Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa evet, hatta diğer topiğin adresini de sen vermiştin bana.. Biliyor musun.. Ben o topikteki baharın yaşadıklarını okuduktan sonra hamileliği göze aldım.. Orada yazılanları tek tek okudum, bana nasıl bir cesaret geldi anlatamam. Sonra bahar, kendi doktorlarına benim kullandığım ilaçları sordu.. Yani hep yardımlaştık biz..
Bak, belkide bir bebek sahibi olmama sen vesile oldun, melittam.. Bana o adresi kopyalamasaydın, ben ilaçla hamile kalmayı asla ama asla düşünmezdim.. Ama sen tabi doğum yaptın falan, gittin aramızdan.. Biz cerenserenle hala yazışıyoruz.. Yavrum benim o da çok iyi bir arladaş.. Hep destek verdik başlarda biz biribirimize.. Şimdide buradaki arkadaşlar. Sağolsunlar, kimse birbirini yalnız bırakmıyor.. Ama doğum yapınca iş değişecek, bunuda biliyorum.. Çünkü ebek bakmak kolay değil, buraya girecek vakitleri olmayacak belkide.. eee gelen gidenleri olacak falan filan.. Ama varlıkları, duaları yeter.. Sende ara sıra gel lütfen .. Benim hamilelik vesilem... Arayı uzatma olur mu..
incimnazı hatırlamadım açıkçası.. Biz, senle ve cerenle çok yazışmıştık.. Ayyy eski günleri ahtırlayınca bir tuhaf oldum ben yaa... "HAMİLELİK BENİM İÇİN HAYALLL" yazmışım.. Ne kadar uzak bir duyguymuş o zamn bana.. Birşeyleri vesile kılan Rabb'ime şükürler olsun.. Benim vesilemde önce o adresi veren sne, sonra bahar oldu.. Rabb'im razı olsun sizlerden.. Darda zorda kalmayın hiç...
bu arada melitta sende bayağı zor günler geçirmişsin ya hu Rabbim kimsenin eline düşürmesin walla kimseyi((((((((
kuzucuklarım günaydııınnn
dün bayağ muhabbet etmişsiniz Allah muhabbetinizi arttırsın
benim dün doğum günümdü ya kaynanamlar geldi giremedim hiç kaçırmışım dedikoduları ama hepsini okudum
yorgunluktan ölüyorum kızlar ya her akşam bir yere gittik iftar niyetine ama pert oldum dayanamıyorum artık eskisi gibi walla((
bu akşam duş alıp uyumayı planlıyorum kısmetse yarında iş yerinde son günüm çok şükür:)))
Günaydın herkese...
Evet dün muhabbet çok güzeldi ama kaçırdın olsun senin de doğum günündü umarım güzel geçmiştir..
sen gerçekten çok yoruldun duygu ya ev sana iyi gelecek..Bolca dinlenir uyursun istediğin zaman yavaş yavaş evinle ilgilenirsin yürüyüşe çıkarsın...
ben burdayim bacim.benimde canim sikiliyor.resmen safak sayiyorum su aralar.zamanin akmasi yavasladi gibi geliyor bana.dogum yaklastikca gecmek bilmiyor.aramizda dogmu en cok yaklasan efrah galiba.hem korkuyorum, tecrübeli oldugum halde.hemde bir an önce dogurmak istiyorum.sen nasilsin?
duygularıma tercüman olmuşun resmen,bende vakit geçiremiyorum çünkü banada yatacaksın diyo dr.,bi yere çıkamıyorum,hergün rutin şeyler çok sıkıldım,bu durum yavaş yavaş itiyo beni depresyona,alayım elime bi yün bi şiş te bişiler öreyim diyorum normalde severdim örgü örmeyi filan yok arkadaş içimden bişi yapmak gelmiyor,hiç bişiden zevk alamıyorum.akşama kadar kös kös oturuyom şurda,arada mynet haberlere bakıyorum burda laf atan olursa cvb yazıyorum böle vakit öldürüyorum resmen.
bende bütün gün evdeyim efsamcigim.cok sikici evet.yazi pencereden izledim bu sene.benimde internet,televizyon birde kitap okumak disinda mesgalem yok resmen.cok bunaliyorum.bazen sürükleyici bir kitap olursa kaptiriyorum kendimi.birde 22 aylik oglum var benim.simdi öglen uykusu yapiyor.iste yemek yapiyorum mecbur birde.günler birbirinin hep ayni.hergün ayni günü yasiyorum sanki.senin neden yatman gerek?sonuna kadarmi yatmalisin?ilk bebeginmi?
cok sessiz bugün burasi.nerde herkes.
ay canım benim Allah bağışlasın oğlunu,bunun cinsiyeti bellimi,arka arkaya olmuş senin bebeişlerde neyse bi taşla iki kuş ikisini birden büyütüverirsin,ilk çocuğuyla ikinci çocuğunun arasında yaş farkı olanlar ikinci de zorluk çekiyormuş,öle diyo tecrübeliler.evet canım benimde Allah verirse ilk bebeğim olacak,bundan öncede bi düşük yaptım hamile olduğumu bilmeden yolculuk yaptım hatta traktöre bile binmiştim gittiğim yerde,sonra döndük bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim,hamilelik sevincim 1hafta sürdü.ve düştü bebek 7haftalıkken.bundada düşük riskin var dediler ilk ay hep kasık ağrılarım oldu zaten yattım,anca düzeldim derken geçen dr.um kanamaların olabilir çünkü rahim duvarın ince dedi yatacaksın dedi,böle yata yata doğuma gitcez heralde ne zmana kadar yatacağım bilmiyorumda inşallah düzelir bu durum yani çok sıkıldım...
doğum yaptığım zaman internet yoktu gittiğim yerde giremedim evime dönünce girebildim internete.şimdi rahat günlerim bebişler yuvarlanıyor yerlerde ama ayaklandıları zaman herhalde giremem internete belki üyeliğimi de iptal ederim.çünkü benim için hayat o zaman başlicak :):):):) nasıl zaptederim iki ayaklı bebişi bilmem .
ben hiçbirinizi unutmadım çok mutlu oldum gebe olduğuna.inşallah cerenseren de iyidir.incimnaz vardı birde o görünmüyor.gebe mi acaba ????onunda bi oğlu vardı panik ataktan dolayı 2. düşünemiyordu.
o kadar zorki şu panik atak öyle etkiliyor ki hayatı ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri iyiyim.burada paylaşmıştım.ilaç kullancağım diye üç ay olcak kullanıyorum.hiç atak geçirmedim.birde bazen aksattım ilaçları çünkü reflü oldum reflü ilaçları bittiği zaman bu ilaçları içtiğimde çok mide ağrısı ve burnuma kadar yanma hissediyorum.
bende eskileri okuyunca bi tuhaf oluyorum kabus gbi günlerdi diyorum :):)
Allah senden de razı olsun.arada aklına geldiğimde dua et yeter .bebeğiinin cinsiyeti nedir ?yolu yarılamışsın :)