Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aaa duyguuu.. Mutlu yıllar arkadaşııım.. Paniksizz... Ataksııız nice yıllara...

Eee.. Artık iznin başlasında rahat rahat konuşalım yaa.. Ben bunaldım valla senin işinden he.ee...

hoşgeldin nil nerlerdesiniz koca sabahtır ya,buralarda kimseler yok sinek avlanıyo resmen.

gelirim tabi ki gelmez olur muyum?ne zaman ayaklanacakları belli olmaz.Allah analı babalı büyütsün inşallah.

unutur muyum hiç canım.arada uğruyorum zaten.çocuklar ayaklanırlarsa girmem çok zor olur birde artık internete giremeyeceğim için üyeliğimi iptal edebilirim diye o yüzden dedim.birde kalıcı değilim buralarda belki türkiye ye dönerim yada yurtdışında biyerlerde olurum yine internette genel kullanım oluyor birçok kişi kullanıyor bize ait olmuyor

bende seni öpüyorum çok çok görüşürüz gene sizde rabbime emanetsiniz

ay ben geldim..haftalardır otur otur çekyatın köşesi çökmüştü..neyseki eşimle çıktık bugün..
İlk kez cevahire gidip kendime hiç ama hiçbirşey almadan eve döndüğümü ama zerre kadar rahatsızlık hissetmediğimi kızama aldığım cicilerin beni ne kadar mutlu ettiğini gördüm..Eğer psikoljm normal olsaydu bu hissi çok daha güçlü yaşardım ama buna da şükür..O bana iyi gelecek ben biliyorum bunu...

selam efrah,hosgeldin.böyle hissettigine cok sevindim.dogduktan sonrada ne zaman carsiya ciksan hep ona biseyler alacaksin.bende öyle oldum.insan kendini unutuyor,hep bebegine biselyer almak istiyorsun.ve bundan hic gocunmuyorsun.analik böyle birsey iste.elbette kizin sana cok iyi gelecek, göreceksin.dünyana günes gibi dogacak,karanliklarini aydinlatacak rabbimin izniyle.ben pek alisveris yapmadim bu sefer malum.yine oglum olacak.e ilkimden cuvallarla kiyafet vardi.bazilari hic giyinilmemis bile.yazlik kislik.onlari degerlendiriyim öncelikle dedim.yikadim ütüledim oglumdan kalanlari.hastrane seti aldim iste takim.besik yeni alacagim ama bu hafta.malum ikisini ayni odada yatirmam söz konusu degil.tasinabilir tekerlekli besikler var, onlardan alip bebegi bir süre hatta belki ilk yil kendi odamda yatiracagim.oglum cocuk odasinda yatiyor, yataginda.ama daha cok kücük akli ermiyor.o yüzden ayri yatirmak zorundayim.ha birde bebek arabam yep yeni oldugu halde yeni bebek arabasi aldim.cünkü iki bebegi oturtabilecegim modeller gördüm cok pratik geldi.kücük bebegi sepetiyle arkaya yatiriyorsun,büyük olani öne oturtuyorsun.böylece ikisiyle ayni anda disari cikabilirim diye düsündüm kismet iste.

senin günün iyice azaldi efrah.allah hayirli dogumlar nasip etsin canim.sanada hepimizede.yakinda cennet kokuluna kavusacaksin insallah.

Nisancım yazdıklarına amin diorum..Hepsi dua niyetine inş..İyi gelecek değil mi öyle düşünüorum,inanıyorum buna..
Çok iyi ne kadar güzel değerlendireceksin oğluşunun kıyafetlerini..elbette alma çok ii etmişsin ihtiyaçlarını tamamla sadece..Bencede yatıramazsın aynı odada abi olacak kuzun ve bu onun için öyle hemen kabullenilecek bir şey değil..Allah korusun bilmeden istemeden zarar verebilir kardeşine..Biraz zaman sonra ikisine ranzalı çok güzel mobilyalar alırsın..
Bebek arabanızı tahmin ediorum çok güzel ya senin için çok kullanışlı olur iyi düşünmüşsün..

Bugün dolaşınca hemen ağrım oldu bilirsin..Dinleniorum şimdi hava acaip sıcak nasıl uyucam bilmiorum dün gece çeşme gibiydim hiç kurumadım..

Ayy ayyy gezmelerede gidermiiiş.. Kızına da cicişler alırmış... Eee kız annesisisn tabi, hava atarsın buaralarda.. Biz erkeklere birşey bulamıyoruz.. Hep aynı hep aynı... Dur bakalım daha yeni başladın alışverişe.. Kız annesi olmak kolay mıı.. Süsle püsle giydir kızını.. MaşaAllah diyeyim sanaa...

Nisancım sende benim gibisin.. Bende hiç kıyafet almadım.. abisinden kalan o kadar çok kıyafeti var ki.. Onlar 1 yıl gider ona.. Aynı cins çocuk sahibi olmanın avantajlarını yaşıyoruz belkide..
Benimde sadece beşik ihtiyacım var.. Ve park yataklardan alacağım bende.. Hem kolay sallanıyor , hem taşıması kolay.. Aslında oğlumun beşiğide sapasağlam duruyorda.. Şu altı 4 çekmeceli mobilya beşiklerden.. Çok zor sallanıyor... Sırf kolay sllanan birşey olsun diye alacağım onudaa..
Seninde aldıkların hayırlşı olsun.. Güle güle kullanın, sağlıkla, hayırla..

Kız havasımı olur oğlum olsa da atardım
sizinki daha havalı herşeyiniz hazır tecrübelisiniz başınıza neler geleceğini biliyorsunuz..biz emzirmekten yıkamaya herşeyi yeni öğreneceğiz ben de tecrübeli olaydım da azcık hava ataydım eyiydi
Yok canım benim alışveriş bitti dünkü sondu eksiğimiz kalmadı çok şükür..

Tünaydin arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdir.cok sessiz buralar.bugün seker doktorunda randevum vardi sabah.ne yazikki insülin ignesi verdi bana, sabahlari günde bir kere insülin vurunmak zorundayim artik dogurana kadar.degerlerim cok yüksek degildi aslinda, evde kendim ölcüyordum günlük.ama üniversite hastanesindeki kadin dogumcu gebelikte bu degerlerin bile denetlenmesi gerektigini söylemisti. simdi her sabah karnima yada bacagima kendim igne yapacagim.ama bebegimin iyiligi icin mecburum napiyim.düsük doz verdi ama yinede dikkat et dedi, asiri düserse sekerin hemen gel dedi.bakalim yarin sabah ac karnina baslayacagim hayirlisiyla.ben ignesiz götürürüm saniyordum doguma kadar ama olmadi iste napalim.allah beterinden esirgesin.

herkes nerde bugün.cok bos burasi.Allaha emanet olun annecikler.

Nisan çok geçmiş olsun..Değerlerin kaç merak ettim..Benim babam 20 yıldır günde 4 kez insülin vuruluyor bazen ben vuruyorum koluna bacağına
iğnesi çok ince ama yine de zor tabi..Demekki gerekli görümüşler..

ben buralardayım..o kadar sıcakki ara ara çarpıntım oluor..

AA nisan çok geçmiş olsun birtanem yaa.. Şimdi bu da nerden çıktı.. Değerin kaç çıktıki iğne verdiler sana.. Ayy zorda olur kendi kendine vurmak yaa.. Rabb'im kolaylıklar versin tatlım.. Rabb'im şifanı versin..

Efrah, bende artık her sabah rutin olan sabah çarpıntımı atlattım.. Bu saatlerde geçiyor ancak.. Şimdi yemek hazırlığına gireceğim, akşama kayınvalideme götüreceğim yemekleri.. Oraad iftar yapacağız.. Ah be ne yapalım, Rabb'im daha beterlerinden korusun, bu da bizim imtihanımız...

Heheh.. Sen öyle zannet.. Valla kızım olsaydı, sanırım gözüm hep çarşı pazarlarda kalırdı. Kızlar için o kadar güzel şeyler varki.. Al ala bitmez.. Bence seninkide öyle olacak.. Sürekli birşeyler alacaksın...

sagol efrahcigim,

aclik sekerim 90-105

tokluk sekerim (yemekten 1-1,5 saat sonra) 130-155 arasi

aslinda cok yüksek degil ama gebelikte toleranz siniri azaliyormus.doktorlardan iyi bilecek degilim.benim babamda seker hastasi 15 yildir.hap kullaniyordu.son iki senedir igneye gecti.allah yardim etsin zor hastalik.hadi bizimki gebelik sekeri,yani insallah dogumdan sonra normale döner.ama ailede varsa seker hastalari,otomatikman genetik yatkinligin olusuyor.kiloda etkiliymis.ben kiloluyum.sikacagim disimi artik.

cokmu sicak?ac klimayi otur diyecegim ama oda zarar degilmi?burasi iyi bugün.23 derece ama biraz basik.birdaha dogurursam hamileligimin son 3 ayini kisa denk getirecegim niyetim yok gerci,allah isteyene versin ama büyükte konusmuyorum artik.

evet beni bu sabah çarpıntıları bitirecek nil..benm de öğle gibi azalıyor işte te Allam ya!!!! yemekle uğraş da zaman geçsin bari napalım ben ayağa kalkamıorum ya sancım oluor..Akşam yemeğiniz güzel geçer inş menüde nerler var bakalım..

eeeee şeeyyyyyy ...ımmmmmm sanırsam galiba sana katılıyorum

benim değerlerimde böyleydi hepsi de üst sınırdaydı ama şeker olsaydı bebek tombik olurdu dedi doktorum anca 2500 oldu benim kız o yüzden ihtimal vermedi drum..babam çok korkuor elimde nutella görse bağıra çağıra alıor

nisancım geçmiş olsun canım,moralini bozma sakın.oluyor bunlar,önemli olan hayati tehlikesi olan hastalıklar vermesin Rabbim.bu arada bu şeker yüklemesi yapılırken 3kez glikoz içirilip saatte 1kanmı alınıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…