nilcim seni burda buldum çok sevindim. belki hatırlarsın baharın topiğinden. 18 . haftama girdim ama bugün benim kalbimde bi problem çıktı ritim bozukluğu var bunu ben bile hissediyorum. çarpıntı değil bu kendi halinde bi rit,m bozukluğu. 1 gün duracak bi alet taktılar bana yarın gideceğim. çok korkuyorum. hamilelikte kalple ilgili sıkıntılar yaşıyorum arada çarpıntım oluyor.. yanlış hatırlamıyorsam sen kalp ilacıda kullanıyordun... o kadar yalnız hissediyorum ki.. bebeğime ve kendime bişey olacak diye korkuyorum
Aa evet canım hatırladım.. XCanım evet ben ilacımı hala kullanıyorum.. Çünkü ilacımı bıraktığım gün çok kötü oluyorum.. Ama inan hamilelikte çok etkilemiyor..Yani aslında demekki belkide daha kötü olacağım ilacımı kullanmasam ama yine sorunsuz değilim.. Sana holter takmışlar.. İyide etmişler.. En zaından bir gün içinde neler olup bitiiğini görürler.. Ona göre birşey derler sana.. Ama eğer çarpıntın falan çok çıkarsa, Benim şu an kullandığım ilaç zaten çarpıntıda kullanılan nerdeyse tek ilaç gbi birşe.. Hamilelikte de artık kullanılıyormuş. Çarpıntısı olan her hamileye bel.x veriyorlar artık.. Kendini sıkma, rahatlıkla kullan.. Korkma, bebeğine birşey olmaz.. Sanada olmaz.. Ekstrasistol yaşıyorsun.. Yani aralarda ek atımlar oluyor. Bende de 25. haftadan sonra sıklaşmaya başladı.. Umursamamaya çalışıyorum.. Sende öyle yap.. Çünkü daha önce hiç sorunu olmayan hamilelerde bile son aylarda ekstralar oluyşabiliyormuş.. Doğal birşey diye düşün.. Tamam mı canım.. Bu arada bak, buraya sık sık uğra.. Destek çok önemli, biliyorsun...