• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

selam nisan nasılsın?
Eminmisin 1 haftan kalsa çok mu mutlu olurdun?benim hastane korkum bunu önüne geçior malesef:43::43::43:

benimde korkularim var.ben ilk hamileligimde bütün bu yasadigimiz sorunlarin yaninda birde agir bir gebelik zehirlenmesi gecirdim, panik atak extrasistoller carpintilar kalp sorunum yetmezmis gibi.iki gün yogun bakimda kaldim, bebegimi bile göremeden kablolara bagli yattim.oda erken doganlar bölümünde yatti. cok zordu.bunlari düsününce ya yine..........demekten kendimi alamiyorum.ama yinede artik hamileligimin bitmesini istiyorum.bütün korkularima ragmen. cünkü artik gücüm kalmadi.kocaman karnim,nefes darligim,carpintilarim,extrasistollerim,gece uykusuzlugum hat safada.böylede cile cekiyorum.onun icin bitsin diyorum.ne olacaksa olsun.

allah yardimcin olacaktir.merak etme.düsndügünden daha iyi gececek hersey.göreceksin.buraya yazacaksin insallah.tam tarih ne zaman hayirlisiyla?

benimde korkularim var.ben ilk hamileligimde bütün bu yasadigimiz sorunlarin yaninda birde agir bir gebelik zehirlenmesi gecirdim, panik atak extrasistoller carpintilar kalp sorunum yetmezmis gibi.iki gün yogun bakimda kaldim, bebegimi bile göremeden kablolara bagli yattim.oda erken doganlar bölümünde yatti. cok zordu.bunlari düsününce ya yine..........demekten kendimi alamiyorum.ama yinede artik hamileligimin bitmesini istiyorum.bütün korkularima ragmen. cünkü artik gücüm kalmadi.kocaman karnim,nefes darligim,carpintilarim,extrasistollerim,gece uykusuzlugum hat safada.böylede cile cekiyorum.onun icin bitsin diyorum.ne olacaksa olsun.

allah yardimcin olacaktir.merak etme.düsndügünden daha iyi gececek hersey.göreceksin.buraya yazacaksin insallah.tam tarih ne zaman hayirlisiyla?

oy oy çok zormuş ya :( Allah birdaha yaşatmasın..Şu hastane fobim olmasa çok rahat olucam(yani işte bir panik ataklı ne kdr rahat olabiliosa)
tarihimiz 27 ağustos inş..10 gün sonra..

selam arkadaslar, kader ortaklari

duygu bugün doktora gidecekti.sanirim daha haber gelmedi degilmi.merak ettim durumunu.umarim hepiniz iyisinizidir.

efrah senin yerinde olmayi ne cok isterdim.1 haftam kalsaydi benimde ama ne yazikki 4 haftam var....gecmiyor günler gecmiyor...

nilcigim merak etme.seker yüklemen iyi gecder insallah.bana üniversite hastanesinde dedilerki, yüksek sekerle dolasmaktansa insülin vurmak daha iyiymis.cünkü seker bebege ve anneye zarar.en azindan caresi var öyle düsün.bundan 30 yil önce gebelik sekerini kim biliyordu.bende önce ön yargiliydim.tamam hergün igne yapmak gicik ama diger yasadigim korkularimin,carpintilarimin, extrasistollerimin yaninda devede kulak kaliyor.ben cok düsük doz aldigim halde hemen degerlerim düzeldi cok sükür.icim rahat simdi.sonucta 4 hafta daha insülin alacagim diyorum kendime.bununla yasayabilirim.

Adaycigim bende hep halsiz hissediyorum.tansiyonum düsük belki seninde ondan kaynaklidir.birde tabi artik 34.haftaya geldik.kolay degil.artik dermanim kalmadi benimde hicbirseye.hersey gözümde büyüyor.bol bol dinlenmeye bak.en azindan baska cocugun yokken firsati kullan.

ay cnm sorma 8-5 sürekli tansiyon şeker deme bana bende şekere taktım inşallah bebişe zarar vermez aile doktorum bayramdan sonra dedi istersen yine şeker yüklemesi yaparız die.ama zaten bir ayım kalmış oluyor.kadın doğumada kısmetse bayramdan sonraki pazartesi gidicem.inşallah herşey yolundadır.

selam nisan nasılsın?
Eminmisin 1 haftan kalsa çok mu mutlu olurdun?benim hastane korkum bunu önüne geçior malesef:43::43::43:

ADAY bu hastalıktan kurtulduğumuz gün...ben bugün bir kaç saat dışarı çıktım mecburen hastaneye gittik sezeryan tarihimizi aldık ve heryerde bayılck gibiydim..bizim topicte millet sabahtan akşama avm gezior:43::43:

bi başlıktada başlık açmışlar sezeryana makyajlı girilirmi diee biz korkuoruz millet makyajı merak edio:1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

benim korkularım olmasa ben de düşünürüm kız kuaför getirtirim odaya ama biz şu an ameliyattan sonra yaşıycağımıza emin değiliz ki ay koptum :27::27:

ayy cnm ben bu halsizliklee ameliyata sonrayı bırak doğuma kadar yaşarım inşallah bazen öle oluoki elim ayağımın dermanı kesiliyoo ayakta zor duruyorum.inşallah yaşarız:(
kuaförü boşver cnm ben sana makyaj yaparım:1:ameliyattan ayılırken bakımlı olursun fenamı

bi başlıktada başlık açmışlar sezeryana makyajlı girilirmi diee biz korkuoruz millet makyajı merak edio:1:

ya sorma bende topigi görünce hem güldüm.hemde kendi adima ve benim gibiler adina cok üzüldüm.keske dedim keske benimde tek derdim sezeryana makyajla girmek olsaydi.imrendim acikcasi.böyle bir kafa yapsina hic sahip olamayacagimi bildigim icin. kuaföre gitmek sezeryan öncesi.ne güzel ne mutlu o insanlara dedim ve kendim icin kederlendim.benim kafamdansa neler geciyor neler.neyse bizim de kaderimiz buymus.yinede isyan etmeyeyim dedim.allah büyüktür.buda benim imtihanim dedim.

ya sorma bende topigi görünce hem güldüm.hemde kendi adima ve benim gibiler adina cok üzüldüm.keske dedim keske benimde tek derdim sezeryana makyajla girmek olsaydi.imrendim acikcasi.böyle bir kafa yapsina hic sahip olamayacagimi bildigim icin. kuaföre gitmek sezeryan öncesi.ne güzel ne mutlu o insanlara dedim ve kendim icin kederlendim.benim kafamdansa neler geciyor neler.neyse bizim de kaderimiz buymus.yinede isyan etmeyeyim dedim.allah büyüktür.buda benim imtihanim dedim.

aynen cnm bende çok özeniyorum soğukkanlı heyecan yapmayan korkmayan insanlara gerçekten çok özeniorum.rahat olmak herşeye olumlu bakmak istiyorum:(
kızlar merhabalar panik atak tan haber var mı ?

cnm panik ataktan derken panik duygudanmı bahsediosun bu bizim panik atak hastalığındanmı?hastalıktan bahsediosan ne haberi hiç unutturmuoki kendni.duygudan bahsediosan bugün gidecekti doktora henüz haber yok inşallah iyi haberlerle döner.

aynen cnm bende çok özeniyorum soğukkanlı heyecan yapmayan korkmayan insanlara gerçekten çok özeniorum.rahat olmak herşeye olumlu bakmak istiyorum:(

cnm panik ataktan derken panik duygudanmı bahsediosun bu bizim panik atak hastalığındanmı?hastalıktan bahsediosan ne haberi hiç unutturmuoki kendni.duygudan bahsediosan bugün gidecekti doktora henüz haber yok inşallah iyi haberlerle döner.

evet yazmadi duygu.merak ettim dogrusu.insallah iyidir haberler.

bugün bebegimin besigi geldi kurdu esim.bayagi güzelmis bu tasinabilir besikler.kendi odama koydum.nevresimini yesil sectim bu sefer.hep mavi sikici olmasin diye.oglumun akli erene kadar benim yanimda yatacak bebek mecburen.oglum 3 aydan itibaren odasinda yatmisti.telsiz sistemi kurmustuk.aglayinca mikrofondan duyuyordum. $1608565788674040_1.jpg

evet yazmadi duygu.merak ettim dogrusu.insallah iyidir haberler.

bugün bebegimin besigi geldi kurdu esim.bayagi güzelmis bu tasinabilir besikler.kendi odama koydum.nevresimini yesil sectim bu sefer.hep mavi sikici olmasin diye.oglumun akli erene kadar benim yanimda yatacak bebek mecburen.oglum 3 aydan itibaren odasinda yatmisti.telsiz sistemi kurmustuk.aglayinca mikrofondan duyuyordum.Eki Görüntüle 490868

güzelmiş cnm güle güle kullan.bizim beşik kutusunda kurmadık daha pembe aldık.Allah kullanmayı nasip etsin inşallah.

oy oy çok zormuş ya :( Allah birdaha yaşatmasın..Şu hastane fobim olmasa çok rahat olucam(yani işte bir panik ataklı ne kdr rahat olabiliosa)
tarihimiz 27 ağustos inş..10 gün sonra..

Aaa günüde belli olmuuşş.. Canım yaa.. Haydi hayırlısı olsun.. Şimdi tam şafak sayıyorsun.. 10 dan geriyee...:49:

panik duygudan :) inşallah iyidir.

Geçerken bir uğradııı..
Tam 18 yıl olduuu..
O gün bu gündür bizde kalır panik ataaaaakkkkkk.....

benimde üç yıl oldu malesef.arkadaş olmaya çalıışıyorum ama yanaşmıyor ki illet :(

cnm bızde görcezmı o gunlerı yaaaaaaaaaaaa
hım bak bu akşamda ben senı zıyaret geldım arkadaşım topiğine

Hoşgeldiiiin.. Ama herkes senin gibi ziyarete gelsin bu topiğe..
İnşaAllah..
Göreceğiz inşaAllah bizde.. Rabb'im yardım edecek elbet..
Bak yaren, burdaki arkadaşlar, hamileliklerini ne zorluklarla geçiriyorlar..
Rabb'im kimsenin başına vermesin bu illeti..
Allah'ım yardım etsin hepimize...

panik duygudan :)

benimde üç yıl oldu malesef.arkadaş olmaya çalıışıyorum ama yanaşmıyor ki illet :(

Senin daha yeniymiiş..
Ben 18 yıldır yanyanayım, hala merhaba demeye bile korkuyorum..
Aman aman, Rabb'im şifalar versinde hepimize, tanımadan yanından geçiiiip gidelim inşaAllah...

Hoşgeldiiiin.. Ama herkes senin gibi ziyarete gelsin bu topiğe..
İnşaAllah..
Göreceğiz inşaAllah bizde.. Rabb'im yardım edecek elbet..
Bak yaren, burdaki arkadaşlar, hamileliklerini ne zorluklarla geçiriyorlar..
Rabb'im kimsenin başına vermesin bu illeti..
Allah'ım yardım etsin hepimize...

ah cnm benım bıraz gözattım da yazılanlara rabbım hepınıze yardım etsın bızım sızı anlamam cok zor gercekten bışy yaşanmadıktan sonra yorum yapması kendını yerıne koyması okadar zorkı rabbım sağlıcakla evlatlarınızı kucagınıza alıp meleklerınızın sıze ılaç gelmesını dılerım cnm arkadaşım

Senin daha yeniymiiş..
Ben 18 yıldır yanyanayım, hala merhaba demeye bile korkuyorum..
Aman aman, Rabb'im şifalar versinde hepimize, tanımadan yanından geçiiiip gidelim inşaAllah...

ımmm cnm bu akşam keyfımız yerınde gıbı geldı bana he ne dersın doğru tahmınmı

Back