- 18 Şubat 2010
- 207
- 3
Kızlar, bugün psikyatride randevum vardı.. Çok güzel geçti.. Beni anlayan bir doktorum var..
İlacı çoğaltmayalım, biraz daha dayan deid bana.. Ama ben çok kötü olduğumu, artık atakların hergün geldiğini söyledim..
O genede 10 mg. da kalmamı söyledi.. Seni daha sık göreceğim doğuma kadar dedi..
Ataklar geldiğinde, "hiçbirşey olmayacak, buda diğerleri gibi geçip gidecek" diyeceksinm dedi..
Ayrıca psikolog terapisine beşledık.. Sıkı bir terapi uygulayacaklşarmış. Ama asıl terapi yapan dr. izinliymiş..
O gelene kadar diğeriyle idare edecekmişim..
Yarında şeker yüklemem var.. Off dua edin kızlar, kolay geçsin ve birşey çıkmasın..
Gözümde o kadar büyüttüm ki ben bu şeker yüklemesini...
Ooff anam ooff....
Herkesede hayırlı kandiller.. Bir uğrayıp hem haber vereyim hem kandilinizi kutlayayım dedim..
Dualarınızda benide unutmayın olur mu?
hayirli kandiller nilcigim.cok sevindim randevunun iyi gectigine.doktorunun iyi olmasi, insanin icine sinmesi cok önemli.destek alman cok iyi olmus.insallah seker yüklemenenin sonuclarida iyi cikar, icin rahat eder.bende ikinci bir bitkisel ilaca basladim, ataklarim cok arttigi icin.kendi ilacim, ki oda bitkisel, cok yetersiz kaliyordu.senin gibi benimde ataklarim ve extralarim cogaldi, simdi nefes darligi eklendi bide, ne kadar bebekten kaaynaklandigini bilsemde cok huzursuz oluyorum.yeterince hava alamiyorum cok kötü bir his bu, hele bizim gibiler icin.bakalim ikinci 4-5 gün oldu baslayali, insallah biraz rahatlatir beni.