• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

ah cnm benım bıraz gözattım da yazılanlara rabbım hepınıze yardım etsın bızım sızı anlamam cok zor gercekten bışy yaşanmadıktan sonra yorum yapması kendını yerıne koyması okadar zorkı rabbım sağlıcakla evlatlarınızı kucagınıza alıp meleklerınızın sıze ılaç gelmesını dılerım cnm arkadaşım

Amiiin canım sağol.. İnşaAllah...
Gerçekten yaşamayanların anlaması çok zor..
Rabb'im yaşatmasında zaten...
Bizlere şifalarımızı versin Rabb'im..

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..

nisan bayramda şeker çikolata yiyemicezmi:(

tek derdin o olsun :39::39::39:

evet yazmadi duygu.merak ettim dogrusu.insallah iyidir haberler.

bugün bebegimin besigi geldi kurdu esim.bayagi güzelmis bu tasinabilir besikler.kendi odama koydum.nevresimini yesil sectim bu sefer.hep mavi sikici olmasin diye.oglumun akli erene kadar benim yanimda yatacak bebek mecburen.oglum 3 aydan itibaren odasinda yatmisti.telsiz sistemi kurmustuk.aglayinca mikrofondan duyuyordum.Eki Görüntüle 490868
fotoyu büyütemedim ama çok güzel görünüor.İyi günlerde sağlıkla sıhhatle kullanın inş..

Aaa günüde belli olmuuşş.. Canım yaa.. Haydi hayırlısı olsun.. Şimdi tam şafak sayıyorsun.. 10 dan geriyee...:49:

oldu ya nil 9 günüm var sevineymmi üzüleyymmi bilemiorum ki:52::52:düşündükçe gelenler gelior bana..

cnm bızde görcezmı o gunlerı yaaaaaaaaaaaa
hım bak bu akşamda ben senı zıyaret geldım arkadaşım topiğine

Yaren hoşgeldin..sen de yok değilmi bu illet ziyaret için buradasın?

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar..
tek derdin o olsun :39::39::39:

fotoyu büyütemedim ama çok güzel görünüor.İyi günlerde sağlıkla sıhhatle kullanın inş..

oldu ya nil 9 günüm var sevineymmi üzüleyymmi bilemiorum ki:52::52:düşündükçe gelenler gelior bana..
Yaren hoşgeldin..sen de yok değilmi bu illet ziyaret için buradasın?

Sanada hayırlı cumalar olsun canıım.. Tüm duaların kabul olsun..

Ne güzel yaa.. Kendim gibi seviniyorum sana inan.. 9 gün kaldı.. Kurtulacaksın.. Rahatlayacaksın.. Vücudundan nasıl bir yok kalkacak şaşıracaksın.. Yavrunu öpüp koklayacaksın.. "senin için çektim ben bu sıkıntıları" diyeceksin ona..
Ama ,işte tek birşey var aklıma takılan, sadec senin için değil hepimiz için, loğusalık depresyonu.. İnşaAllah sana uzak olur.. Ben oğlumda yaşadım bunu ama benim oğlum gece gündüz 5 dk. uyuyordu.. Geri kalan tüm zamanlarda katılıp morarark ağlıyordu.. Sebebi hiç belli olmadı.. Dr. hiçbir sorunu yok, sadece huysuzluktan yapıyor demişti.. Oğlum gece gündüz hiç uyumayıp, sürekli ağlayınca ben tam bir depresyona girmiştim.. Şimdi anlatmayayım neler düşündüğümü o zamanlar.. Çok zordu.. Çok mutsuzdum.. Ama inan Şu andaki dururmumdan daha kötüde değildim.. Hazırlıklı ol diye analttı bunları sana.. İnaşAllah bebişin çooook uslu olur annesiii. O zaman değme keyfinee... Zaten vücuttan yük inmiş... Bebişte yanında, minik nefesleriyle saana huzur veriyor.. Ohhhh.. Mübarek cumalar hürmetine, Rabb'im böyle güzelini nasip etsin sanada hepimizede....

Nisaaaannn.. Çok güzelmiş beşiğin.. Güle güle uyusun büyüsün bebeğin içinde.. İnşaAllah güzel uzun uykuları olsun.. Annesini hiç üzmesin...

Yaren benim arkadaşımdır.. Bizi ziyarete gelmiş arkadaşlar.. Çok şükür sağlıklı bir hamiş o.. Rabb'im daha iyi etsin onu her zaman.. Destek olmak için burada..

Yaren bak, efrahın 9 günü kaldı.. Bayramdan sonra alacaklar beişini.. Sende sezeryanla doğum yapmıştın ya kzında.. Anlatsana efraha , ne kadar rahat olduğunu.. Rahatlasın biraz.. Hastane ve ameliyat fobisi var..

nisan bayramda şeker çikolata yiyemicezmi:(

canim ya ben artik sekerde yiyorum cikolatada hatta tatlida..:17:

insülin vurunuyorum malum.birde diyet yaparsam sekerim cok düser ki oda iyi degil.bu hafta tatli olayini abarttigim halde tokluk sekerim 110 üstü cikmadi.düsük doz insülin bile nasil etkiliyor görüyorsun.o yüzden bende artik biraktim diyeti dikkat etmeyi felan.napiyim.

ama igneden önce dikkat ediyordum elbette.simdi biraz firsatcilik yapiyorum galiba. son 3 haftadir istahim acildi nedense, yeni hamile kalmisim gibi canim onu bunu cekiyor.

CERENSEREEEEEEENNNNNN... Yavrucum bak, sende bu topikten bekleniyorsun..

Senin yeri burası canımın içii..
Gel buraya..
Bak burada aynı senin gibi damdan düşmüşlerle doluuuu..
Herkes yaralı bereliii...
Bu hastalıkta yalnız kalmak en kötü şey..
Acilen bekleniyorsuuuunnn......

Sanada hayırlı cumalar olsun canıım.. Tüm duaların kabul olsun..

Ne güzel yaa.. Kendim gibi seviniyorum sana inan.. 9 gün kaldı.. Kurtulacaksın.. Rahatlayacaksın.. Vücudundan nasıl bir yok kalkacak şaşıracaksın.. Yavrunu öpüp koklayacaksın.. "senin için çektim ben bu sıkıntıları" diyeceksin ona..
Ama ,işte tek birşey var aklıma takılan, sadec senin için değil hepimiz için, loğusalık depresyonu.. İnşaAllah sana uzak olur.. Ben oğlumda yaşadım bunu ama benim oğlum gece gündüz 5 dk. uyuyordu.. Geri kalan tüm zamanlarda katılıp morarark ağlıyordu.. Sebebi hiç belli olmadı.. Dr. hiçbir sorunu yok, sadece huysuzluktan yapıyor demişti.. Oğlum gece gündüz hiç uyumayıp, sürekli ağlayınca ben tam bir depresyona girmiştim.. Şimdi anlatmayayım neler düşündüğümü o zamanlar.. Çok zordu.. Çok mutsuzdum.. Ama inan Şu andaki dururmumdan daha kötüde değildim.. Hazırlıklı ol diye analttı bunları sana.. İnaşAllah bebişin çooook uslu olur annesiii. O zaman değme keyfinee... Zaten vücuttan yük inmiş... Bebişte yanında, minik nefesleriyle saana huzur veriyor.. Ohhhh.. Mübarek cumalar hürmetine, Rabb'im böyle güzelini nasip etsin sanada hepimizede....

Nisaaaannn.. Çok güzelmiş beşiğin.. Güle güle uyusun büyüsün bebeğin içinde.. İnşaAllah güzel uzun uykuları olsun.. Annesini hiç üzmesin...

Yaren benim arkadaşımdır.. Bizi ziyarete gelmiş arkadaşlar.. Çok şükür sağlıklı bir hamiş o.. Rabb'im daha iyi etsin onu her zaman.. Destek olmak için burada..

Yaren bak, efrahın 9 günü kaldı.. Bayramdan sonra alacaklar beişini.. Sende sezeryanla doğum yapmıştın ya kzında.. Anlatsana efraha , ne kadar rahat olduğunu.. Rahatlasın biraz.. Hastane ve ameliyat fobisi var..

evet Nil bilmeliyimki damdan düşmüş gibi olmayayım..Allah razı olsun dualarına amin diorum..Yaren aramıza hoşgelmiş desteği için teşekkür ederiz.Evet ben ameliyathaneye kadar olan kısımdan feci korkuorum..

CERENSEREEEEEEENNNNNN... Yavrucum bak, sende bu topikten bekleniyorsun..

Senin yeri burası canımın içii..
Gel buraya..
Bak burada aynı senin gibi damdan düşmüşlerle doluuuu..
Herkes yaralı bereliii...
Bu hastalıkta yalnız kalmak en kötü şey..
Acilen bekleniyorsuuuunnn......

arkadaşta mı pa lı gelsin aramıza...

sagol nilcigim, cümlemizinki insallah.rabbim benim yüzüme gülmüstü oglumda.bebek dogdugundan itibaren öyle güzel uyuyorduki masallah.ben cok rahat ettim.inan artik biz uyandiriyorduk, acikmistir,alti kirlenmistir yada uyansinda sevelim artik diye.kalbini dinliyordum bazen biseymi oldu acaba diye.rabbim öyle akilli bir melek gönderdi bana.inan millet nazar atiyordu artik bu nasil bebek diye,cocuk nazardan o gece huysuzlaniyordu.halende uykusu iyidir hasta degilse felan.simdi diyorum insallah buda öyle olur.anne icin cok rahat oluyor.rabbim hepinize nasip etsin.

selam kızlar bugün çok yoruldum pazar market derken bide gel yemek yap bayılana kadar durmak yok bana anlaşılan:( şu kız doğsada işleri ona devretsem:))
bu arada duygu nerelerde Allah korusun erken doğum felanmı yaptı acaba hiç bu kadar uzun girmediği olmamıştı.inşallah herşey yolundadır.

selam kızlar bugün çok yoruldum pazar market derken bide gel yemek yap bayılana kadar durmak yok bana anlaşılan:( şu kız doğsada işleri ona devretsem:))
bu arada duygu nerelerde Allah korusun erken doğum felanmı yaptı acaba hiç bu kadar uzun girmediği olmamıştı.inşallah herşey yolundadır.

Hoşgeldin ADAY ne çok yorulmuşsun ..yapacak kimsede yok allah sana güç kuvvet versin..

evet duygu yok ya habersiz kaldık nil de pek girmio meraktayım ben de ..

Hoşgeldin ADAY ne çok yorulmuşsun ..yapacak kimsede yok allah sana güç kuvvet versin..

bende merak ediyorum duyguyu facebookada burayada girmiyor.3 gün oldu herhalde.doktor randevusu persembeydi degilmi, yani dün? evinde internet vardi degilmi?yoksa sirf isten girmiyordu yani.insallah hersey yolundadir.

efrah hastane cantan hazirmi bakalim:)) bu sene türkiyeye gelemedim malum süpriz oldu bebis.kizkardesim hastane cikis seti getirmis bana ay cok tatli,böyle fistik yesili. neler var ya türkiyede.burdaki bebek kiyafetleride güzel ama türkiyeninkiler daha cicili bicili sanki yada ben memleketi cook özledim :))

buarada bilginize bütün deodrantlar kol alti roll on lar, terleme önleyiciler icerdikleri aluminyum maddesi nedeniyle süt olusumunu bloke ediyormus.ben 1 aydir kullanmiyorum.bir tane marka bulabildim aluminyumsuz, kol alti ter kokusu önleyici onu sürüyorum.en iyi markalarda bile var bu madde.emzirmeyi cok istiyorum.zaten sütüm az oluyor.

bende merak ediyorum duyguyu facebookada burayada girmiyor.3 gün oldu herhalde.doktor randevusu persembeydi degilmi, yani dün? evinde internet vardi degilmi?yoksa sirf isten girmiyordu yani.insallah hersey yolundadir.

efrah hastane cantan hazirmi bakalim:)) bu sene türkiyeye gelemedim malum süpriz oldu bebis.kizkardesim hastane cikis seti getirmis bana ay cok tatli,böyle fistik yesili. neler var ya türkiyede.burdaki bebek kiyafetleride güzel ama türkiyeninkiler daha cicili bicili sanki yada ben memleketi cook özledim :))

buarada bilginize bütün deodrantlar kol alti roll on lar, terleme önleyiciler icerdikleri aluminyum maddesi nedeniyle süt olusumunu bloke ediyormus.ben 1 aydir kullanmiyorum.bir tane marka bulabildim aluminyumsuz, kol alti ter kokusu önleyici onu sürüyorum.en iyi markalarda bile var bu madde.emzirmeyi cok istiyorum.zaten sütüm az oluyor.

hiç kullanmadım ama geçende başlamıştım roll-on kullanmaya nisan iyiki söyledin çok saol..
Hastane çantam uzun zamandır hazır evet çok harika şeyler var gerçekten sevimli sevimli odamız da hazır bir tek kızımız kaldı yahu:16:

hastane çıkışımız ve yatak odası beşiğimiz..

Eklentiler

• $03082012496.jpg
    $03082012496.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 59
  • $21072012463.jpg
    $21072012463.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 45
hiç kullanmadım ama geçende başlamıştım roll-on kullanmaya nisan iyiki söyledin çok saol..
Hastane çantam uzun zamandır hazır evet çok harika şeyler var gerçekten sevimli sevimli odamız da hazır bir tek kızımız kaldı yahu:16:

helehele kizlara efrah ne tatli seyler var.allahimin gücüne gitmesin cok isterdim bir kizim olsun.ama kismet degilmis.ücüncüyede bu hastalikla asla cesaretim yok.zaten yasim 32.napalim.ama kizlarin kiyafetleride kendileride bir baska tatli oluyor.rabbim saglik versin evlat evlattir tabikide.hele ben 6 sene bekledim oglumu.ama her kadin istiyor kizi olsun iste.gerci evladinda hayirlisi.belki maddi durumum ve kocam müsade ederse 3. bir cocuk kiz evlat edinmek istiyorum.ama bizim toplum cok ters bakiyor.sanki sucmus gibi.ben isterdim allah biliyorya.

ewet cnm napim yapabildiğim kadar yapıyorum Allaha şükür halsizlik felan çok ama riskli gebelik değil öle olsa yatıcan desee neree yatıcan.anca istanbula giderdim annemin yanına.
bende duyguyu çoook merak ettim bu mübarek günün hürmmetine iyidir inşallah.Allah hepimize güç kuvve versin.
allah razı olsun nisan teyzesi amin..
senin yaş 32 iki evlat benim 30 tek evlat şanslısın!!! :10:

sizin yaşlar 32 ve 30 acaba duygu ile nil kaç yaşında.benim yaşta 24 ablam 27 yaşında bekar evlenmek istemio ben ondan önce evlendim hemen:1:bende bunu doğurursam 2.ye cesaret edene kadar 30uma gelirim heralde.

hastane çıkışımız ve yatak odası beşiğimiz..

çok güzelmiş güle güle kullansın hastanee çıkışı elbise gibi değişik.benimkisi normal penye gibi takım zıbını ıvırı zıvırı var.ayrı yeten oda yaptırmadın dim i ben yaptırmadım çünki burda doğalgaz yok ev zaten sobalı soba nereye beşik oraya.o yüzden hafif park yatak aldım.kurunca gösteririm.

çok güzelmiş güle güle kullansın hastanee çıkışı elbise gibi değişik.benimkisi normal penye gibi takım zıbını ıvırı zıvırı var.ayrı yeten oda yaptırmadın dim i ben yaptırmadım çünki burda doğalgaz yok ev zaten sobalı soba nereye beşik oraya.o yüzden hafif park yatak aldım.kurunca gösteririm.

benm hastane çıkışımda normal penye bunu arkadaşım almış hastaneye bebeği görmeye gelene böyle çıkacakmış kızımız:emir_bebek::emir_bebek:

ayrı oda yaptım aday nasip olursa 4 aylık filan ayırmayı düşünüorum oyüzden hazır odamız..

Back