aynen nill orda hamile bir kadın daha vardı son 2 haftasıymış 2. hamileliği hiç test yaptırmamış 1. si bana ders oldu tahlil stresiyle falan uğraşmadım bu sefer hiçte sorun yaşamadım dedi kadın... maddi manevi insanı çok yıpratıyor yaa... her kontrol her tahlil ayrı bir stres yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert walla...
tarlalarda doğuranların canı yoktu herhalde...
Hah bak işte, benim dediğim buydu.. Tahlilsiz, stressiiiz....
Şeker yüklemesiiiiizzzzz.. Bende doğurmak istiyoruuum..
ayy çok sıkıştım ama bizde misafir çocuk varyaa bilgisayarımı kapar die kalkmıyorumayy valla benim hamilelikte huyum suyum değişti ne çocuklara tahammül edebiliorum ne büyüklere herkes bana anlayışlı olsun istiyorum.elimdee değill.hormonlardan sanırım.
Ayy anam altına mı yapacan kız.. Git tuvaletine.. Misafir çocuk kim yaa...
ben de aynı şekildeyim kimseye tahammülüm kalmadı 1 kaşık suda boğacam herkesi
benimde aday gibiydi şeker değerlerimin hepsi üst sınır doktorum öyle bişey olsaydı bebek çok iri olurdu sen hiç merak etme dedi bana..bebekler haftalarıyla uyumluysa sorun yok..
aaa.. Kız bugün sinir olduğum 2. şeyde buydu işte.. Araştırmada muayene oldum yaa.. Usg ile baktı bebişe ama şu kadar kilosu, şu kadar boyu falan hiiç demedi.. Baktı baktı tamam.. İri mi, küçükmü bilmiyorum.. Doktorsuz doktorsuz ortalıklardayım işte.... Neye ağlasam, bilmiyorum... Sabahtan akşama kadar ağlayasım var.. Ama ağlayamıyorum kii.. Ağladığımda hemen ekstra sistollerim azıyor.. Susmak zorunda kalıyorum.. Ağlamam bile yasak.. Allah'ım yaa..... İyivce isyanlara bağladım ben bugü.. Affet Allah'ım...