• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

26 içindeyim canım 5 haftayı geçti lustral kullanıyorum yarın 100 mg ye çıkıcam ama hiç işe yarıyor gibi gelmiyor bana
Daha önce bınu mu kullanıyordun. Bana hiç
İyi gelmemişti. Bünyeden bünyeye değişiyor gerçi. Citoles cipralex bana iyi geliyor daha çok nasıl daralıyorsunuz. Çarpıntı kaygı mı

Citoles ilacım. Evet ilkinde hiç kilo alamamıştım ve sürekli 9 ay midem bulandı. Çok bilincinde değildim rahatsızlığımın demek ki aynı şeyleri yaşamışım.
Normal doğumdu. Nasıl yaptım şaşıyorum ana kesilmekten de korkuyordum o yüzden ağrısız normal Doğum (prenses Doğum) istedim ama olmadı.
Ama korktum normal Doğumdan da bunu sezeryan istiyorum gibi. Kısmet olursa
ay ne guzel normal yapmısın ıkıncısı daha rahat olur genelde oyle derler darısı basıma inş:)

Daha önce bınu mu kullanıyordun. Bana hiç
İyi gelmemişti. Bünyeden bünyeye değişiyor gerçi. Citoles cipralex bana iyi geliyor daha çok nasıl daralıyorsunuz. Çarpıntı kaygı mı
Önceden citol kullanıyordum o iyiydi ama bunu kuklanmasam da olurmuş hani.kaygı şeklinde oluyo ağlama faln oluyo

kızlar yaklaşık kırk gündür cipralex kullandım 20 mg çıktım başta bütün yan etkileri yaşadım iştahsızlık halsizlik başta yanma uyuşma derken hepsi geçti ama iç sıkıntısı geçmedi doktora gittim paxil verdi bir haftadır kullanıyorum tahammülsüzlük var iç sıkıntısı var markete giidiyorum alelacele alışveriş yapıp çıkıyorum kızım üst üste aynı soruyu sorsa yaramazlık yapsa bagırıyorum annem bizde tekde kalamıyorum önceden böyle değildi.gece yatarken zestat içiyorum ha bide xanax yazdı ama anlık uyku veriyo o kadar çaresiz kaldım kızlar dünyyaya sığamıyorum sanki hiç böyle olmuşmuydunuz:((

Şuan lustral kullanıyorum ama faydasını görmedim canım hiç aynı şikayetlerim devam ediyor ama inatla bu ilacı veriyor.hala doktor

kızlar yaklaşık kırk gündür cipralex kullandım 20 mg çıktım başta bütün yan etkileri yaşadım iştahsızlık halsizlik başta yanma uyuşma derken hepsi geçti ama iç sıkıntısı geçmedi doktora gittim paxil verdi bir haftadır kullanıyorum tahammülsüzlük var iç sıkıntısı var markete giidiyorum alelacele alışveriş yapıp çıkıyorum kızım üst üste aynı soruyu sorsa yaramazlık yapsa bagırıyorum annem bizde tekde kalamıyorum önceden böyle değildi.gece yatarken zestat içiyorum ha bide xanax yazdı ama anlık uyku veriyo o kadar çaresiz kaldım kızlar dünyyaya sığamıyorum sanki hiç böyle olmuşmuydunuz:KK43:(
Merhabalar. Çok geçmiş olsun. Geçer gider inşallah bir an önce. Kaç aylık hamilesiniz. Bana zestat çok güzel uyku veriyordu. Keşke 3. Aydan sonra kullanabilsem. Ama dr onu vermiyoruz demişti. Şimdi siz kullanıyorsanız içime su serpildi. İnşallah ben de kullanırım.

kızlar yaklaşık kırk gündür cipralex kullandım 20 mg çıktım başta bütün yan etkileri yaşadım iştahsızlık halsizlik başta yanma uyuşma derken hepsi geçti ama iç sıkıntısı geçmedi doktora gittim paxil verdi bir haftadır kullanıyorum tahammülsüzlük var iç sıkıntısı var markete giidiyorum alelacele alışveriş yapıp çıkıyorum kızım üst üste aynı soruyu sorsa yaramazlık yapsa bagırıyorum annem bizde tekde kalamıyorum önceden böyle değildi.gece yatarken zestat içiyorum ha bide xanax yazdı ama anlık uyku veriyo o kadar çaresiz kaldım kızlar dünyyaya sığamıyorum sanki hiç böyle olmuşmuydunuz:KK43:(
Canim bende 6 aydir oyleyim surekli ic sikintisi biyere sigamamak bisey yapsam alel acele hemen olsun bitsin derdindeyim gezmege gitsemde market alisverisine gtsemde hamileligimi boyle geciriyorum ilacta kullanmiyorum bebege zarar verirse diye bir gun gecse kar sayiyorum sen hamile degildin galiba ilaclar fayda etcektir merak etme ben 6 aydir boyleyim dahada 3 ayim var

Canim bende 6 aydir oyleyim surekli ic sikintisi biyere sigamamak bisey yapsam alel acele hemen olsun bitsin derdindeyim gezmege gitsemde market alisverisine gtsemde hamileligimi boyle geciriyorum ilacta kullanmiyorum bebege zarar verirse diye bir gun gecse kar sayiyorum sen hamile degildin galiba ilaclar fayda etcektir merak etme ben 6 aydir boyleyim dahada 3 ayim var
Evet canım boş gebelik oldu kürtaj olmuştuo ondan sonra hep böyleyim cipralex içtim bı işe yaramadı paxil başladım inşallah bu etki eder xanaxda var ama o anlık uyku veriyi çokta içmek istemiyorum ve bir daha toparlarsam Allah izin verirse ilaçlı geçirirdim hamileliğimi nasip bı kızım var belki de daha istemem Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhabalar. Çok geçmiş olsun. Geçer gider inşallah bir an önce. Kaç aylık hamilesiniz. Bana zestat çok güzel uyku veriyordu. Keşke 3. Aydan sonra kullanabilsem. Ama dr onu vermiyoruz demişti. Şimdi siz kullanıyorsanız içime su serpildi. İnşallah ben de kullanırım.
Canım ben kürtaj oldum boş gebelik oldu bı kizim var onda hamileyken ilaçsız geçirmiştir doğunca beş yıl ilaç kullanmadim bebek leriniz size ilaç olcak inşallah

Hayırlı cumalar arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik ler yazyagmurum ve Fatma bebişler nasıl

Kizlar bu içtiğimiz ilaçlar gebelik varsa nerden bilcez benim pozitifti testlerim bi kaç tane yaptim bata daha var kanda negatif öncesinde baktiririm dedim ama hala gebelik olabilir ilaclarimi icmesem mi

Kizlar bu içtiğimiz ilaçlar gebelik varsa nerden bilcez benim pozitifti testlerim bi kaç tane yaptim bata daha var kanda negatif öncesinde baktiririm dedim ama hala gebelik olabilir ilaclarimi icmesem mi
Canim benim adetime 5 gun kala idrarda cikti ayni gun kandada cikti ben hemen kesmistim sonra kan degerinin yukselmesini bekledik yani ciktiysa birakman iyi olabilir

Back