selam kızlar hayırlı cumalar.duygucum iyi olmana sevindim.bebişte iyiymiş.senin durumun nasıl toparlandınmı agrın sızın varmı sezeryanmı oldun.herşeyde bi hayır vardır Allah sanada bebişinede uzun ömürler versin cnm.iyiki suyun gelmiş gitmişin suyun gelmese farkında olmazdın belkide tansiyonunun yükseldiginin.bende çok yoruldum artık çok korku var içimde rabbşm sagsaglim alabilmeyi nasip etsin kızımı gerçekten doğum yaklaştıkça insan doğum korkularıınıdeğil bebeğin saglıgını daha çok düşünüyo.benimde hamilelikte tsh hep yüksekti ilaç kullandığım halde bebişimi etkilememiştir inşallah sanırım bu soru işaretleri dogurana kadar devam edecek.pazartesiye aldım randevmu inşallah hayırlı haberlerle dönerim.
efrahcım az kalmış ne güzel şu an korkuyosun ama endişeli bekleyişin bitecek pazartesi günü inşallah.
bende hastane çantamı hazırlıcam bugün bi kaç eksiğim var çarşıya çıkıcam hiç bişey yapamasım yok artık.çok yoruldum
çok halsizim.
rabbim hepimize bu günleri tebessümle anmayı nasip etsin kucaklarımızda bebişlerimizle beraber.
kızlar gebelik zehirlenmesi tansiyondanmı oluo ben bazen midem bulanıo baygınlık gelio bagırsaklarım agrıo zehirlendimmi acaba diorum ama tansiyonuma bakıorum normal çıkıo.
bu tsh yüksekliğide yapıo bunu hem kansızlık hem tsh ruh gibi dolanıom.