- 28 Nisan 2018
- 439
- 126
- 53
bende oyle bastan sona 2kere okudum galiba gecen seneye kadar cok daha fazla yazan varmis simdi 3,5 kisi ancaBende durmadan sorarım heralde hatta burdan hiç çıkmam şimdi 2 haftadır cik çıkmıyorum sürekli yazıları okuyorum henüz senin de ilk yazdığın bölüme gelmedim daha :)
Bi dogurayım olacagım buralarda:)Siz son tayfa uğrayın bari bizim gibilere destek olun
Canım dün giremedim foruma. Az önce doktordan geldim kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda :) sen nasılsın nasıl gidiyor
Son zamanlar öyle oluyor canım. İnsan onca haftayı geçiriyor ama son haftalara gelince geçmiyo gibi geliyor. Benim ikinci hamileliğim ağır geçmişti, kız yükü tuz yüküdür normal dediler hep ama işte gelde bana sor bi de. Şimdi de bi bakıyorum zaman nasılda geçmiş. Hamileyken zor geçen günlerimi bile özlüyorum, Rabbim kimseyi eylemesin o yolda, dileyene gönlünce evlat nasip eylesin inşallah.. Hayırlısıyla büyütelim minnaklarımızı inş:)Mrb canimm insallah bizde o gunleri goruruz son zamanlar hic gecmiyor korku kaygi daha bi artti bikacgundur bende yazabilecekmiyim buraya 6 aylik olduk diye cok merak ediyorum:)Sanki zaman durdu gibi...
amin amin canım hayırlısıyla bizde atlatırız inşallah kacıncı haftada dogum yapmıştın benımde kız normal mı sezaryan mı hala karar verebilmiş degilim ikiside korkutucu geliyorSon zamanlar öyle oluyor canım. İnsan onca haftayı geçiriyor ama son haftalara gelince geçmiyo gibi geliyor. Benim ikinci hamileliğim ağır geçmişti, kız yükü tuz yüküdür normal dediler hep ama işte gelde bana sor bi de. Şimdi de bi bakıyorum zaman nasılda geçmiş. Hamileyken zor geçen günlerimi bile özlüyorum, Rabbim kimseyi eylemesin o yolda, dileyene gönlünce evlat nasip eylesin inşallah.. Hayırlısıyla büyütelim minnaklarımızı inş:)
insallah canım ya vallahi yeniden dogacam bosuna demiyorum:)Hastane ve doğum korkun o gün geçer buna eminim o kısım bence çok daha ferahlatıcı
ay ne guzel benımde pazartesi kontrolum bakalım ne dıyecekCanım dün giremedim foruma. Az önce doktordan geldim kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda :) sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?