• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım. Netim yoktu. Ben tam iyi oluyorum derken fiziksel anksiyete bitmiyor 10 gün önce gece ellerimde ayaklarımda kaşıntı başladı batmada vardı hamilelik ten die düşündüm acile gittim karaciğer enzimlerine baktılar bişey çıkmadı serum taktılar yine geçmedi psikiyatriye gittim anksiyete cildine vurmuş dedi sakinleştirici yazdı geçti iyim derken son bi haftadır felaket baş ağrısı başladı yine acil yine test bugün de nöroloji eeg çekildi bişey yok sonuç anksiyete stres başından beri o kadar çok yoruldum ki gün sayıyorum artık içmediğim hap serum kalmadı idrar y. Enfeksiyon çıktı çok yıprandım inanın sırf kızım için dayanıyorum şimdiye kadar intihar ederdim herhalde
Ne kadar kaldı doğuma peki? Hiç olumlu düşünce kalmadı bendede deliricem vücudda ağırlık ve batma var zanax içiceksin diyor doktor korkuyorum

Ne kadar kaldı doğuma peki? Hiç olumlu düşünce kalmadı bendede deliricem vücudda ağırlık ve batma var zanax içiceksin diyor doktor korkuyorum
57 gün kaldı 7 ayı bitirdim asker gibi Şafak sayıyorum resmen bunca hastalığa ilaca bebek nasıl olur hiç bilmiyorum

Sizdede böyle baş ağrısı oldu mu geçer mi acaba başımı kaldıramıyorum resmen

57 gün kaldı 7 ayı bitirdim asker gibi Şafak sayıyorum resmen bunca hastalığa ilaca bebek nasıl olur hiç bilmiyorum
Yabancı forumlara baktım google translatten çevirip kadınlar çok rahat anlatıyor ilaç kullandıklarını ve sayı çok fazla zanax kullanan çok var . Ve birisi 5 çocuk yapmış hepsini zanaxla geçirmiş.ve çocuklarda hiç problem olmamış ne kadar cesurlar inanamadım.çok az kalmış eddai seninde sabır kardeşim. Baş ağrısı çok normal son zamanlara doğru özellikle, bana doğum doktorum minosey vermişti

Evet ama günlük hayattan kopmamıştım şimdi oda başladı.yemek yemek bile zor geliyo şimdi hayalet gibiyim :KK43: sen yatıyormusun sürekli
evdeyken sürekli yatıyorum. bende yemek yapamıyorum banyoya giresim gelmiyo. koptum iyice işyerinde biraz iyi gibi oluyorum eve geçince herşeydn soyutlanıyorum

evdeyken sürekli yatıyorum. bende yemek yapamıyorum banyoya giresim gelmiyo. koptum iyice işyerinde biraz iyi gibi oluyorum eve geçince herşeydn soyutlanıyorum
Aynıyız yaa sen işe gidebiliyosun en azından , orda kafan dağılıyodur.ben işede gitmiyorum şimdi

çıkmazdayım gerçekten. dualar okuyorum bekliyorum sabretmeye çalışıyorum geçmiyor kalan 8 ayda böyle mi geçicek diyorum kendi kendime hep daralıyorum. kendimi bildim bileli anne olma hayali kuran ben, başkalarının bebeklerine bile tapan ben, herkesin ne kadar anaçsın senden harika anne olur dedikjleri ben şimdi kendi bebeğimi hissedemiyorum. Kendime gıcık oluyorum böyle olduğum için bu dünyada benim başımın tek belası kendimim gerçekten. iyice kapandım konuşmuyorum ve olabildiğince az hareket ediyorum. eşim benimle sohbet etmeye çalışıyo cevap dahi vermiyorum sürekli yatıyorum. işyerinde insanlar benimle konuşmasın diye uzak duruyorum ya da konuşmalarını bitirsinler diye başka taraflara bakıyorum. yemek yapamıyorum banyo yapmak istemiyorum. ansiyeteyle birlikte birde depresyon başladı sanki.dua ediyorum. burada atlatanlar bana umut oluyor. sende tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim canım benim inşallah senin gibi atlatırım bende.
Sen neyden korkuyosun canim

Sen neyden korkuyosun canim
Canım benim eskiden bu yana korkulatım vardı hep değişiyo şimdi hamile kalınca bebeği sevemem benimseyemem korkusu başladı. Bakamam besleyemem yetemeö korkularıda var. Ama en çok bebeği benimseyememe korkum var. Çünkü şu anda hamile olma fikrine alışamadım neden mutlu değilim neden hayallerimdeki gibi olmadı yoksa sevemicekmiyim diye sorguluyorum

Yabancı forumlara baktım google translatten çevirip kadınlar çok rahat anlatıyor ilaç kullandıklarını ve sayı çok fazla zanax kullanan çok var . Ve birisi 5 çocuk yapmış hepsini zanaxla geçirmiş.ve çocuklarda hiç problem olmamış ne kadar cesurlar inanamadım.çok az kalmış eddai seninde sabır kardeşim. Baş ağrısı çok normal son zamanlara doğru özellikle, bana doğum doktorum minosey vermişti
Aynen bende bakıyorum hiç kimse bi sıkıntı katlanmamış içmişler cesurca ben her gün ağlıyorum benim yüzümden kesin bişey olcak diyorum normal bi baş ağrısı değil normalde katlanıyorum hamilelikte oluyor ama testlerimde bi sorun yok

Eger sadece bu korkun varsa inan tamamen ankisiyeteden bebegi sevmeme gibi bi ihtimalin yok,bebbege senden baskasi daha iyi bakamaz bende bazen korkandim sevemezsem diye inan dogar dogmaz icine oyle bir sevgi geliyor ki anlatamam simdide bebekle alakali ankisiyete yasiyorum ya bisey olursa diye bi yerinde bisey cikarsa diye sevemem derken bak simdi neyden korkuyorum hayatim herseyden korkmak uzerine kurulu diger insanlar gibi anı yasayabilmeyi cok isterdim

Eger sadece bu korkun varsa inan tamamen ankisiyeteden bebegi sevmeme gibi bi ihtimalin yok,bebbege senden baskasi daha iyi bakamaz bende bazen korkandim sevemezsem diye inan dogar dogmaz icine oyle bir sevgi geliyor ki anlatamam simdide bebekle alakali ankisiyete yasiyorum ya bisey olursa diye bi yerinde bisey cikarsa diye sevemem derken bak simdi neyden korkuyorum hayatim herseyden korkmak uzerine kurulu diger insanlar gibi anı yasayabilmeyi cok isterdim
Bundan da korkuyorum işte yani bu korkuların ardı arkası kesilmeyecek bir ömür böyle gecer mi diyorum. Neden normal insanlar gibi değilim diyorum bende. Bu halinden eşim sıkılacak diye de korkuyorum. İşle anneliği nadıl yürüteceğim diyorum. Daha şimdiden çocugun geleceğini düşünüyorum. Ben bir özel okulda çalışıyorum çocuklara bakıp ben bu imkanları synamayacağım diyorum. Ergenlikte anneme çektirdiklerimi ben de çekermiyim diye bile düşünüyorum. Ya ardı arkadı yok tarif edemiyorum yok böyle birşey ya.

İnş. Doğumdan sonra bizde yeniden doğarız tek umudum o inş kötü olmayız çok korkuyorum daha kötü olurum die

Hepimize Allah sifa versin insallah bugun bendede var sıkınti insallah kotulesmem bende de bu takintilar hic gecmiyor su icerken bile sayiyorum kafam surekli salak salak seylerle dolu niye unutmuyorum surekli kendimle ugrasiyorum diger forumlara baktim herkes alisverise baslamis biz kendimizle ugrasmaktan bebegimize adapte olamiyoruz.cok yoruldum daha uc aydan fazla var bu guunu gegilde gelecegi dusunuyorum surekli oda iyice panikletiyor.aslinda herseyi oluruna birakabilsek hersey bambaska olacak eminin

Kızlar baya yazışmışsınız her birimiz aynı duygu ve düşüncelerde intihar herkesin aklına geliyor demek rabbim korusun şifa versin hepimize....

Burda hep Şafak sayıyoruz resmen ilaç kullandığımız için doğumdan sonra daha kötü olmayız dimi ilaç engel olur mu çok korkuyorum doğum dan sonrası için

Back