• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Herkese Merhaba..
Nasip olursa Pzt.sabah 7.30da yatış yapıoruz tetkiklerden sonra 9.00 da ameliyata alınıorum..Doktorum belden yapalım dimi? dedi..Hayır die pörtlettim gözlerimi bi an düşündüm acaba yapabilirmiyim epidural die ama ben de hastane korkusu var ameliyathane bana ii gelmez sanırım..

:8::8::8: :46::46::46: :21::21::21:
Ayy ne güzel yaa.. Rabb'im baan da nasip et ne olur, zaman çabucak geçsin..
Efraaahhh.. Kız sevin sevin, hatta zil tak oynaa..

Ama bence genel anestezi yaptır.. Boşver, hiiç şansa bırakma.. En temizi..
Epidural içinde kalıcı bel ağrısı yaptığı söyleniyor.. Hatta yaptırıpta gerçekten bel ağrısı çekenler var.
Sonuçta hiçbirisi sorunsuz değil. Bizi sadece genel paklar anacım.. Zaten yarım saat uyutuyorlar, birşey değil...:emir_bebek:

Herkese Merhaba..
Nasip olursa Pzt.sabah 7.30da yatış yapıoruz tetkiklerden sonra 9.00 da ameliyata alınıorum..Doktorum belden yapalım dimi? dedi..Hayır die pörtlettim gözlerimi bi an düşündüm acaba yapabilirmiyim epidural die ama ben de hastane korkusu var ameliyathane bana ii gelmez sanırım..

yok kuşum ya epidural olma,psikolojisi sağlam olanlar bile sonrasında korktuklarından bahsediyo,bizim psikolojimiz kaldırmaz epidurali,Allah sağsalim doğumunu kolay etsin inşallah canım.

ishal olmuşum kızlar buda nerden çıktı şimdi inşallah kötü bişey yoktur:43:

Epidural içinde kalıcı bel ağrısı yaptığı söyleniyor.. Hatta yaptırıpta gerçekten bel ağrısı çekenler var.
Sonuçta hiçbirisi sorunsuz değil. Bizi sadece genel paklar anacım.. Zaten yarım saat uyutuyorlar, birşey değil...:emir_bebek:

ay bayılıorum senin bu beni cesaretlendiren haline
zil takıp oynayacakmışım :) :51::1::1::1::1:

ben o sabah çarpıntıda kaçları görürüm acaba tahminleri yapıorum..Bugün doktoruma sakinleştirici versinler dedim oldu cnm bebek nolucak dedi sonda takmasınlar dedim taksınlar wc ye gidemezsn rahatsız ederi dedi önce anestezi sonra hazırlık yapsınlar dedim olmaz dedi..elim boş döndüm yahu normal insanlar gibi katlanmak zorundayım her sürece oysaki ben normal değilim..eşim dostum beni normalin sanıor ataklıyım hiç kimse bilmior...

Kızlar selam hepinize hayırlı bayramlar gecmis yapamadım kusura bakmayın ... Kızlar ben dogum yaptım cuma gunü kızım 34.haftada 2200gr dünyaya geldi suan kuvezde iyi olduğunu söylüyorlar dua edin kızimada banada detayları anlatıcam en kısa zamanda bir aksilik olmazsa yarın taburcu olucam... Dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun..

ayyyy canımmm yaaa,Allah analı babalı büyüttürsün,geçmiş olsun sanada,iyisin deilmi gerek sağlık gerek moral olarak,kendini koyuverme artık,teslim olma lohusalık sentromuna,ok? ;)

kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim:((
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
sonra tansiyonumu bir ölçtüler anammmmm:18: tavan yapmış:18:
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle:(((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
darısı sizlerin başına ama vakitlice sağa sağlim inşallah...
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Ece'mden...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...

:18: offf,ben yaşasaydım bunları kesin ağlama krizlerine girerdim korkudan,ben korkunca ağlama krizine giriyom çünkü,iyi cesaret vermiş Allah sana,ama sonuc güzel:)Allah bizleride cesaretlendirsin,bizlere de bebişlerimizi sağsalim bi şekilde kucağımıza versin inşallah...aminnnn....

:18: offf,ben yaşasaydım bunları kesin ağlama krizlerine girerdim korkudan,ben korkunca ağlama krizine giriyom çünkü,iyi cesaret vermiş Allah sana,ama sonuc güzel:)Allah bizleride cesaretlendirsin,bizlere de bebişlerimizi sağsalim bi şekilde kucağımıza versin inşallah...aminnnn....

aminn aminn benmde tek istediğim cesaret..

aynen efrahcım,hiç cesaretim yok benim,mesela bugün tetonoz aşım vardı nedense bişilere kafam bozuldu herzamanki gibi bi de aşı stresine girdim gitmedim aşı yaptırmaya,ilk tetonoz aşısı deneyimim biraz ağrılı olduda laf aramızda,eşim de yarın gidelim dedi yanımda oda olcak die hemen atladım valla:)artık o ne yapıvercekse bana göya cesaret alcam eşimden işte,keşke doğumada yanımda olsa,çok korkak biri oldum ben yaaa,böle doğurulurmu arkadaş:((((

Ah be Aday.. Boşver anacım.. Hepsi aynı.. Ama bak, benim eşim ilk hamileliğimde çok anlayışsızdı.. Şİmdi daha üstüme titriyor..Nedenini bilmiyorum.. Erkekler geç mi büyüyorlar ne.. Yazık ilk çocuğumda etti etti o kadar.. Şİmdi süt dökmüş gibi..
Ama gerçekten hata yapmış. Ananene güvenmiş belli.. Tamamen yalnız olsan gitmezdi..
Bence kağıda ne yazdıysan ver.. Okusun.. Erkekler imadan asla anlamazlar canım.. Çok sığ düşünce tarzları var.. Direk söyleyince anlayabiliyorlar ancak.. Bence yazdığın her neyse vermelisin.. Ben az mı yazdım zamanındaa.... :43:

aman bi kulaklarından girer diğerinden çıkar.nie beni bıraktın diorum kuzenlerim vardı onlarla vakit geçirmimmi diyo.aman naparsa yapsın.
Haaaaaa bak, ben deyince olurmu öyle şey falan diyordunuz.. Şimdi sende beni yalnız bırakmayın diyorsun..
Yaa aday.. Ben ne yapayım.. Daha 27 haftalığım.. Ben doğum yaptığımda senin bebişin kaç haftalıkolacak, bir düşünsene...
Ben en yapayım şimdiii..:14:

ay cnm bırakmam ben seni inşallah sagsaglim dogsunda kızım.
aday bol su iç nolcak kız ishalden hepimiz oluoruz kaygılı arkadaşım benimmmm:49:

cnm netten çok araştırdıgım için oluo bagırsaklarıma kramplar girio ishal de var.araştırıp araştıırıp doktorculuk yapıorum:)sonrada koorkuyorum.

nilcim seni burda buldum çok sevindim. belki hatırlarsın baharın topiğinden. 18 . haftama girdim ama bugün benim kalbimde bi problem çıktı ritim bozukluğu var bunu ben bile hissediyorum. çarpıntı değil bu kendi halinde bi rit,m bozukluğu. 1 gün duracak bi alet taktılar bana yarın gideceğim. çok korkuyorum. hamilelikte kalple ilgili sıkıntılar yaşıyorum arada çarpıntım oluyor.. yanlış hatırlamıyorsam sen kalp ilacıda kullanıyordun... o kadar yalnız hissediyorum ki.. bebeğime ve kendime bişey olacak diye korkuyorum

Herkese Merhaba..

pazartesi benimde kontrolüm var efrah benide doğuma almasınlar sakın bide aynı anda doğururmuşuz:)

kızlar ben pazartesi 34+5 günlük felan olcam sizce kontrolde nts ve çatı muayenesi olurmu.ben şimdi doktora hem evvime yakın devlet hastanesine gitcem.ne olur ne olmaz acil bişey olursa die.pazarteside özelde var uzakta.çatı muayenesi iki kere yaptıramam zaten korkuyorum acaba gitmesemmi.devlet hastanesine.bu seferde evime yakın acil bi durum olsa doktorun benim hakkımda bilgisi olmuş olur hiç değilse kafam karıştı:(

aynen efrahcım,hiç cesaretim yok benim,mesela bugün tetonoz aşım vardı nedense bişilere kafam bozuldu herzamanki gibi bi de aşı stresine girdim gitmedim aşı yaptırmaya,ilk tetonoz aşısı deneyimim biraz ağrılı olduda laf aramızda,eşim de yarın gidelim dedi yanımda oda olcak die hemen atladım valla:)artık o ne yapıvercekse bana göya cesaret alcam eşimden işte,keşke doğumada yanımda olsa,çok korkak biri oldum ben yaaa,böle doğurulurmu arkadaş:((((

ahhh ahhh nasıl ii anlıorum seni ben de neredeyse bayılarak yaptırdım ikinci iğnemi ben de iğne doktor vs korkusu da var..olsun yarın eşin yanında olsun daha ii..

kızlar ben pazartesi 34+5 günlük felan olcam sizce kontrolde nts ve çatı muayenesi olurmu.ben şimdi doktora hem evvime yakın devlet hastanesine gitcem.ne olur ne olmaz acil bişey olursa die.pazarteside özelde var uzakta.çatı muayenesi iki kere yaptıramam zaten korkuyorum acaba gitmesemmi.devlet hastanesine.bu seferde evime yakın acil bi durum olsa doktorun benim hakkımda bilgisi olmuş olur hiç değilse kafam karıştı:(

canım bana hiç yapılmadı ya bilmiorum kaçıncı haftada oluor..

Adaycigim korkma ishalden bisey olmaz.ben cok gecirdim bu hamileligimde.bol su ic ve vitamin aL:VÜCUDUN halsiz düsmesin.aslinda hamilelikte peklik daha yaygin derler ama cok sükür benim öyle sorunlarim olmadi.

galiba efrahtan sonra ben doguracagim ;)) Aday benden önce davranmazsa.benim hesaplanan dogum 26 eylül ama sezeryan olacagi icin 10-14 gün öncesi olacak bakalim.

nil merak etme ben dogursamda yine buralarda olurum.seni yalniz birakmam :))

nilcim seni burda buldum çok sevindim. belki hatırlarsın baharın topiğinden. 18 . haftama girdim ama bugün benim kalbimde bi problem çıktı ritim bozukluğu var bunu ben bile hissediyorum. çarpıntı değil bu kendi halinde bi rit,m bozukluğu. 1 gün duracak bi alet taktılar bana yarın gideceğim. çok korkuyorum. hamilelikte kalple ilgili sıkıntılar yaşıyorum arada çarpıntım oluyor.. yanlış hatırlamıyorsam sen kalp ilacıda kullanıyordun... o kadar yalnız hissediyorum ki.. bebeğime ve kendime bişey olacak diye korkuyorum

çok geçmiş olsun.Holter takılmış sanırım benim bir arkadaşımın gebeliğinde holter sonuçları felaketti inanılmaz ritm bozukluğu ve çarpıntıları vardı şimdi oğluşu kocaman ve çok sağlıklı hiç korkma bir çaresi vardır inş..

pazartesi benimde kontrolüm var efrah benide doğuma almasınlar sakın bide aynı anda doğururmuşuz:)

yok kız haftanı doldurursun inş :)

çok geçmiş olsun.Holter takılmış sanırım benim bir arkadaşımın gebeliğinde holter sonuçları felaketti inanılmaz ritm bozukluğu ve çarpıntıları vardı şimdi oğluşu kocaman ve çok sağlıklı hiç korkma bir çaresi vardır inş..

canım bugün öğreneceğim bakalım doktor ne dicek. panik anksiyete hastası olduğumdan bu durumu daha da çok abartıyorum. muhtemelen stresten kaynaklandı. kalbimin sesini duymaktan sıkıldım. bi çok hızlı bi çok yavaş atıyor iki gündür. önceden çarpıntım olurdu... RABBİM hayırlısını nasip etsin

ay bayılıorum senin bu beni cesaretlendiren haline
zil takıp oynayacakmışım :) :51::1::1::1::1:

ben o sabah çarpıntıda kaçları görürüm acaba tahminleri yapıorum..Bugün doktoruma sakinleştirici versinler dedim oldu cnm bebek nolucak dedi sonda takmasınlar dedim taksınlar wc ye gidemezsn rahatsız ederi dedi önce anestezi sonra hazırlık yapsınlar dedim olmaz dedi..elim boş döndüm yahu normal insanlar gibi katlanmak zorundayım her sürece oysaki ben normal değilim..eşim dostum beni normalin sanıor ataklıyım hiç kimse bilmior...

Anaaa kız sende ne çok şey istemişsin doktorundan.. Bak sana diyorum, sen ameliyata o kadar odaklanacaksınki, o yapılanlar sadece teferruat gelecek sana.. İçinde hafif hafif cızırdamalar olacak heyecandan, o kadar.. Sen sadece seyredeceksin.. O an;" bunlar hep rutin şeyler" de.. Sadece seyret.. Zaten sadece sonda işini atlattın mı, gerisi kolaydır eminim.. Ben hiç sonda taktırmadım ama abartılacak birşey değilmiş.. Sen sadece ameliyata odaklan, boşver etrafında dolananlar dolansınlar, ne yaparsa yapsınlar..
İyi doktorun dövmemiş seni haa.. Ben olsam, seni dövüp yollardımmm...:47::47::47:

aman bi kulaklarından girer diğerinden çıkar.nie beni bıraktın diorum kuzenlerim vardı onlarla vakit geçirmimmi diyo.aman naparsa yapsın.

ay cnm bırakmam ben seni inşallah sagsaglim dogsunda kızım.

cnm netten çok araştırdıgım için oluo bagırsaklarıma kramplar girio ishal de var.araştırıp araştıırıp doktorculuk yapıorum:)sonrada koorkuyorum.

Kız gıcık bunlar.. Benim eşimde dün beni nasıl ağlattı.. Dün yazdı nazar değdi. :)) Ama dün ağlayamadım, direk kriz gibi birşey oldu bana, anlayamadım.. Çok sinirlendim, birden bir ağlama geldi bana..Ama ağlayamadım, kalbim aniden düzensizleşti.. Ağlamam kesildi kaldım öyle.. Baktim nefesim sık sık ve derin oolmuş.. Kendimden korktum hee.. Ağlayamadım bile.. Sinir krizine girdiğimde böyle olurdum ben.. Dün acayip korktum.. Sonra geldi yanıma, ne var ağlayacak, bebeğin var yapma diyor.. Sanki senin bebeğin değil bu.. Sadece benimm bebeğim.. Bu seninde bebeğinse, sende fevri davranmadan önce yapacaksın hesabını.. YOk anacım.. Böyle çekeceğiz işte.. Başka yolu yok..

Aman aday , sakın ha bırakmayın beniii.. Bebbişlerinizin güzel kokusuna dalıpta beni unutmayın burada..

İshal eğer günde 5-6 dan fazla değilse, çok sulu değilse, çok sorun yapma bence.. İshal kesici şeyler ye.. Patates haşla, muz ye.. Yoğurdun içine nişşasta karıştır, birazda şeker ya da reçel ekle ye.. Bak bu yoğurtlu nişasta acayip iyi geliyor.. Benim baş ilacım.. OĞluma da kendimede uygularım hep..:34:

Back