- 1 Nisan 2016
- 315
- 276
- 103
- 34
Harikasın :) bunu buraya yazman hepimize cesaret kazandırır eminim.Allah evladına sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin. Demekki hepimizin kafası aynı çalışıyor :) bende hamile kalmadan önce hamile kalınca korkar mıyım bebek hareket ettikçe istemezsem gibi düşünceler vardı. Hamile kaldığımı öğrendiğim an hayatım iyi anlamda değişti :) ilk üç ay lekelenme oldu sürekli.bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım.bütün korkularım uçup gitti. Şuan 31inci haftadayız. Simdide doğum ve sonrasından korkuyorum. Ama biliyorum bu korkularda aynen senin durumun gibi yaşayınca geçecek. Doğum sonrası depresyondan korkuyorum aynı senin gibi. Ama o korkuda eskisi kadar etkilemiyor.sanırım düşünmekten sıkıldım zamana bıraktım. İnşallah senin gibi benim, bizim hikayemizde güzel sonuçlanır.
Kesinlikle korkma yani ben doğurduysam herkes doğurur normal kan verirken bile sedyeye yatarım elimde çikolata kan verirdim normal doğum yaptım o an benim için dünyanın en güzel anıydı ki ben en kötü günüm olcak diye çok korkuyordum eminim sizin hikayenizde güzel sonuçlanıcak :))