• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

allah razı olsun nisan teyzesi amin..
senin yaş 32 iki evlat benim 30 tek evlat şanslısın!!! :10:

aslinda yasimiz öyle asiri cok degil.avrupada kadinlar ilk cocugunu genelde 30 üstü hatta bazen 35 de aliyor kucagina.üniversite, kariyer, uygun baba adayi derken.40 da dogurmak normal burda, onlarin kültürüne göre.ama ben sagligim elvermedigi icin cesaret edemiyorum.yoksa yasli degiliz daha.ama korkuyorum malum millet gibi güle oynaya bir hamileleik hic geciremedim ben.sizde öyle.ayni seyleri yasamaya cesaretim yok.yoksa neki dogurur insan.benim ikinci mucize bebek malum anlatmistim :)

aslinda yasimiz öyle asiri cok degil.avrupada kadinlar ilk cocugunu genelde 30 üstü hatta bazen 35 de aliyor kucagina.üniversite, kariyer, uygun baba adayi derken.40 da dogurmak normal burda, onlarin kültürüne göre.ama ben sagligim elvermedigi icin cesaret edemiyorum.yoksa yasli degiliz daha.ama korkuyorum malum millet gibi güle oynaya bir hamileleik hic geciremedim ben.sizde öyle.ayni seyleri yasamaya cesaretim yok.yoksa neki dogurur insan.benim ikinci mucize bebek malum anlatmistim :)

evet hepimiz isteriz bebeklerimizn kardeşi olsun ama yaşadıklarımızdan cesaret edemioruz işte..seninki mucize bebek hoşgelsin sefa gelsin :)

evet hepimiz isteriz bebeklerimizn kardeşi olsun ama yaşadıklarımızdan cesaret edemioruz işte..seninki mucize bebek hoşgelsin sefa gelsin :)

seninde extrasistollerin varmi efrah?yoksa sirf carpintimi?beni bu extrasistoller cok korkutuyor.her seferinde buraya kadarmis diyorum.berbat bisey.panik atakla ayni anda basladi 8 sene önce.

çok güzelmiş güle güle kullansın hastanee çıkışı elbise gibi değişik.benimkisi normal penye gibi takım zıbını ıvırı zıvırı var.ayrı yeten oda yaptırmadın dim i ben yaptırmadım çünki burda doğalgaz yok ev zaten sobalı soba nereye beşik oraya.o yüzden hafif park yatak aldım.kurunca gösteririm.

nasilsin aday?hosgeldin.seninde kizdi degilmi?bana bir sürü gelin adayi :=)

aday bizim haftamiz ayni.seninde kasiklarinda ve afedersin arkanda agri batma cekilme oluyormu? doktora gitsemmi diyorum ama haftaya persembe zaten üniversite hastanesinde randevum var.hem muayne hem sezeryan icin gün alacagim insallah.

seninde extrasistollerin varmi efrah?yoksa sirf carpintimi?beni bu extrasistoller cok korkutuyor.her seferinde buraya kadarmis diyorum.berbat bisey.panik atakla ayni anda basladi 8 sene önce.

Nisan bugün mesela çarpıntım olmadı şükür ama heran olabilecek gibi ekstralar vurdu.Ödüm koptu aha dedim herseferinde başlıoruz :53::53:

nasilsin aday?hosgeldin.seninde kizdi degilmi?bana bir sürü gelin adayi :=)

aday bizim haftamiz ayni.seninde kasiklarinda ve afedersin arkanda agri batma cekilme oluyormu? doktora gitsemmi diyorum ama haftaya persembe zaten üniversite hastanesinde randevum var.hem muayne hem sezeryan icin gün alacagim insallah.

ewet cnm kız.seç begen al sana gelin:)ama bizim kızlar nazlıdır çok heee.kasiklarım ara ara ağrıyor gece sag kalçam içten uyuşuyo yanıyo arkamda kabız olunca batma oluo.bide çok yürüyünce kalçam agrıo.ama uzun sürmüo çok şükür.ben saglık ocagında ebeye sormuştum magnezyumunu ihmal etme dedi.bu arada benim göbüş sivri görenler erkekmi dio herşeyi pembe aldık inşallah kızım gelir sagsaglim hayırlısı tabii saglıklı olsunda farketmes..:)

duygunun face sizde var sanırım haber alırsanız banada haber verin

ewet cnm kız.seç begen al sana gelin:)ama bizim kızlar nazlıdır çok heee.kasiklarım ara ara ağrıyor gece sag kalçam içten uyuşuyo yanıyo arkamda kabız olunca batma oluo.bide çok yürüyünce kalçam agrıo.ama uzun sürmüo çok şükür.ben saglık ocagında ebeye sormuştum magnezyumunu ihmal etme dedi.bu arada benim göbüş sivri görenler erkekmi dio herşeyi pembe aldık inşallah kızım gelir sagsaglim hayırlısı tabii saglıklı olsunda farketmes..:)

duygunun face sizde var sanırım haber alırsanız banada haber verin

adaycigim, karninin sekliyle alakasi yok bence.benimde yayvan karnim.5,5 ay kiz dedi herkes. doktor öyle demedi ama :17: saglikli olsunlarda ya o isin sakasi tabiki.

duygunun facebooku var bende ama orayada epeydir girmiyor.ya belkide firsati olmamistir. bende meraktayim.yazar herhalde buraya.ya napalim biliyormusun.eslerimizi tembihleyelim.kim beklenmedik anda dogurursa onun esi girsin yazsin, merak etmeyin dogurdu hersey yolunda.bir süre giremiyecek desin :1: nasil fikir?cokmu uctum.bizde noldu noldu diye dokuz dogurmayiz bos yere.bebeklerin takvimi yok nede olsa.

adaycigim, karninin sekliyle alakasi yok bence.benimde yayvan karnim.5,5 ay kiz dedi herkes. doktor öyle demedi ama :17: saglikli olsunlarda ya o isin sakasi tabiki.

duygunun facebooku var bende ama orayada epeydir girmiyor.ya belkide firsati olmamistir. bende meraktayim.yazar herhalde buraya.ya napalim biliyormusun.eslerimizi tembihleyelim.kim beklenmedik anda dogurursa onun esi girsin yazsin, merak etmeyin dogurdu hersey yolunda.bir süre giremiyecek desin :1: nasil fikir?cokmu uctum.bizde noldu noldu diye dokuz dogurmayiz bos yere.bebeklerin takvimi yok nede olsa.

:))benim eşim giripte yazmaz cnm.eşleri girenler olursa iyi olur aslında fena fikir değil.ben kısmet olur doğurursam yazamasam bile ben iyi olunca gelcem merak etmeyin diyim kısaca yazıp çıkarım sonra iyi hisedince yazarım haberinz olsun:)kısmet olursa.efrah sende yazmayı unutma 9 gün sonraa :emir_bebek:bebişin resmini koy kıss

hayırlı geceler hatta hayırlı sahurlar,saat 3.30 ben hala ayaktayım gördüğünüz gibi,saat 4e dogru yatıyorum sabah saat 10 bazen bazen 9 o civarlarda ayaktayım yine,çok sinirlerime vuruyor bu durum,alerjilerim de arttı arada tıkanıyorum,nefes alamıyorum gibi oluyorum,ani duygu deişimleri yaşıyorum,5dk önce gülüp 5dk sonra ağlıyorum,artık dert yanmaktan bıkktım ya,çarpıntıymış sancıymış bel ağrısıymış,doğumdan çok korkmama rağmen doğum tarihim gelmiş olsaydı diyorum bazen,Allah'ım daha 6.ayımdayım ya,offff,sabır Ya Rabbim...

hayırlı geceler hatta hayırlı sahurlar,saat 3.30 ben hala ayaktayım gördüğünüz gibi,saat 4e dogru yatıyorum sabah saat 10 bazen bazen 9 o civarlarda ayaktayım yine,çok sinirlerime vuruyor bu durum,alerjilerim de arttı arada tıkanıyorum,nefes alamıyorum gibi oluyorum,ani duygu deişimleri yaşıyorum,5dk önce gülüp 5dk sonra ağlıyorum,artık dert yanmaktan bıkktım ya,çarpıntıymış sancıymış bel ağrısıymış,doğumdan çok korkmama rağmen doğum tarihim gelmiş olsaydı diyorum bazen,Allah'ım daha 6.ayımdayım ya,offff,sabır Ya Rabbim...

Hay allah ya uykusuzluk başlı başına çok büyük bir sorunken senin daha da fazlası var.İlaç alıyormuydun? Allahım kolaylık versin ben 3 gün uyumadım 4. gün çarpıntıdan durumadım mahfoluorum:53: o nefes alamama bana da oluyor ya sakin kalmaya çalışıp pozisyonumu değiştiriorum..

evet Nil bilmeliyimki damdan düşmüş gibi olmayayım..Allah razı olsun dualarına amin diorum..Yaren aramıza hoşgelmiş desteği için teşekkür ederiz.Evet ben ameliyathaneye kadar olan kısımdan feci korkuorum..

arkadaşta mı pa lı gelsin aramıza...

Amaaannn bende asıl ameliyat sonrasından korkuyorum efrah biliyor musun.. Kalbimin damarını yakmak için ameliyat olmuştum ya ben.. Artık bu çarpıntılarımdan ve ekstralardan kurtulacağım diye güle oynaya girdim ameliyathaneye.. O zaman tabi panik atağımı yenmişim, senelrdir ban uğramamış panik.. Kendime güvende var, kurtulacağım fikri hele... Ama masada kalbime hortumu soktular, kalb,me birşeyler olmaya başladı.. Durmadan peşi peşine ekstra oluyor.. Nefes alamıyorum diye bağırıyorum.. Çırpınıyorum.. Salak doktorum beni sakinleştirmiyor.. İşte o an panik hooop yanıbaşımda bittiii.. Merahaaaa dedi bana.. Ben o panikle 4 saat sürecek ameliyattan, yarım saatte çıktım, çünkü dr. yarıda kesti ameliyatı.. bana kzıdı.. Demeki adam hiç panik ataklı biriyle karşılaşmamış daha önce.. İnsan kızıp, ameliyatı keser mi yarıda yaa.. Kesti iştee.. Ondan sonrası benim kabusum oldu.. Ameliyat esnasında başalyan ekstralar aylarca gitmedi.. Kaç kere acillik oldum.. Ve kalbim o gün bu gündür daha da kötü..
Ben o ameliyattan sonra çok çektim ya.. Şimdi de ameliyattan değilde, sonrasından korkuyorum.. Ya daha kötü olursamda, yine aynı şeyleri yaşarsam diye..

CERENSEREN pa.lı ve benim gibi manik depresif.. Biz diğer topikte tanışmıştık onunla.. Diğer topiğide okumanızı öneririm size ben.. Orada BAHAR diye bir arkadaşımız, yoğun ilaç kullanarak hamileliğini geçirdi ve çok sağlıklı bir oğluşu oldu.. Bana da cesaret veren topik o oldu zaten.. Yoksa hamilelik benim iç,in hayaldende öteydi.. Bir okuyun derim.. İşte linki: http://www.kadinlarkulubu.com/norol...visi-goren-hamileler-gelin-birlik-olalim.html cerenserende orada tanışıp, bir cesaretle hamile kalan arkadaşım.. Aynı benim gibi.. İlaç kullanarak.. Yaşadığımız zorluklar ayan beyan ortada.. Rabb'im yardım etsin hepimize...

Hoşgeldin ADAY ne çok yorulmuşsun ..yapacak kimsede yok allah sana güç kuvvet versin..

evet duygu yok ya habersiz kaldık nil de pek girmio meraktayım ben de ..

Kızlar ben gene sık sık uğramaya çalışıyorum.. Hafta sonları ve tatillerde eşim evde ya.. Çok sık uğrayamıyorum ben merak etmeyin.. Ama gerçekten böyle habersizde bırakmayaıl birbirimizi.. Bak duygu ne alamde, bellideğil.. Girsede 1 cümle yazsa ya... İçimiz ferahlasa.. Valla bende son 2 haftadır hiç iyi değilim.. Her an birşeyler olabilir gibi geliyor banada.. Haber vermek lazım evet ama, acil birşey olduğunda verilemeyedebilinir..

benm hastane çıkışımda normal penye bunu arkadaşım almış hastaneye bebeği görmeye gelene böyle çıkacakmış kızımız:emir_bebek::emir_bebek:

ayrı oda yaptım aday nasip olursa 4 aylık filan ayırmayı düşünüorum oyüzden hazır odamız..

Hahah.. 4. ayda ayrı yatırırsııııınn.. Hayal kurmaya devaaammm..
Moralini bozmayayımdaa... 1- 1.5 yaşından önce ayrı yatırabileceğini sanmıyorum ben...

Aslında buda mantıklı.. Ama eşler yazar mı bilmem.. Bir yol olmalı...

sizin yaşlar 32 ve 30 acaba duygu ile nil kaç yaşında.benim yaşta 24 ablam 27 yaşında bekar evlenmek istemio ben ondan önce evlendim hemen:1:bende bunu doğurursam 2.ye cesaret edene kadar 30uma gelirim heralde.

Aranızda en yaşlı benim.. 36 yaşındayım artık.. Benim yaşım zaten başlı başına risk doktorlara göre.. Artı ilaç kullanıyorum.. Artı bu kadar yoğun stres.. Rabb'im hayırlısını versin hepimiz adına.. Duygu 20 li yaşlardadır bence.. En yaşlınız benim muhtemelen..

Moralini bozmayayımdaa... 1- 1.5 yaşından önce ayrı yatırabileceğini sanmıyorum ben...

ayy cahillik işte gerçekten mi ne bileyim ben alt komşu 5 aylık ayırdı da çok rahat etti ben de ona binaen dedim artık hayırlısı napalım..

Aranızda en yaşlı benim.. 36 yaşındayım artık.. Benim yaşım zaten başlı başına risk doktorlara göre.. Artı ilaç kullanıyorum.. Artı bu kadar yoğun stres.. Rabb'im hayırlısını versin hepimiz adına.. Duygu 20 li yaşlardadır bence.. En yaşlınız benim muhtemelen..

bak nisan ne dior orda 40 ta yapılıyormuş çocuk bence bizimkiler çok biliyor ya...
Senin bu ablasyon ameliyatı hikayen içimi sızlattı allah o dr a merhamet versin seni ne hale getirdi keşke o ameliyatı tekrardan narkozlu isteseydin olmuormu ben öyle düşünüorum..

selam kizlar, nil efrah ve efsam aday ve herkes

iyi haftasonlari.huzurlu ve sakin insallah...

nilcigim ben oglumu 3 aylikken odasina alistirdim.aslinda mümkün.babyphone kurdum bas ucuma.agladiginda duyuyordum.bebegin karakterinede bagli tabiki.benimkinin uyku düzeni iyiydi.akilli bir bebekti.aslinda ne kadar erken alistirirsan o kadar iyi kendi odasina, nasil baslarsa öyle gidiyor.ama ikinciye yapamiyacagim mesela evim 3 odali zaten.e oglumunda akli ermiyor,onun yaninada yatak koyamam.yer var ama tehlikeli.kendini savunacak duruma gelene kadar mecbur benim yanimda kalacak,baskada odam yok.imkaniniz odaniz varsa alistirin derim ben.piskologlarda böyle tavsiye ediyor gelisim acisindan,iki aglar alisir.

nilcigim sen ablasyon ameliyatina girmeden sana analtilmadi detaylari, cok sacma geldi bana.asagi yukari neler olacagi neler hissedecegin felan.o nasil doktormus öyle.bu islem narkoz ve sakinlestirici etkisinde yapilamiyor diye duydum nil dogrumu?zaten narkozla olsa bende cesaret ederdim allah biliyorya.bu extralardan sonsuza kadar kurtulmayi garanti etseler.sana kim önerdi ablasyonu neden?carpintimi?ekstasistoller yüzündenmi?kac yil önce yaptirdin.neden 4 saat sürüyor bana biraz fazla geldi canli bir ameliyat icin.bu konu hep merak ettigim bir konuydu.cok sorduysam kusura bakma.cesaretini takdir ediyorum.ben ayikken böyle birseye cesaret edemezdim acikcasi.avrupada bu islemi extrasistolleri cok fazla olanlara yapiyorlar.

yok cnm ne yaşlısı herkes o yaşlarda hamile kalıo benim annem kardeşimi teyzem yegenimi doğurdugunda 30larını geçmişlerdi.bu arada hepiniz uzun süredir pa lısınız sanırım geçmiyor bu illet.benim daha 3 yıl oldu sanırım daha sürecek.birde senin ve nilin çocukları var.ben şunu merak ediorum ilk hamilelikleriniz sıkıntılı geçmişmiydi.strestli hamilelik geçirenlerin bebekleri huysuz ve yaramaz oluo diolarya dogrumu acaba.bizim sürekli sıkıntılı stresli geçti bebişlerimizi etkilemez inşallah.

bende çok isterdim ayrı bi oodası olsun.var ama sobalı olunca ev.yazın ayırırm belki.ben küçükken alışmım ablamla beraber uyumaya yanyana yatardık.şimdi tek yatamıorum bi odada geceleri.ve evleneli 2 yıl oldu ben halen bazen eşime gece uykuda abla ileri git diorum.sonradan farkına varıorum halen ablamla yatıorum zannediorum:)özlüyorum demekki ablamla uyumayı.

bugün biraz temizlik yaprık ananemle o 130 kg ben hamile bi ev silip süpürmeyi banyo wc yıkamayı 3-4 satte anca yaptık:1:ayrıntılı temizlik yapsak kaç saat sürerdi bimem.
bu arada heryerim sinek ısırıgı bi elime geçseler parçalicamm kaşınmaktan bi hal oldum.pencerelerde tel var nerden giriosa yinee girio vee eşimi hiç ısırmıo hep beni ısırıyooooooo:43:

duygudan yine haber yokmu bugün.
ay ne çok konuştum.tam yoruldum terledim banyo yapcakken sular gitti.siinirleniorum ama elimden bişey gelmioo kaldım bölee:(

Back