diye sonra onlarda bitcek dedi. kitabın gerçekten faydası var bende okuyorum. limoonun dediği kitaplarıda alcam inş

Valla canım ben o hali 2 sene yaşadım ama gel gör ilaç kullanmadim ama şuan pişmanım keske kullansaydım belki bu kadar ilerlemezdim sonra ne oldu nasıl oldu bilmiyorum o iç sıkıntısı daralma geçti uyumaya başladım insan içine çıkmaya başladım hepsi kayboldu farkında değildim senin o kadar uzun sürmez hem ilaç kullanıyorsun hem hamilelik bitince bence hepsi hayal olup gidicek
normal yani böyle düşünmem bu hastalık yapıyor yani insanın yakasını bırakmıyor resmen inş. dedğin gibi olur herşey eskisi gibi olur. 8 ay yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum artık

Iyi aksamlar nasilsiniz bayanlae ben bugun sitresli bi gun yasadim basim catliyo resmen anca firsat buldum yazmaya ust komsum var durmadan biaeyler atarlar cirparlar o kadar soyledim ama nafile bu gun temizlik yaptim esimin kizmasina ragmen kovayla balkona su doktum temizledimki yukaridan bildiginiz cop yiginini attilar bende insanca ciktim soyledim kadin ve evli uc kizi resmen beni doveceklerdi bir turlu laf anlatamadim sinirlerim bozuldu tum gun agladim hamileligim sikintili geciyor yapiyorum diyorum yapma o zaman diyorlar ya bunlar nasil insan lar anlamadim sanki kendi derdim yetmezmis gibi kusura bakmayin icimi dokmem lazimdi Allah buyuktur su halde beni aglattilarya ne diyeyim

Iyi aksamlar nasilsiniz bayanlae ben bugun sitresli bi gun yasadim basim catliyo resmen anca firsat buldum yazmaya ust komsum var durmadan biaeyler atarlar cirparlar o kadar soyledim ama nafile bu gun temizlik yaptim esimin kizmasina ragmen kovayla balkona su doktum temizledimki yukaridan bildiginiz cop yiginini attilar bende insanca ciktim soyledim kadin ve evli uc kizi resmen beni doveceklerdi bir turlu laf anlatamadim sinirlerim bozuldu tum gun agladim hamileligim sikintili geciyor yapiyorum diyorum yapma o zaman diyorlar ya bunlar nasil insan lar anlamadim sanki kendi derdim yetmezmis gibi kusura bakmayin icimi dokmem lazimdi Allah buyuktur su halde beni aglattilarya ne diyeyim
Hayırlı geceler benimde bugün çok midem bulanıyordu uyumuşum akşamdan, şu apartman hayatında yaşamayı bilmeyenlere çok sinir oluyorum bizimde üstte bir gelin vardı herşeyi şap aşağı kaç kere dedik anlamiyor o yüzden yüz göz olmaya gerek yok nasıl olsa bildiklerini yapıyorlar

Kizlarrr nasilsiniz bizimde dun bebegin ve benim kontrolumuz vardi bi problemimiz yokmus cok sukur 3gundur gece gunduz cok fenaydik hic uyumadi cok gazi vardi bende dun sabah artik iyice hem yoruldum hem niye boyle diye kafayi taktim kontrol zamanimizda gelmisti gttik gaz icin baska bi ilac verdi 1bucuk ay sonra ilk defa 4 saat araliksiz uyumus bebekte bende yoksa 40dkkada bir ayaktayim gece gunduz aglama krizleri doktor 3 ayi bulur dedi sizde durumlar nasil

Back