• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

aynen nill orda hamile bir kadın daha vardı son 2 haftasıymış 2. hamileliği hiç test yaptırmamış 1. si bana ders oldu tahlil stresiyle falan uğraşmadım bu sefer hiçte sorun yaşamadım dedi kadın... maddi manevi insanı çok yıpratıyor yaa... her kontrol her tahlil ayrı bir stres yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert walla...
tarlalarda doğuranların canı yoktu herhalde...

Hah bak işte, benim dediğim buydu.. Tahlilsiz, stressiiiz....
Şeker yüklemesiiiiizzzzz.. Bende doğurmak istiyoruuum..

ayy çok sıkıştım ama bizde misafir çocuk varyaa bilgisayarımı kapar die kalkmıyorum:1::1:ayy valla benim hamilelikte huyum suyum değişti ne çocuklara tahammül edebiliorum ne büyüklere herkes bana anlayışlı olsun istiyorum.elimdee değill.hormonlardan sanırım.

Ayy anam altına mı yapacan kız.. Git tuvaletine.. Misafir çocuk kim yaa...

ben de aynı şekildeyim kimseye tahammülüm kalmadı 1 kaşık suda boğacam herkesi :52:

benimde aday gibiydi şeker değerlerimin hepsi üst sınır doktorum öyle bişey olsaydı bebek çok iri olurdu sen hiç merak etme dedi bana..bebekler haftalarıyla uyumluysa sorun yok..

aaa.. Kız bugün sinir olduğum 2. şeyde buydu işte.. Araştırmada muayene oldum yaa.. Usg ile baktı bebişe ama şu kadar kilosu, şu kadar boyu falan hiiç demedi.. Baktı baktı tamam.. İri mi, küçükmü bilmiyorum.. Doktorsuz doktorsuz ortalıklardayım işte.... Neye ağlasam, bilmiyorum... Sabahtan akşama kadar ağlayasım var.. Ama ağlayamıyorum kii.. Ağladığımda hemen ekstra sistollerim azıyor.. Susmak zorunda kalıyorum.. Ağlamam bile yasak.. Allah'ım yaa..... İyivce isyanlara bağladım ben bugü.. Affet Allah'ım...

ben de aynı şekildeyim kimseye tahammülüm kalmadı 1 kaşık suda boğacam herkesi :52:

benimde aday gibiydi şeker değerlerimin hepsi üst sınır doktorum öyle bişey olsaydı bebek çok iri olurdu sen hiç merak etme dedi bana..bebekler haftalarıyla uyumluysa sorun yok..

ayen cnm bende öylee tahamülsüzüm.benim bebiş sadece bi hafta önde oda normalmiş bebeklerin birhafta önde yada geride olması.iki üç hafta önde olursa şekerden şüpheelnioruz dedi.ama sen dikkat et dedi beslenmene sık sık ye dedi amann başım agrıdı en iyisi oluruna bırakmak.bende gideyim yemek yapmaya ben doğurana kadar kendi yemeğimi kendim yapacam sanırım anacm yakın olsa yapardı.::(görşrss kızlarr

aynen cnm bende ağlıyorum bide ağladığım bebeği üsdüğüm için ağlıyorum.vardır bundada bi hayır çok sıkıntılıyım bazen o kadar çaresiz hissediyorumki Allah mükafatını verir inşallah çektiklerimizin.ailem çevrem uzakta eşimdende gereken ilgiyi görmediğim için acaip zorlanıyorum.mesela ben yemek hazırlıyorum sahurda bazen hoşuna gitmiyo az gelio burun kıvırıyoo.ben hamile hamilee ugraşıyorum.hamileyken hem doğum günüm geçti hem evlilik yıldönümümüz hiç birine süpriz yapmadı.genel olarak iyi ama ince düşünceleri hiç yok sağolsun.hiç kimse için ailesi işini çevreni bırakıp hayatından ödğn vermeye değmezmiş.hayatta ilk önce kendini düşünmeliymiş insan meğer.

amin cnm.ooooo deme kıs sende iyice korkutma beni:)dahiliyecilere göre normal cnm.daha doğrusu sınırda.
aman zaten az kaldı napimm ölede bölede geçecek.sen al erkenden tedbirini varsa şeker önlemini al.

Benim eşimde aynı seninki gibi.. Özünde dünya iyisi.. Ama incelik bekleme ondan..
İyiliği hatrına insan sesini de çıkaramıyor dimi.. Ama kafana takılmasına izin verme.. Bir takılmaya başladımı böyle şeyler, ardı arkası gelmeden çoğalıyor, ben bunu keşfettim..

Yok be gülüm, bana göre yüksek seninki demek istedim ben.. Ben ne anlarım yüksekten..
Ama sen zaten sona geldin evet.. Benim ilkoğlumda baştan beri bebk çok iriydi..
Daha 3 aylıkken doktorum, bebek çok itri demişti.. Ama ne şeker tahlili yaptılar o zaman bana ne de başka birşey..
Belkide ilkinde de şeker vardı bende.. Ölçen olmadı ki haberim olsun.. Rahat rahat geçirdim hamileliğimi.. 4.750 gr. çocuğuda doğurdum..
Şİmdi kurcalayıp duruyorlar yaa.. Ne gerek varsa..

E hadi hep beraber çıkalım.. Bende yemek yapacam.. Biraz dinlendim..
Offf hiç iş güç olmasa bütün gün aylak aylak yatsak..
Ne güzel olurdu ....İİİİSSSSYAAAANNNNNNN..

Aaayyyh.. Psikolojim bozuk bugün, milletinkini de bozmiiim..
Ben yandan yandan gidiiim bari..

Hakkınızı helal edin kzlar..... Çok konuştum gene...:37:

aynen cnm bende ağlıyorum bide ağladığım bebeği üsdüğüm için ağlıyorum.vardır bundada bi hayır çok sıkıntılıyım bazen o kadar çaresiz hissediyorumki Allah mükafatını verir inşallah çektiklerimizin.ailem çevrem uzakta eşimdende gereken ilgiyi görmediğim için acaip zorlanıyorum.mesela ben yemek hazırlıyorum sahurda bazen hoşuna gitmiyo az gelio burun kıvırıyoo.ben hamile hamilee ugraşıyorum.hamileyken hem doğum günüm geçti hem evlilik yıldönümümüz hiç birine süpriz yapmadı.genel olarak iyi ama ince düşünceleri hiç yok sağolsun.hiç kimse için ailesi işini çevreni bırakıp hayatından ödğn vermeye değmezmiş.hayatta ilk önce kendini düşünmeliymiş insan meğer.

amin cnm.ooooo deme kıs sende iyice korkutma beni:)dahiliyecilere göre normal cnm.daha doğrusu sınırda.
aman zaten az kaldı napimm ölede bölede geçecek.sen al erkenden tedbirini varsa şeker önlemini al.

Ya kızdım ama eşine olmaz ki böyle senin sahura kalkıp onun önüne bişiler koyman bile bir lütuf..Allah düşünce versin ne diyim..

E hadi hep beraber çıkalım.. Bende yemek yapacam.. Biraz dinlendim..
Offf hiç iş güç olmasa bütün gün aylak aylak yatsak..
Ne güzel olurdu ....İİİİSSSSYAAAANNNNNNN..

Aaayyyh.. Psikolojim bozuk bugün, milletinkini de bozmiiim..
Ben yandan yandan gidiiim bari..

Hakkınızı helal edin kzlar..... Çok konuştum gene...:37:

bak mayyak mayyak konuşmayın tabiki çok konuşcaz anlatcaz paylaşcaz derdimizi..Nil Allah bu kötü günü hemen unuttursun etkisinden de kurtrsın seni inş kuzum..Ben de senin gibi yüzlüğe gitmemeye karr vermiştim ayyy çok ii anlıorum seni ya!!!!!!! Bu seferde gitmediğin için vicdan yaparsın git yaptır dediğin gibi kanı verir hemen arabaya uzanırsın..

Benim eşimde aynı seninki gibi.. Özünde dünya iyisi.. Ama incelik bekleme ondan..
İyiliği hatrına insan sesini de çıkaramıyor dimi.. Ama kafana takılmasına izin verme.. Bir takılmaya başladımı böyle şeyler, ardı arkası gelmeden çoğalıyor, ben bunu keşfettim..

Yok be gülüm, bana göre yüksek seninki demek istedim ben.. Ben ne anlarım yüksekten..
Ama sen zaten sona geldin evet.. Benim ilkoğlumda baştan beri bebk çok iriydi..
Daha 3 aylıkken doktorum, bebek çok itri demişti.. Ama ne şeker tahlili yaptılar o zaman bana ne de başka birşey..
Belkide ilkinde de şeker vardı bende.. Ölçen olmadı ki haberim olsun.. Rahat rahat geçirdim hamileliğimi.. 4.750 gr. çocuğuda doğurdum..
Şİmdi kurcalayıp duruyorlar yaa.. Ne gerek varsa..

ewet cnm ince degil bişey olunca söylüyo söylüyo sonra geliyo öpüyo sarılıyo ama benim bi huyum var ne iyiliği unuturum nede kötülüğü.ne kırıcı ol nede sonradan gönül almaya çalış.sorun bende herkesten ilgi bekliosun adam yerine konulmak istiyosun.başkalarını örnek gösterincede kıskanç oluosun.karşılaştırma yapıosun denilio.mesela ben eşimin doğum gününde hep sürpriz yapardım.artık bende yapmıyorum.yapmicamda herşey karşılıklı.

Ya kızdım ama eşine olmaz ki böyle senin sahura kalkıp onun önüne bişiler koyman bile bir lütuf..Allah düşünce versin ne diyim..

cnm erkeklere göre bi görev ne lütfu.kadınsınya yapcan.aklım olsa 30 yaşımda evlenirdim heee.bekarken bi kere bile gece sahura kalkıp yemek yaptıgımı hatırlamam annem yapardı hep.
çok şikayet ediorum.demii hamilelikten kızlar idare edinn:))

Dur kız sen heycanlanırsan ben nolurum :1::1::1: zaten kafam duman:35:

ay sen ne minnaksın öyle çok hoş:49::49:

ayy cnm bu defa doğuma heyecanlanmadım.aileye bi bebiş katılma düşüncesi heyecanlandırdı beni.düşünsene evde iki kişiyken üç kişi olcaksın.yeni bir hayat anne olmak.eskiden biyere giderken alır çantayı çıkardık evden şimdi bebişimizi hazırlıcaz onun çantasını hazırlicazz elimizi kolumuzu sallayarak gezmek yok artık.sağsaglim kavuşalım inşallah bebişlerimize:)
ay kız ne miniği yaşlandık bee:)sen kaç yaşındaydın.

bak mayyak mayyak konuşmayın tabiki çok konuşcaz anlatcaz paylaşcaz derdimizi..Nil Allah bu kötü günü hemen unuttursun etkisinden de kurtrsın seni inş kuzum..Ben de senin gibi yüzlüğe gitmemeye karr vermiştim ayyy çok ii anlıorum seni ya!!!!!!! Bu seferde gitmediğin için vicdan yaparsın git yaptır dediğin gibi kanı verir hemen arabaya uzanırsın..

Ayy efrah, o gün geçermi yaa.. Dün gece gece 12 ye kadar çarpıntıyla, nefes darlığıyla uğraştım.. Bir köşeye büzüldüm kaldım bütün gece.. Eşim bile acıdı halime valla.. O gün ne yaparımki ben...
Ama dediğin gibi şimdiden şekerli şeyleri çıkardım hayatımdan.. Çok az yiyeceğim.. Bakalım haftaya kadar ne olacak.. Ayy tekrar 50 lik yapsalarda 100 lük yapmasalar yaa.. Resmen korkuyorum ben fenalaşmaktan...
EFRAAAHH.. BANA YÜKLEME YAPILDIĞI ANLARDA SEN ÇOOOK UZAKLARDA (AMELİYATTA FALAN) OLACAKSIN.. bEN FENALIK ÇEKERKEN SEN BEBİŞİNİ KOKLUYOR OLURSUN BELKİDE... Ü HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.. KENDİM İÇİN AĞLIYORUM:14::14: SENİN İÇİNDE SEVİNİYORUM:21::21: BEN.. NE GÜZEL KURTULACAKSIN SEN... :nazar::emir_bebek:

merhaba kızlar ben panik ataklı değilim ama okb den muzdaribim. hamileyim, şuan ilaç kullanmıyorum ama doğumdan sonra başlamayı düşünüyorum. aranızda hamileliğinde ilaç kullananlar acaba doğumdan sonra ilaç kullanmaya devam edecekler mi ben normalde lustral kullanıyorum
lustral kullananınız var mı

Ayy efrah, o gün geçermi yaa.. Dün gece gece 12 ye kadar çarpıntıyla, nefes darlığıyla uğraştım.. Bir köşeye büzüldüm kaldım bütün gece.. Eşim bile acıdı halime valla.. O gün ne yaparımki ben...
Ama dediğin gibi şimdiden şekerli şeyleri çıkardım hayatımdan.. Çok az yiyeceğim.. Bakalım haftaya kadar ne olacak.. Ayy tekrar 50 lik yapsalarda 100 lük yapmasalar yaa.. Resmen korkuyorum ben fenalaşmaktan...
EFRAAAHH.. BANA YÜKLEME YAPILDIĞI ANLARDA SEN ÇOOOK UZAKLARDA (AMELİYATTA FALAN) OLACAKSIN.. bEN FENALIK ÇEKERKEN SEN BEBİŞİNİ KOKLUYOR OLURSUN BELKİDE... Ü HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.. KENDİM İÇİN AĞLIYORUM:14::14: SENİN İÇİNDE SEVİNİYORUM:21::21: BEN.. NE GÜZEL KURTULACAKSIN SEN... :nazar::emir_bebek:

nil sen şekerden korkuosun ben ameliyattan nolucaz kızım biz böyle?? bak sen iyi olacaksın bu sefer ...mesajımı aldınmı faceden?

merhaba kızlar ben panik ataklı değilim ama okb den muzdaribim. hamileyim, şuan ilaç kullanmıyorum ama doğumdan sonra başlamayı düşünüyorum. aranızda hamileliğinde ilaç kullananlar acaba doğumdan sonra ilaç kullanmaya devam edecekler mi ben normalde lustral kullanıyorum

merhaba cnm okb bende de var..gece banyonun camı açık die kalkar kapatır öyle yatarım süper takıntılarım vardır ancan inan çarpıntıların yanında ben okb i hastalıktan saymıorum..
Duygu arkadaşımız ilaçla başladı ilaçla kullanıor emzirirken de devam edecek bildiğim kadryla görür görmez cvp yazar sana..acil şifalar diliorum..

okb için ben yıllardır ilaç kullandım ama banamısın demedi.. Hala da kullanıyorum. Ben 6 senedir ilacımı hiç bıraklmadım. Hamilelikte dahil.. Doğumdan sonra ise artırmayı düşünüyorum.. Hemde bayaaaa bir artırma planlarım var.. Şiimdilik sabrediyorum...
Lustral benimkinin yanında daha masum bir ilaç canım.. İçin rahat olsun.. Bak ne güzel hamileliğinde de ilaç kulanmamışsın.. Ben ilk 3 ayda dahil ilaç kullandım.. Sanırım bu topikte hamileliği boyunca ilk 3 ayda dahil, tek kullanmnan benim.. Birde panikduygu var, o 4. ayda başladı ilaca..

nil sen şekerden korkuosun ben ameliyattan nolucaz kızım biz böyle?? bak sen iyi olacaksın bu sefer ...mesajımı aldınmı faceden?

merhaba cnm okb bende de var..gece banyonun camı açık die kalkar kapatır öyle yatarım süper takıntılarım vardır ancan inan çarpıntıların yanında ben okb i hastalıktan saymıorum..
Duygu arkadaşımız ilaçla başladı ilaçla kullanıor emzirirken de devam edecek bildiğim kadryla görür görmez cvp yazar sana..acil şifalar diliorum..

Rabb'im bize yardım edecek canımın içii.. Yalnız bırakmaz oo.. İnşaAllah hiçbirşey umduğumuz, korktuğumuz gibi olmayacak.. Bizde nasipleneceğiz Rabb'imin merhamet damlalarından.. Şu mübarek vakitler hürmetine diliyorum, hepimiz adına..

RABB'İM.. MERHAMET TE SENİN BİR YARATIĞINDIR.. ONUDA SEN YARATTIN.. SENİN YÜCE KUDRETİNDEN DİLİYORUZ.. SADECE SENİN KAPINDA BEKLİYORUZ.. BİZİ DARD ZORDA KOYMA.. BİZİ USANDIRMA, ACİZLİĞİMİZLE BAŞBAŞA BIRAKMA.. SEN VARSIN, EN GÜZEL VEKİLSİN.. HER İŞİMİZ SANA EMANET RABB'İM.. PEYGAMBERİM AŞKINA BİZİ HER DAİM KORU GÖZET.. AMİİİN.. AMİİİN... AMİİİN...

Aldım canım, şimdi aldım.. Bir sarsıldım, kendime geldim.. Utandım.. Kendime kızdım..
Birden unutmuşum kimliğimi.. Beni kendime getirdin.. Buna ihtiyacım varmış benim..
Rabb'im ne muradın varsa versin.. Şu an düşüncelerimle boğuşuyorum.. Utanıyorum....:14::14::14:

selam arkadaslar, kader ortaklari

duygu bugün doktora gidecekti.sanirim daha haber gelmedi degilmi.merak ettim durumunu.umarim hepiniz iyisinizidir.

efrah senin yerinde olmayi ne cok isterdim.1 haftam kalsaydi benimde ama ne yazikki 4 haftam var....gecmiyor günler gecmiyor...

nilcigim merak etme.seker yüklemen iyi gecder insallah.bana üniversite hastanesinde dedilerki, yüksek sekerle dolasmaktansa insülin vurmak daha iyiymis.cünkü seker bebege ve anneye zarar.en azindan caresi var öyle düsün.bundan 30 yil önce gebelik sekerini kim biliyordu.bende önce ön yargiliydim.tamam hergün igne yapmak gicik ama diger yasadigim korkularimin,carpintilarimin, extrasistollerimin yaninda devede kulak kaliyor.ben cok düsük doz aldigim halde hemen degerlerim düzeldi cok sükür.icim rahat simdi.sonucta 4 hafta daha insülin alacagim diyorum kendime.bununla yasayabilirim.

Adaycigim bende hep halsiz hissediyorum.tansiyonum düsük belki seninde ondan kaynaklidir.birde tabi artik 34.haftaya geldik.kolay degil.artik dermanim kalmadi benimde hicbirseye.hersey gözümde büyüyor.bol bol dinlenmeye bak.en azindan baska cocugun yokken firsati kullan.

selam arkadaslar, kader ortaklari

duygu bugün doktora gidecekti.sanirim daha haber gelmedi degilmi.merak ettim durumunu.umarim hepiniz iyisinizidir.

efrah senin yerinde olmayi ne cok isterdim.1 haftam kalsaydi benimde ama ne yazikki 4 haftam var....gecmiyor günler gecmiyor...

nilcigim merak etme.seker yüklemen iyi gecder insallah.bana üniversite hastanesinde dedilerki, yüksek sekerle dolasmaktansa insülin vurmak daha iyiymis.cünkü seker bebege ve anneye zarar.en azindan caresi var öyle düsün.bundan 30 yil önce gebelik sekerini kim biliyordu.bende önce ön yargiliydim.tamam hergün igne yapmak gicik ama diger yasadigim korkularimin,carpintilarimin, extrasistollerimin yaninda devede kulak kaliyor.ben cok düsük doz aldigim halde hemen degerlerim düzeldi cok sükür.icim rahat simdi.sonucta 4 hafta daha insülin alacagim diyorum kendime.bununla yasayabilirim.

Adaycigim bende hep halsiz hissediyorum.tansiyonum düsük belki seninde ondan kaynaklidir.birde tabi artik 34.haftaya geldik.kolay degil.artik dermanim kalmadi benimde hicbirseye.hersey gözümde büyüyor.bol bol dinlenmeye bak.en azindan baska cocugun yokken firsati kullan.

selam nisan nasılsın?
Eminmisin 1 haftan kalsa çok mu mutlu olurdun?benim hastane korkum bunu önüne geçior malesef:43::43::43:

selam kızlar çok yorgunumm:((( acaba kendimi ne zaman güçlü dinç hissedicem:43:
ADAY bu hastalıktan kurtulduğumuz gün...ben bugün bir kaç saat dışarı çıktım mecburen hastaneye gittik sezeryan tarihimizi aldık ve heryerde bayılck gibiydim..bizim topicte millet sabahtan akşama avm gezior:43::43:

Back