- 3 Ağustos 2018
- 318
- 55
- 28
- 30
Evet alıntı hastalar risalesi diye bulabilirsin beni çok rahatlatıyorBu kitabindan alinti dimi nekadar dogru bende senin gibi bi yerim agrisa hemen en kotusunu dusunurum kitabin adi neydi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet alıntı hastalar risalesi diye bulabilirsin beni çok rahatlatıyorBu kitabindan alinti dimi nekadar dogru bende senin gibi bi yerim agrisa hemen en kotusunu dusunurum kitabin adi neydi canim
Okuyorum simdi canim cok dogru birebir yasadiklarima tercuman olmus hastaliga ehemmiyet verdikce niye bitmiyor gecmiyor dedikce artiyor bunu yapmasak dedigi gibi vakti geldiginde bitecek gidecek ama sabir yok iste daha cok boyle seyler okumam lazim sanki bu dunyaya sinav icin gelmemis gibi davraniyorum hersey bitsin gulluk gulistanlik olsun diye bekliyorumEvet alıntı hastalar risalesi diye bulabilirsin beni çok rahatlatıyor
Aynen ben bu tür düşünceler geldikçe risaleleri okuyordum rahatlıyordum bu asrın hastalığı vehham diye yazıyor bunuda yenmek imanı billah ile olur die yazıyor çok doğruOkuyorum simdi canim cok dogru birebir yasadiklarima tercuman olmus hastaliga ehemmiyet verdikce niye bitmiyor gecmiyor dedikce artiyor bunu yapmasak dedigi gibi vakti geldiginde bitecek gidecek ama sabir yok iste daha cok boyle seyler okumam lazim sanki bu dunyaya sinav icin gelmemis gibi davraniyorum hersey bitsin gulluk gulistanlik olsun diye bekliyorum
Bende risalei Nur külliyatı var ordan okuyorum sen netten bulabilirsin bide hastalar risalesi küçük kitapçık şeklinde satılıyorRisaleyi kitaptanmi nettinmi okuyorsunuz kızlar bi baksaydık bizde
Sağol canım bi bakayım bendeBende risalei Nur külliyatı var ordan okuyorum sen netten bulabilirsin bide hastalar risalesi küçük kitapçık şeklinde satılıyor
A.a hayırlı olsun inşaallah sorunsuz çok güzel bir hamilelik geçirirsin.....Selam kızlar... Daha önce yazmıştım tüp bebek tedavisi görüyorum diye çok şükür şimdilik yolunda.. transfer günüme kadar lutsral kullandım sonra kullanmadım yani 1 ayı aşkın süredir.. bulantılar halsizlik derken kendimi yatalak gibi hissediyordum.. hevesle beklediğim hiçbirşeyi yaşayamadım. Şikayet etmiyorum tepkisizim çok şükür tuttu.. Bugün dışarda başım dönünce çok korktum ve panik atak geçirdim.. ailelerden uzaktayız tek destekcim eşim.. yolun daha çok başındayım napacağımı bilmiyorum.. aklımda hep senaryolar var bir yandan kalp atışı durursa tansiyonum yükselirse düşürürsem diye..eşim şuan başım ağrıdığında bile ilaç içmemi istemiyor...İlerde antidepresana ihtiyaç duyarsam naparım bilmiyorum.. Biraz uzun oldu.. çok bekledik şimdi böyle olduğum için içten içe kendimi suçluyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim cnm inşallah yolunda gider..A.a hayırlı olsun inşaallah sorunsuz çok güzel bir hamilelik geçirirsin.....
Allah Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip Allah yardımcın olsunSelam kızlar... Daha önce yazmıştım tüp bebek tedavisi görüyorum diye çok şükür şimdilik yolunda.. transfer günüme kadar lutsral kullandım sonra kullanmadım yani 1 ayı aşkın süredir.. bulantılar halsizlik derken kendimi yatalak gibi hissediyordum.. hevesle beklediğim hiçbirşeyi yaşayamadım. Şikayet etmiyorum tepkisizim çok şükür tuttu.. Bugün dışarda başım dönünce çok korktum ve panik atak geçirdim.. ailelerden uzaktayız tek destekcim eşim.. yolun daha çok başındayım napacağımı bilmiyorum.. aklımda hep senaryolar var bir yandan kalp atışı durursa tansiyonum yükselirse düşürürsem diye..eşim şuan başım ağrıdığında bile ilaç içmemi istemiyor...İlerde antidepresana ihtiyaç duyarsam naparım bilmiyorum.. Biraz uzun oldu.. çok bekledik şimdi böyle olduğum için içten içe kendimi suçluyorum... Allah hepimizin yardımcısı olsun
Senin kaç hafta oldu canımAllah Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun cnm teşekkür ederimAllah Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip Allah yardımcın olsun
32 hafta oldukSenin kaç hafta oldu canım
Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim32 hafta olduk
Amin cümlemizinSağlıkla kucağına almayı nasib etsin Rabbim
Şizofreni olacak biri önceden bu durumu bilemez rahat ol bunlar kaygı bozukluğu kaygı nızı azaltabilirsiniz bu gerçekten sizin elinizde yürüyüş yapınKIzlar iyim derken bugün nette gezinirken bipolar olabilirsiniz diye birşey e girdim ve korkularım tavan yaptı atak geçirdim ağlama krizine girdim bende öyleyim falan demeye başladım ve bu düşünceden çıkamıyorum ilk defa bu kadar beynimi sardı deliriyom mu noluyor kafamı duvara vurasım geliyor bu hastalık oraya mı ilerliyor şizofren mi oldum resmen düşüncelerime hakim olamıyorum. Benim babam ilaç kullanıyor teşhis edilemeyen tanısı var bipolara benzer demişti şimdi kesin bendede olcak hayatım karardı yine düşünüyorum
İnternette başka bir hastalık okuduğumuzda da belirtileri kendimizde artıp sanki o hastalık varmış gibi düşünüyoruz.. Bence seninki de öyle cnm okuyunca öyle hissetmişsindir en iyisi araştırmamak ama insan bakıyor bazen.. az kalmış doğumuna da inşallah daha sakinleşip atlatırsın süreciKIzlar iyim derken bugün nette gezinirken bipolar olabilirsiniz diye birşey e girdim ve korkularım tavan yaptı atak geçirdim ağlama krizine girdim bende öyleyim falan demeye başladım ve bu düşünceden çıkamıyorum ilk defa bu kadar beynimi sardı deliriyom mu noluyor kafamı duvara vurasım geliyor bu hastalık oraya mı ilerliyor şizofren mi oldum resmen düşüncelerime hakim olamıyorum. Benim babam ilaç kullanıyor teşhis edilemeyen tanısı var bipolara benzer demişti şimdi kesin bendede olcak hayatım karardı yine düşünüyorum
Masil yuzlestin peki simdi nasilsin karnim buyidukce nefes almakta zorlaniyorum bende bir an once dogsun istiyorumöyle yaptım zaten üstüne gittim. anksiyetenin yaptığını biliyorum ama engel olamadım bugün düşündükçe battım sonra çıkmam gerekiyor bu durumdan die çıktım korkumla yüzleştim