• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

nisancım sana da iyi haftasonları.ve hepinize hayırlı bayramlar kızlar yarın belki giremeyiz şimdiden bayramlaşalım kuzuların ve annelerinin bayramı mübarek olsun:)

ayy cahillik işte gerçekten mi ne bileyim ben alt komşu 5 aylık ayırdı da çok rahat etti ben de ona binaen dedim artık hayırlısı napalım..

bak nisan ne dior orda 40 ta yapılıyormuş çocuk bence bizimkiler çok biliyor ya...
Senin bu ablasyon ameliyatı hikayen içimi sızlattı allah o dr a merhamet versin seni ne hale getirdi keşke o ameliyatı tekrardan narkozlu isteseydin olmuormu ben öyle düşünüorum..

Ahahah.. Kızlar bende öyle bir çocuk vardı ki, gece ve gündüz sadece 10 dk. uyurdu.. 10 dk. yı geçen uykusu olduğunu hatırlamıyorum.. Ve tam 2,5 yaşına kadar böyle sürdü.. Bana hep dediler, bu çocuğa tek başına bakamazsın diye ama ben kimsenin olmadığı bir şehirde tek başıma bakmak zorunda kaldım.. Sonrada sinirlerim laçka haline geldi tabii uykusuzluk ve yorgunluktan.. Böyle bir çocuğu ayrı odaya alıştırmak...... Hadi benimki neyse de hiçbir arkadaşımda o kadar erken ayıramadı.. Demek ki ayıranların çok çok ama çooooooook uslu çocukları vardı.. Benim aklım almıyor şu an... :52:

Ablasyon narkozlu olamuıyor malesef canım, kalbin o anki tepkileriniş almak zorundalarmış... Hiç sorma.. Hayatımın en zor anlarından biriydi o... Allah o doktoru bildiği gibi yapsın, birşey demiyorum...

selam kizlar, nil efrah ve efsam aday ve herkes

iyi haftasonlari.huzurlu ve sakin insallah...

nilcigim ben oglumu 3 aylikken odasina alistirdim.aslinda mümkün.babyphone kurdum bas ucuma.agladiginda duyuyordum.bebegin karakterinede bagli tabiki.benimkinin uyku düzeni iyiydi.akilli bir bebekti.aslinda ne kadar erken alistirirsan o kadar iyi kendi odasina, nasil baslarsa öyle gidiyor.ama ikinciye yapamiyacagim mesela evim 3 odali zaten.e oglumunda akli ermiyor,onun yaninada yatak koyamam.yer var ama tehlikeli.kendini savunacak duruma gelene kadar mecbur benim yanimda kalacak,baskada odam yok.imkaniniz odaniz varsa alistirin derim ben.piskologlarda böyle tavsiye ediyor gelisim acisindan,iki aglar alisir.

nilcigim sen ablasyon ameliyatina girmeden sana analtilmadi detaylari, cok sacma geldi bana.asagi yukari neler olacagi neler hissedecegin felan.o nasil doktormus öyle.bu islem narkoz ve sakinlestirici etkisinde yapilamiyor diye duydum nil dogrumu?zaten narkozla olsa bende cesaret ederdim allah biliyorya.bu extralardan sonsuza kadar kurtulmayi garanti etseler.sana kim önerdi ablasyonu neden?carpintimi?ekstasistoller yüzündenmi?kac yil önce yaptirdin.neden 4 saat sürüyor bana biraz fazla geldi canli bir ameliyat icin.bu konu hep merak ettigim bir konuydu.cok sorduysam kusura bakma.cesaretini takdir ediyorum.ben ayikken böyle birseye cesaret edemezdim acikcasi.avrupada bu islemi extrasistolleri cok fazla olanlara yapiyorlar.

Ay canım dedim ya... Demek ki bayaaaa uslu bir oğlun varmış senin.. Ben oğlumu uyuturdum, sedece tuvalete giderdim, gelince uyanırdı.. Sonra saatlerce ağlardı.. Saaatler sonra yine uyuturdum, sadece abdest alabilecek kadar uyurdu.. Gene uyanırdı.. Saatlerce ağlayarak vakit geçirip gene uyuturdum.. SAdece namazımın farzını kılabilirdim.. Sünnet kılamya vakit asla olmazdı.. O da farzda da ağlardı bazen.. Ben böyle büyüttüm oğlumu.. Gece de sabahlara kadar ağlardı.. Ben gündüz uykusuz, gece uykusuz.. Gece oğlumla oturup ağlardım.. Ne yapayım.. Elimden başka hiçbirşey gelmezdi artık.. Ağla ağla içim çıkardı.. Bir yanda oğlum, bir yanda ben.. Eşimde başımızda.. Adam her gün uykusuz giderdi işe.. İş yerinde uyuya kalırmış.. Millet hep dalga geçermiş, beşik mi salladın diye.. Ne çektiğimi bir ben bilirim..
Ama maşaAllah, bende isterdim öyle çocuk büyütmeyi.. Benim eltimin 2 oğlu var.. Benimkiyle aynı zamanda oldular.. Biri 4 aylık bebekken, diğerine hamiel kaldı.. Aynı seninki gibiydi çocukları.. 2 çocuğu vardı ama , bir tek benimki kadar zorluk çekmedi.. Emzirir yatırırdı.. Çocuk yatakta bakına bakına uyurdu, uyanırdı, gene sadece emzirmek için eline alırdı.. Çocuklarda ağlama kavramı yoktu..Ama sorsan, kıyamet koparıyor, ben nasıl zor büyüttüm diye.. Kayınvalidem bir gün dedi ki ona.. Ayşe.. Sen hiç çocuk büyüttüm deme.. Nil sbahlara kadar ayakta .. Kadın sinir olmuştu...

Canım, doktor özel bir doktordu.. Bu işi Türkiyede ilk ve en çok yapan doktora gittim ben.. Ankara'daydı kendisi.. Biz Trabzon'dan yanına gittik, sadece para pazarlığı konuşuldu ameliyat öncesinde.. Başka birşey konuşulmadı.. Beni Trabzon'daki doktorlarım gönderdiler ona.. O zaman Trabzon'da yapılmıyordu o ameliyat.. En iyi dr. diye bende ona gitmek istedim.. İş kesin olsun istedim.. O kadar zor durumdaydım ki, çarpıntılarımdan ve ekstralarımdan... Hiç düşünmedim bile ameliyata girerken.. Hatta 1 gün sonra kurtulacağım diye güle oynaya girdim.. O kadar fenaydı benim ekstralarım ve çarpıntılarım yani.. Doktor bana hiçbirşey anlatmadı.. Hatta aç olmam gerekiyormuş ben yolda birşeyler yemiştim, olsun, birşey olmaz dedi bana.. Ben bu ameliyatı yaklaşık 5 sene önce oldum.. İşte masada başıma gelenleridse biliyorsunuz.. Aslında ameliyata girmeden önce , çok heyecan yaoptım.. Dr.a da söyledim.. Ben çok heyecanlandım, sakinleşemiyorum dedim.. Birşey olmaz, sakin ol dedi.. Ameliyat başlayınca da olan oldu işte.. Beni pa. nın fazlalığından bir titreme aldı ve baygınlık geçirdim.. Ben bayıldım, titriyorum adam bana bağırıyor, kımıldama, damarının içinde 70 derece sıcaklıkta bir hortum var diye.. Ben bayılınca da , kesiyorum ben ameliyatı yaaa deedi ve kesti.. Yarım saat sürdü.. Normalde damarı bulana kadar sürmesi gerekiyordu.. O da 4 saati buluyor..

Yaptıracaksanız, ayrıntıları iyice konuşun doktorunuzla.. Pa. lı biriyle hiç karşılaşmayan bir doktora yanaşmayın derim.. Beni mahvetti.. Onca yıllık tedavim bir anda kül oldu.. Yıllardır bene uğramayan pa o an yapıştı yakama.. Bu anlattıklarım size ders olsun, doktorunuzu ona göre seçin derim ben... Şimdi tekrarlamak istiyorlar ablasyonu.. Hatta geçen ay hamileliğin 5. ayından sonra yapalım dediler bana.. Ben istemedim.. İlaca cevap vermeyen çarpıntılara ve ekstralara yapıyorlar burada.. Önce ilaç tedavişzi.. Benim ilaçla da hergün çarpıntım olduğu için, senin ablasyon olman şart diyor dr. lar..

yok cnm ne yaşlısı herkes o yaşlarda hamile kalıo benim annem kardeşimi teyzem yegenimi doğurdugunda 30larını geçmişlerdi.bu arada hepiniz uzun süredir pa lısınız sanırım geçmiyor bu illet.benim daha 3 yıl oldu sanırım daha sürecek.birde senin ve nilin çocukları var.ben şunu merak ediorum ilk hamilelikleriniz sıkıntılı geçmişmiydi.strestli hamilelik geçirenlerin bebekleri huysuz ve yaramaz oluo diolarya dogrumu acaba.bizim sürekli sıkıntılı stresli geçti bebişlerimizi etkilemez inşallah.

bende çok isterdim ayrı bi oodası olsun.var ama sobalı olunca ev.yazın ayırırm belki.ben küçükken alışmım ablamla beraber uyumaya yanyana yatardık.şimdi tek yatamıorum bi odada geceleri.ve evleneli 2 yıl oldu ben halen bazen eşime gece uykuda abla ileri git diorum.sonradan farkına varıorum halen ablamla yatıorum zannediorum:)özlüyorum demekki ablamla uyumayı.

bugün biraz temizlik yaprık ananemle o 130 kg ben hamile bi ev silip süpürmeyi banyo wc yıkamayı 3-4 satte anca yaptık:1:ayrıntılı temizlik yapsak kaç saat sürerdi bimem.
bu arada heryerim sinek ısırıgı bi elime geçseler parçalicamm kaşınmaktan bi hal oldum.pencerelerde tel var nerden giriosa yinee girio vee eşimi hiç ısırmıo hep beni ısırıyooooooo:43:

duygudan yine haber yokmu bugün.
ay ne çok konuştum.tam yoruldum terledim banyo yapcakken sular gitti.siinirleniorum ama elimden bişey gelmioo kaldım bölee:(

Benim ilk hamileliğim pa sız ama eşimle çok sorunum olduğu bir döneme denk geldi. Hamileliğimde eşim beni çok ağlattı.. Çok gergin geçirdim ben hamileliğimi.. Kesinlikle bebekler etkileniyor sanırım.. Özellikle ağlamalardan bebek çok etkileniyor.. Hiç unutmuyorum tam 6. aymdaydım, ve gece bir başladım tam sabaha kadar belki aralıksız 6-8 saat ağladım.. Sonra 3 gün bebeğim hareket etmedi hiç.. Doktora koşmuştum o zaman.. Ahhh ahh.. Eşim o zmaanlar çok acayipti.. Vurup kafayı uyurdu, beni duymazdı biel.. Ben kendimi parçalardım...

Ahah aday, güle güle kirlet evini canım.. Şükret 130 kiloda olsa annen var yanında... Benim evimi pislik götürüyor desem yeri.. Bayramda bir süpürmedim bile.. Naısl olsa kv. ye gideceğim.. Kimse gelmesin evi,me bu halde zaten...

Bu arada HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR..:29::29::29:

Rabb'im tüm güzel, hayırlı dileklerinizi kabul etsin..
Hepimizin işlerini kolaylaştırsın..
Hep yar ve yardımcımız olsun..

Bu arada duygudanda güzel haberler gelsin inşaAllah.....

Kızlar selam hepinize hayırlı bayramlar gecmis yapamadım kusura bakmayın ... Kızlar ben dogum yaptım cuma gunü kızım 34.haftada 2200gr dünyaya geldi suan kuvezde iyi olduğunu söylüyorlar dua edin kızimada banada detayları anlatıcam en kısa zamanda bir aksilik olmazsa yarın taburcu olucam... Dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun..

Son düzenleme:
Kızlar selam hepinize hayırlı bayramlar gecmis yapamadım kusura bakmayın ... Kızlar ben dogum yaptım cuma gunü kızım 34.haftada 2200gr dünyaya geldi suan kuvezde iyi olduğunu söylüyorlar dua edin kızimada banada detayları anlatıcam en kısa zamanda bir aksilik olmazsa yarın taburcu olucam... Dualarınızı eksik etmeyin Allah a emanet olun..

Canım ya tahmin ettik zaten.Maşallah kuzunun kilosu iyiymiş taburcu olursunuz kısa sürede tombak olur Allah'ın izniyle.Hayırlı uğurlu olsun evladınız.İnş iyisindir inş bize güzel şeyler anlatırsın..Haberlerini bekliyoruz...

Bu arada HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR..:29::29::29:

Rabb'im tüm güzel, hayırlı dileklerinizi kabul etsin..
Hepimizin işlerini kolaylaştırsın..
Hep yar ve yardımcımız olsun..

Bu arada duygudanda güzel haberler gelsin inşaAllah.....

Amin nil Allah hepimizin dualarını kabul buyursun inş..

Benim ilk hamileliğim pa sız ama eşimle çok sorunum olduğu bir döneme denk geldi. Hamileliğimde eşim beni çok ağlattı.. Çok gergin geçirdim ben hamileliğimi.. Kesinlikle bebekler etkileniyor sanırım.. Özellikle ağlamalardan bebek çok etkileniyor.. Hiç unutmuyorum tam 6. aymdaydım, ve gece bir başladım tam sabaha kadar belki aralıksız 6-8 saat ağladım.. Sonra 3 gün bebeğim hareket etmedi hiç.. Doktora koşmuştum o zaman.. Ahhh ahh.. Eşim o zmaanlar çok acayipti.. Vurup kafayı uyurdu, beni duymazdı biel.. Ben kendimi parçalardım...

Ahah aday, güle güle kirlet evini canım.. Şükret 130 kiloda olsa annen var yanında... Benim evimi pislik götürüyor desem yeri.. Bayramda bir süpürmedim bile.. Naısl olsa kv. ye gideceğim.. Kimse gelmesin evi,me bu halde zaten...

ya bu eşleri bazen:47::47::47::47:

Ay canım dedim ya... Demek ki bayaaaa uslu bir oğlun varmış senin.. Ben oğlumu uyuturdum, sedece tuvalete giderdim, gelince uyanırdı.. Sonra saatlerce ağlardı.. Saaatler sonra yine uyuturdum, sadece abdest alabilecek kadar uyurdu.. Gene uyanırdı.. Saatlerce ağlayarak vakit geçirip gene uyuturdum.. SAdece namazımın farzını kılabilirdim.. Sünnet kılamya vakit asla olmazdı.. O da farzda da ağlardı bazen.. Ben böyle büyüttüm oğlumu.. Gece de sabahlara kadar ağlardı.. Ben gündüz uykusuz, gece uykusuz.. Gece oğlumla oturup ağlardım.. Ne yapayım.. Elimden başka hiçbirşey gelmezdi artık.. Ağla ağla içim çıkardı.. Bir yanda oğlum, bir yanda ben.. Eşimde başımızda.. Adam her gün uykusuz giderdi işe.. İş yerinde uyuya kalırmış.. Millet hep dalga geçermiş, beşik mi salladın diye.. Ne çektiğimi bir ben bilirim..
Ama maşaAllah, bende isterdim öyle çocuk büyütmeyi.. Benim eltimin 2 oğlu var.. Benimkiyle aynı zamanda oldular.. Biri 4 aylık bebekken, diğerine hamiel kaldı.. Aynı seninki gibiydi çocukları.. 2 çocuğu vardı ama , bir tek benimki kadar zorluk çekmedi.. Emzirir yatırırdı.. Çocuk yatakta bakına bakına uyurdu, uyanırdı, gene sadece emzirmek için eline alırdı.. Çocuklarda ağlama kavramı yoktu..Ama sorsan, kıyamet koparıyor, ben nasıl zor büyüttüm diye.. Kayınvalidem bir gün dedi ki ona.. Ayşe.. Sen hiç çocuk büyüttüm deme.. Nil sbahlara kadar ayakta .. Kadın sinir olmuştu...

Canım, doktor özel bir doktordu.. Bu işi Türkiyede ilk ve en çok yapan doktora gittim ben.. Ankara'daydı kendisi.. Biz Trabzon'dan yanına gittik, sadece para pazarlığı konuşuldu ameliyat öncesinde.. Başka birşey konuşulmadı.. Beni Trabzon'daki doktorlarım gönderdiler ona.. O zaman Trabzon'da yapılmıyordu o ameliyat.. En iyi dr. diye bende ona gitmek istedim.. İş kesin olsun istedim.. O kadar zor durumdaydım ki, çarpıntılarımdan ve ekstralarımdan... Hiç düşünmedim bile ameliyata girerken.. Hatta 1 gün sonra kurtulacağım diye güle oynaya girdim.. O kadar fenaydı benim ekstralarım ve çarpıntılarım yani.. Doktor bana hiçbirşey anlatmadı.. Hatta aç olmam gerekiyormuş ben yolda birşeyler yemiştim, olsun, birşey olmaz dedi bana.. Ben bu ameliyatı yaklaşık 5 sene önce oldum.. İşte masada başıma gelenleridse biliyorsunuz.. Aslında ameliyata girmeden önce , çok heyecan yaoptım.. Dr.a da söyledim.. Ben çok heyecanlandım, sakinleşemiyorum dedim.. Birşey olmaz, sakin ol dedi.. Ameliyat başlayınca da olan oldu işte.. Beni pa. nın fazlalığından bir titreme aldı ve baygınlık geçirdim.. Ben bayıldım, titriyorum adam bana bağırıyor, kımıldama, damarının içinde 70 derece sıcaklıkta bir hortum var diye.. Ben bayılınca da , kesiyorum ben ameliyatı yaaa deedi ve kesti.. Yarım saat sürdü.. Normalde damarı bulana kadar sürmesi gerekiyordu.. O da 4 saati buluyor..

Yaptıracaksanız, ayrıntıları iyice konuşun doktorunuzla.. Pa. lı biriyle hiç karşılaşmayan bir doktora yanaşmayın derim.. Beni mahvetti.. Onca yıllık tedavim bir anda kül oldu.. Yıllardır bene uğramayan pa o an yapıştı yakama.. Bu anlattıklarım size ders olsun, doktorunuzu ona göre seçin derim ben... Şimdi tekrarlamak istiyorlar ablasyonu.. Hatta geçen ay hamileliğin 5. ayından sonra yapalım dediler bana.. Ben istemedim.. İlaca cevap vermeyen çarpıntılara ve ekstralara yapıyorlar burada.. Önce ilaç tedavişzi.. Benim ilaçla da hergün çarpıntım olduğu için, senin ablasyon olman şart diyor dr. lar..

Ahahah.. Kızlar bende öyle bir çocuk vardı ki, gece ve gündüz sadece 10 dk. uyurdu.. 10 dk. yı geçen uykusu olduğunu hatırlamıyorum.. Ve tam 2,5 yaşına kadar böyle sürdü.. Bana hep dediler, bu çocuğa tek başına bakamazsın diye ama ben kimsenin olmadığı bir şehirde tek başıma bakmak zorunda kaldım.. Sonrada sinirlerim laçka haline geldi tabii uykusuzluk ve yorgunluktan.. Böyle bir çocuğu ayrı odaya alıştırmak...... Hadi benimki neyse de hiçbir arkadaşımda o kadar erken ayıramadı.. Demek ki ayıranların çok çok ama çooooooook uslu çocukları vardı.. Benim aklım almıyor şu an... :52:

Ablasyon narkozlu olamuıyor malesef canım, kalbin o anki tepkileriniş almak zorundalarmış... Hiç sorma.. Hayatımın en zor anlarından biriydi o... Allah o doktoru bildiği gibi yapsın, birşey demiyorum...

ben de aynen aynen senin oğlun gibiymişim hiç uyumamışım bana çeken bir kızım olmasından çok korkuorum... ve ben uykusuz kaldığım an çarpıntılarım başlıor:53:
ozaman ben bu ablasyonu olamam ..doğumdan sonra bakalım demişlerdi napcam:52::52::52:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
Ben hiç beklemiyordum yaa..........................
Kız ne oldu, neden olduuu..

Ay bak topiğimizin ilk bebişi oldu bile kızlar..
Tembel efraaaaaaaaaaaaaaaaahhhh..
Duygu seni geçti... Aman maşaAllah diyelim..
Bencede iyidir duygu kızzın.. 2200 iyiymiş..
Eee 34. haftada çok erken değil..
Rabb'im analı babalı büyütsün..
Bak nasıl olacak nasıl olacak derken oldu bitti işteeeeeeeeeeeee....

AMA BEN HALA ŞOKTAYIM YAAAAAAAAAAAAA....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................
Ben hiç beklemiyordum yaa..........................
Kız ne oldu, neden olduuu..

Ay bak topiğimizin ilk bebişi oldu bile kızlar..
Tembel efraaaaaaaaaaaaaaaaahhhh..
Duygu seni geçti... Aman maşaallah diyelim..
Bencede iyidir duygu kızzın.. 2200 iyiymiş..
Eee 34. Haftada çok erken değil..
Rabb'im analı babalı büyütsün..
Bak nasıl olacak nasıl olacak derken oldu bitti işteeeeeeeeeeeee....

Ama ben hala şoktayım yaaaaaaaaaaaaa....

merhaba cnm nasılsın bakım bayramın mubarek olsun

kızlar selam hepinize hayırlı bayramlar gecmis yapamadım kusura bakmayın ... Kızlar ben dogum yaptım cuma gunü kızım 34.haftada 2200gr dünyaya geldi suan kuvezde iyi olduğunu söylüyorlar dua edin kızimada banada detayları anlatıcam en kısa zamanda bir aksilik olmazsa yarın taburcu olucam... Dualarınızı eksik etmeyin allah a emanet olun..

cnm benım gecmış olsun allah analı babalı uzun ömurlu bı evlat nasıp etsın ınşalla

kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim:((
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
sonra tansiyonumu bir ölçtüler anammmmm:18: tavan yapmış:18:
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle:(((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...
darısı sizlerin başına ama vakitlice sağa sağlim inşallah...
dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri Ece'mden...
gelişmelerden haberdar edicem sizleri...

kızlar size doğum hikayemi anlatiyim özetle... detay pek istemiceksiniz eminim:((
cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik nst ye aldılar beni açılmam var mı ona baktılar çok az sancım çıktı ve 1 cm açılmam vardı...
bebekte bende zehirlenmeye başlamışız apar topar bizi doğuma aldılar çok büyük bir riskle:(((
ölümden dönmüşüz kızımda bende anlicağanız kızlar ama şükürler olsun atlattık işte öyle mi olucak böyle mi olucak derken bitti gitti işte...
şimdi diyorum ki bunda bile hayır vardır Rabbim in elbet vardır bir bildiği walla o an ne panik atak geliyor insanın aklına ne başka bişey sadece kızımı düşündüm ona bişey olmasın diye ne dedilerse tamam dedim... çok zordu gerçekten ama Allah ım o gücü veriyor kızlar korkmayın gerçekten çok samimi söylüyorum benim kadar korkak biri bile doğurdu işte...

Maşallah Ecem hanıma ALLAH hayırlı bahtlar yazsın kızına , sanada analı babalı büyütmek nasip olsun:nazar:
bende panikatak hastasıyım 10 yaşında oğlum var ama 2. çocuğuda istiyorum arada sizin topiciğinizi okuyordum banada umutsunuz hepiniz
oğlumu doğururken panikatak hastası değildim ama son 1 buçuk senedir panikataklar boğuşuyorum ama bir bebeğimde olsun istiyorum çünkü tek çocuk çok zor , hem aile hem çocuk için gerçekten çok zor
aranızda benim gibi olan varmı bilmiyorum
inş bir avazda hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız , bebişlerinizle beraber panikataklarınızda gider kızlar inş inş :emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:

Duygucugum hem cok sasirdim hemde cok sevindim.Allah anali babali büyütsün.#ece kiza uzun ve saglikli bir ömür diliyorum.güzel günlerini görün,hayirli evlat olur insallah.anladigim kadariyla normal dogum yaptin o zamann degilmi? preeklemsi yüzündenmi yani tansiyonun cikmisya.gebeli zehirlenmesi gecirdin benim gibi o halde.sasirdim cünkü preeklemside burda normal dogum yaptirmiyorlar.kurtulmussunya, bebegininde seninde sagligin iyi ya cok sevindim inanki. 2200 gr. cok güzel bir kilo.hic endise etme.toparlanir ece insallah. bizi habersiz birakma.kendine iyi bak.bebeginle güzel huzurlu bir hayat dilerim.Allaha emanet olun.

Allah analı babalı büyütsün canım benim minnacıktır şimdi bebeğin.benim kızımda öyle 2230 doğmuştu.ödemi gidince birde beslenme sorunu yaşamıştık 2 kg kaldı ama minnacıklardı oğlumda kızımda .oyuncak bebek gibi :):):

ben size demiştim o an geldiği zaman rabbim sabrını veriyor.doğum derdine düşüyorsunuz bize ne olcak diye düşünürken panik atak gelmiyor .özellikle bekleseniz bile gelmiyor :):)::)

Maşallah Ecem hanıma ALLAH hayırlı bahtlar yazsın kızına , sanada analı babalı büyütmek nasip olsun:nazar:
bende panikatak hastasıyım 10 yaşında oğlum var ama 2. çocuğuda istiyorum arada sizin topiciğinizi okuyordum banada umutsunuz hepiniz
oğlumu doğururken panikatak hastası değildim ama son 1 buçuk senedir panikataklar boğuşuyorum ama bir bebeğimde olsun istiyorum çünkü tek çocuk çok zor , hem aile hem çocuk için gerçekten çok zor
inş bir avazda hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız , bebişlerinizle beraber panikataklarınızda gider kızlar inş inş :emir_bebek::nazar:

incimnaz nasılsın nerelerdersin?seni arıyorum başlıkta yoksun ortalıkta inşallah iyisindir.bu arada nil hamile senden önce davrandı senden de müjdeli haberler bekliyorum.:)

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar ....

Aaaa.. Ne demek ki benim gibi olanınız var mı..
Alası var canım.. Gel aramıza.. Bende bu topiklerde topladım cesaretimi hamile kaldım..
Evimde net olmasaydı hamilelik benim için hayaldi sanırım..
Bak, geçmişi oku.. Ve diğer topiğide bir oku.. Anlayacaksın...:34:

Aman aman.. Taze annecik gelmiş.. Ah be duygum.. Bak, bebişin izne ayrılmanı beklermiş.. İzne ayrılsam, ev bana iiy gelir mi diyordun..
Ahaha.. İyi gelmiştir umarım.. Ama çok merak ettik seni. Bizi habersiz bırakmak yok, tamam mı..
Normal doğum mu yaptın sen? Bende anlaamdım orayı.. Ama o panikle,
doğum korkusuyla ne pa. geliyor akıla ne birşey..
Oldu bitti işteee.. Şimdi Rabb'im sağlık sıhhat versinde , güzel güzel büyüt bebeciğini..
İlk bebişimiz ECEM'e hayırlı , sağlıklı , uzuuuuuuun ömürler diliyorum..
Benim içinde kokla onu annesiii...:nazar::nazar::nazar:

Back