allah hayırlı şifa tez zamanda versin inş stresten uzak tutsun..
amin inşallah.derler ya herşeyin ilki ve ilk gözağrım diye malesef benim ilk doğumum kaynana ve sülalesiin ve o muhit ' in elinde heder oldu.
o yüzden rabbim beni affetsin ama yüzlerini dahi görmek istemiyorum.hemde hiçbirinin.
kendime bile inanamıyorum nasıl yüzünü göremedim diye.kadının ruhu meğerse yüzüne yansımışta ben kandırmışım kendimi.iyi görmeye çalışmışım.bide nasıl oynamış masum rolünü.
ben o kadar okurdum ve herksten duyardım kaynana illetini de hep düşünürdüm " Allah allah ya bunlarda sorun var galiba hadi biri kötü hepsi mi kötü " derdim.ama yanılmışım bu kaynanaların en iyisi bile gelini kullanmaya ve ezmeye çalışıyor.oğullarının yanında kötü göstermeye çalışıyor.
ben şokları yaşadım ya bi komşusu oturmaya çağırdı bende başka bi yere davetliyiz dedim sonra gelelim dedim.olmaz olmaz bekliyorum bak şunu yapcam gel dedi.bende anneme bi sorayım ama başka bi yere davetliyiz dedim.kayınvalideme de söyledim.bişey olmaz dedi.giderken de annecim komşunu en iyi sen bilirsin bi haber et burası davet etti oraya gidiyoruz diye. haberi olsun ayıp olmasın dedim.kayınvalidemi de artık çözdüğüm için iki kere daha tekrarladım ve ben karışmıyorum o zaman dedim. ya ya boşver dedi buruşuk suratlı pislik.komşusunun kapısının önünden geçtik gittik.
birde gebe halimle onca yolu yürüttü.bi sonraki gece de doğum yaptım zaten.kadın biz hastaneden çıktıktan sonra eve geldik.ben açğırdım gelmedin dedi.
benim buruşuk suratlı pis kaynanam gelin etti ben etmedim dedi.kendi gitmek istedi bana demedi dedi ve pis pis yüzüme baktı.
"içimden yalancısın da yüzüme baka baka bu kadar da yalan söyleyemezsin illet " dedim.beni komşusuna rezil etti.
ama komşusu da dedi ki "ben ona kızmam yenge sonraki gün doğum yaptı ama o sana kızarım " dedi.
rabbimden bulsun inşallah mübarek ramazan gıybetini ettirip günaha sokuyor.aaah bi fırsat gelse hepsini yüzlerine vursam.binlerce kere pişmanım en güzel günlerimi onların yanında harcadığım için.
hangi gelin yapar Allah aşkına hangi gelin gider de kendi ailesi varken kayınpederinin evine doğuma gider ki benim ailem izmirde onların ki akdeniz bölgesinde...Oranın kışı sert izmir ılık.
çok pişmanım çok ....