Sanada hayırlı cumalar olsun canıım.. Tüm duaların kabul olsun..
Ne güzel yaa.. Kendim gibi seviniyorum sana inan.. 9 gün kaldı.. Kurtulacaksın.. Rahatlayacaksın.. Vücudundan nasıl bir yok kalkacak şaşıracaksın.. Yavrunu öpüp koklayacaksın.. "senin için çektim ben bu sıkıntıları" diyeceksin ona..
Ama ,işte tek birşey var aklıma takılan, sadec senin için değil hepimiz için, loğusalık depresyonu.. İnşaAllah sana uzak olur.. Ben oğlumda yaşadım bunu ama benim oğlum gece gündüz 5 dk. uyuyordu.. Geri kalan tüm zamanlarda katılıp morarark ağlıyordu.. Sebebi hiç belli olmadı.. Dr. hiçbir sorunu yok, sadece huysuzluktan yapıyor demişti.. Oğlum gece gündüz hiç uyumayıp, sürekli ağlayınca ben tam bir depresyona girmiştim.. Şimdi anlatmayayım neler düşündüğümü o zamanlar.. Çok zordu.. Çok mutsuzdum.. Ama inan Şu andaki dururmumdan daha kötüde değildim.. Hazırlıklı ol diye analttı bunları sana.. İnaşAllah bebişin çooook uslu olur annesiii. O zaman değme keyfinee... Zaten vücuttan yük inmiş... Bebişte yanında, minik nefesleriyle saana huzur veriyor.. Ohhhh.. Mübarek cumalar hürmetine, Rabb'im böyle güzelini nasip etsin sanada hepimizede....
Nisaaaannn.. Çok güzelmiş beşiğin.. Güle güle uyusun büyüsün bebeğin içinde.. İnşaAllah güzel uzun uykuları olsun.. Annesini hiç üzmesin...
Yaren benim arkadaşımdır.. Bizi ziyarete gelmiş arkadaşlar.. Çok şükür sağlıklı bir hamiş o.. Rabb'im daha iyi etsin onu her zaman.. Destek olmak için burada..
Yaren bak, efrahın 9 günü kaldı.. Bayramdan sonra alacaklar beişini.. Sende sezeryanla doğum yapmıştın ya kzında.. Anlatsana efraha , ne kadar rahat olduğunu.. Rahatlasın biraz.. Hastane ve ameliyat fobisi var..