Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aaaa evet, hatta diğer topiğin adresini de sen vermiştin bana.. Biliyor musun.. Ben o topikteki baharın yaşadıklarını okuduktan sonra hamileliği göze aldım.. Orada yazılanları tek tek okudum, bana nasıl bir cesaret geldi anlatamam. Sonra bahar, kendi doktorlarına benim kullandığım ilaçları sordu.. Yani hep yardımlaştık biz..

Bak, belkide bir bebek sahibi olmama sen vesile oldun, melittam.. Bana o adresi kopyalamasaydın, ben ilaçla hamile kalmayı asla ama asla düşünmezdim.. Ama sen tabi doğum yaptın falan, gittin aramızdan.. Biz cerenserenle hala yazışıyoruz.. Yavrum benim o da çok iyi bir arladaş.. Hep destek verdik başlarda biz biribirimize.. Şimdide buradaki arkadaşlar. Sağolsunlar, kimse birbirini yalnız bırakmıyor.. Ama doğum yapınca iş değişecek, bunuda biliyorum.. Çünkü ebek bakmak kolay değil, buraya girecek vakitleri olmayacak belkide.. eee gelen gidenleri olacak falan filan.. Ama varlıkları, duaları yeter.. Sende ara sıra gel lütfen .. Benim hamilelik vesilem... Arayı uzatma olur mu..
incimnazı hatırlamadım açıkçası.. Biz, senle ve cerenle çok yazışmıştık.. Ayyy eski günleri ahtırlayınca bir tuhaf oldum ben yaa... "HAMİLELİK BENİM İÇİN HAYALLL" yazmışım.. Ne kadar uzak bir duyguymuş o zamn bana.. Birşeyleri vesile kılan Rabb'ime şükürler olsun.. Benim vesilemde önce o adresi veren sne, sonra bahar oldu.. Rabb'im razı olsun sizlerden.. Darda zorda kalmayın hiç...:KK16::KK16::KK16:

doğum yaptığım zaman internet yoktu gittiğim yerde giremedim evime dönünce girebildim internete.şimdi rahat günlerim bebişler yuvarlanıyor yerlerde ama ayaklandıları zaman herhalde giremem internete belki üyeliğimi de iptal ederim.çünkü benim için hayat o zaman başlicak :):):):) nasıl zaptederim iki ayaklı bebişi bilmem .:KK52:

ben hiçbirinizi unutmadım çok mutlu oldum gebe olduğuna.inşallah cerenseren de iyidir.incimnaz vardı birde o görünmüyor.gebe mi acaba ????onunda bi oğlu vardı panik ataktan dolayı 2. düşünemiyordu.

o kadar zorki şu panik atak öyle etkiliyor ki hayatı :KK43: ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri iyiyim.burada paylaşmıştım.ilaç kullancağım diye üç ay olcak kullanıyorum.hiç atak geçirmedim.birde bazen aksattım ilaçları çünkü reflü oldum reflü ilaçları bittiği zaman bu ilaçları içtiğimde çok mide ağrısı ve burnuma kadar yanma hissediyorum.

bende eskileri okuyunca bi tuhaf oluyorum kabus gbi günlerdi diyorum :):)

Allah senden de razı olsun.arada aklına geldiğimde dua et yeter .bebeğiinin cinsiyeti nedir ?yolu yarılamışsın :)

kuzucuklarım günaydııınnn:KK16:
dün bayağ muhabbet etmişsiniz Allah muhabbetinizi arttırsın:KK1:
benim dün doğum günümdü ya kaynanamlar geldi giremedim hiç kaçırmışım dedikoduları ama hepsini okudum:KK1::KK1:
yorgunluktan ölüyorum kızlar ya her akşam bir yere gittik iftar niyetine ama pert oldum dayanamıyorum artık eskisi gibi walla:KK43:((
bu akşam duş alıp uyumayı planlıyorum kısmetse yarında iş yerinde son günüm çok şükür:)))

bu arada melitta sende bayağı zor günler geçirmişsin ya hu Rabbim kimsenin eline düşürmesin walla kimseyi:KK43:((((((((

kuzucuklarım günaydııınnn:KK16:
dün bayağ muhabbet etmişsiniz Allah muhabbetinizi arttırsın:KK1:
benim dün doğum günümdü ya kaynanamlar geldi giremedim hiç kaçırmışım dedikoduları ama hepsini okudum:KK1::KK1:
yorgunluktan ölüyorum kızlar ya her akşam bir yere gittik iftar niyetine ama pert oldum dayanamıyorum artık eskisi gibi walla:KK43:((
bu akşam duş alıp uyumayı planlıyorum kısmetse yarında iş yerinde son günüm çok şükür:)))

Günaydın herkese...

Evet dün muhabbet çok güzeldi ama kaçırdın olsun senin de doğum günündü umarım güzel geçmiştir..
sen gerçekten çok yoruldun duygu ya ev sana iyi gelecek..Bolca dinlenir uyursun istediğin zaman yavaş yavaş evinle ilgilenirsin yürüyüşe çıkarsın...

Günaydın herkese...

Evet dün muhabbet çok güzeldi ama kaçırdın olsun senin de doğum günündü umarım güzel geçmiştir..
sen gerçekten çok yoruldun duygu ya ev sana iyi gelecek..Bolca dinlenir uyursun istediğin zaman yavaş yavaş evinle ilgilenirsin yürüyüşe çıkarsın...

aynen efrahhh çok yoruldum walla sabahları ölü gibi kalkıyorum... son 1 haftadır iyice ağırlaştım anne olmak ne kadar zormuş gerçekten yaa...... birde anlayışsız bir kaynanan olunca daha da çok yoruluyorsun malesef:KK47:

Estağfirullah El Azim

Estağfirullah El Azim...öyle bir hikmeti Hüdadır ki biz Ademoğulları bu aleme yalnız Estağfirullah El Azim demek için geldik..

"Adem babamız ile Havva anamız ayrı ayrı beldelerde üç yüz sene pişmanlıklarını, Rabbimize yalvararak af edilmelerini bekleyerek geçirdiler. Gafur ve Rahim olan Rabbimiz, Adem babamıza birkaç kelime ile söyleyeceği duayı öğretti ve dedi ki, “Ya Adem, sana eşin Havva’ yı da vereceğiz.
Birlikte evlatlarınız olacak. Size zaman zaman Peygamberler ve kitaplar göndereceğiz, onlara uyun, tebliğlerini dinleyin.
Rabbinize yaptığınız bir hatadan dolayı hemen af dileyin ki, Rabbiniz çok bağışlayıcıdır”.
Yine dedi ki; “Gizli bir hazine idim bilinmemi istedim, beni bilecek, bana karşı suç işleyip hemen azametim karşısında korkup benden af dileyecek kullar yarattım”.
Yine dedi ki; “Eğer o kullarım hiç günah işlememiş olsalar onları helak eder, günah işleyen ve hemen tövbe eden, benden af dileyen yeni kavimler yaratırdım”.
Şeytana da dedi ki; “Ya melun! Senin hilen, iğvan, vesvesen ve azdırmaların, benim, beni bilen kullarıma cahilanedir. Ben onları zulüm etmek için yaratmadım ve zulüm murat etmedim. Sen onlara dilediğin gibi kendine uydurmak için yaklaş, kan damarlarında mekan kıl, ben de onlara öyle bir silah verdim ki, sana uydukları anın hemen akabinde, benim yüceliğimi ve gazabımı düşünüp Estağfirullah el azim diyen kulumun hiçbirini af etmemiş bırakmayacağım” buyurdu.
Ya Rabbi! Senin lanetlediğin şeytanın, nefsimize yapacağı düşmanlıktan sana sığınırız. Onun hilelerine karşı bize uyanıklık ihsan et.
Estağfirullah el azim diyecek kadar mühlet ver. Amin. "

Estağfirullah el Azim, biz ademoğullarının çıkış kapısıdır..ben öyle yapıyorum..günde 700 kere..sizde yapın..
imza : buketdemet (psikolojik hamilemizden alıntıdır)

""""""""Duanın kabul olması için"""""""""""""""

Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası,
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!

Dualarım niçin kabul olmuyor dememelidir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allahü teâlâdan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.) [Buhari]

İstenilen şeyin olmaması, duanın kabul olmadığını göstermez. Onun için duaya devam etmeli! Duanın kabulünün gecikmesinin başka sebepleri de vardır. Bir hadis-i şerif meali:
(Mümin dua edince, Allahü teâlâ, Cebrail’e, “Ben onu seviyorum, isteğini hemen yerine getirme!” Facir [günahkâr] dua edince de, “Ben onun sesini sevmiyorum. İsteğini hemen yerine getir” buyurur.)

Şu halde, duanın kabulünün gecikmesi zararlı değildir.

Bela gelmeden önce çok dua etmelidir.

Duaya hamd ve salevatla başlamalıdır.

Yalvararak dua etmelidir.

Sebeplere yapışmadan istemek kuru bir temennidir. Hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Çalışmadan dua eden, silahsız harbe giden gibidir.) [Deylemi]

Günah işlemeyen dille dua etmelidir. Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dille dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. (Tergib-üs-salât)

başka bi sayfada gördüm,hoşuma gitti kopyaladım buraya.bu mübarek ayda ağzımızdan dualar eksik olmasın,amin.

ben burdayim bacim.benimde canim sikiliyor.resmen safak sayiyorum su aralar.zamanin akmasi yavasladi gibi geliyor bana.dogum yaklastikca gecmek bilmiyor.aramizda dogmu en cok yaklasan efrah galiba.hem korkuyorum, tecrübeli oldugum halde.hemde bir an önce dogurmak istiyorum.sen nasilsin?

ben burdayim bacim.benimde canim sikiliyor.resmen safak sayiyorum su aralar.zamanin akmasi yavasladi gibi geliyor bana.dogum yaklastikca gecmek bilmiyor.aramizda dogmu en cok yaklasan efrah galiba.hem korkuyorum, tecrübeli oldugum halde.hemde bir an önce dogurmak istiyorum.sen nasilsin?

duygularıma tercüman olmuşun resmen,bende vakit geçiremiyorum çünkü banada yatacaksın diyo dr.,bi yere çıkamıyorum,hergün rutin şeyler çok sıkıldım,bu durum yavaş yavaş itiyo beni depresyona,alayım elime bi yün bi şiş te bişiler öreyim diyorum normalde severdim örgü örmeyi filan yok arkadaş içimden bişi yapmak gelmiyor,hiç bişiden zevk alamıyorum.akşama kadar kös kös oturuyom şurda,arada mynet haberlere bakıyorum burda laf atan olursa cvb yazıyorum böle vakit öldürüyorum resmen.

duygularıma tercüman olmuşun resmen,bende vakit geçiremiyorum çünkü banada yatacaksın diyo dr.,bi yere çıkamıyorum,hergün rutin şeyler çok sıkıldım,bu durum yavaş yavaş itiyo beni depresyona,alayım elime bi yün bi şiş te bişiler öreyim diyorum normalde severdim örgü örmeyi filan yok arkadaş içimden bişi yapmak gelmiyor,hiç bişiden zevk alamıyorum.akşama kadar kös kös oturuyom şurda,arada mynet haberlere bakıyorum burda laf atan olursa cvb yazıyorum böle vakit öldürüyorum resmen.

bende bütün gün evdeyim efsamcigim.cok sikici evet.yazi pencereden izledim bu sene.benimde internet,televizyon birde kitap okumak disinda mesgalem yok resmen.cok bunaliyorum.bazen sürükleyici bir kitap olursa kaptiriyorum kendimi.birde 22 aylik oglum var benim.simdi öglen uykusu yapiyor.iste yemek yapiyorum mecbur birde.günler birbirinin hep ayni.hergün ayni günü yasiyorum sanki.senin neden yatman gerek?sonuna kadarmi yatmalisin?ilk bebeginmi?

cok sessiz bugün burasi.nerde herkes.

bende bütün gün evdeyim efsamcigim.cok sikici evet.yazi pencereden izledim bu sene.benimde internet,televizyon birde kitap okumak disinda mesgalem yok resmen.cok bunaliyorum.bazen sürükleyici bir kitap olursa kaptiriyorum kendimi.birde 22 aylik oglum var benim.simdi öglen uykusu yapiyor.iste yemek yapiyorum mecbur birde.günler birbirinin hep ayni.hergün ayni günü yasiyorum sanki.senin neden yatman gerek?sonuna kadarmi yatmalisin?ilk bebeginmi?

cok sessiz bugün burasi.nerde herkes.

ay canım benim Allah bağışlasın oğlunu,bunun cinsiyeti bellimi,arka arkaya olmuş senin bebeişlerde neyse bi taşla iki kuş ikisini birden büyütüverirsin,ilk çocuğuyla ikinci çocuğunun arasında yaş farkı olanlar ikinci de zorluk çekiyormuş,öle diyo tecrübeliler.evet canım benimde Allah verirse ilk bebeğim olacak,bundan öncede bi düşük yaptım hamile olduğumu bilmeden yolculuk yaptım hatta traktöre bile binmiştim gittiğim yerde,sonra döndük bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim,hamilelik sevincim 1hafta sürdü.ve düştü bebek 7haftalıkken.bundada düşük riskin var dediler ilk ay hep kasık ağrılarım oldu zaten yattım,anca düzeldim derken geçen dr.um kanamaların olabilir çünkü rahim duvarın ince dedi yatacaksın dedi,böle yata yata doğuma gitcez heralde:KK1: ne zmana kadar yatacağım bilmiyorumda inşallah düzelir bu durum yani çok sıkıldım...

ay canım benim Allah bağışlasın oğlunu,bunun cinsiyeti bellimi,arka arkaya olmuş senin bebeişlerde neyse bi taşla iki kuş ikisini birden büyütüverirsin,ilk çocuğuyla ikinci çocuğunun arasında yaş farkı olanlar ikinci de zorluk çekiyormuş,öle diyo tecrübeliler.evet canım benimde Allah verirse ilk bebeğim olacak,bundan öncede bi düşük yaptım hamile olduğumu bilmeden yolculuk yaptım hatta traktöre bile binmiştim gittiğim yerde,sonra döndük bi hafta sonra hamile olduğumu öğrendim,hamilelik sevincim 1hafta sürdü.ve düştü bebek 7haftalıkken.bundada düşük riskin var dediler ilk ay hep kasık ağrılarım oldu zaten yattım,anca düzeldim derken geçen dr.um kanamaların olabilir çünkü rahim duvarın ince dedi yatacaksın dedi,böle yata yata doğuma gitcez heralde:KK1: ne zmana kadar yatacağım bilmiyorumda inşallah düzelir bu durum yani çok sıkıldım...

sagol canim allah hepimizinkini bagislasin insallah.bir oglum daha olacak kismetse.önemli olan saglikli olsunda.üzüldüm düsük yapmissin.hersey kismet üzme canini.allah bilir herseyi.bende kanama gecirdim ilkinde, ha düstü ha düsecek dendi.üstelik senin gibi yatma sansimda olmadi.kanamadan 2 gün sonra ise gittim inan.9 saat calistim günde 6.ayima kadar.bak 22 aylik oldu oglum.birazda allaha tevekkül etmek lazim.ben almanyada yasiyorum, burdaki doktorlar cok rahat,hatta sinir bozucu rahtalar.benim ilkimde kanamam oldugunda isine gidebilirsin,yatmana gerek yok deyince doktor sok gecirdim.bana dediki doktor,düsecek bebek sen kendini yataga baglasanda düser dedi.düsmeyecekse maraton kossanda bisey olmaz, hayatta kalir dedi.tipik avrupali mantigi iste dedim,duygusuzlar diye icten ice söylendim.ama olaya bukadar abarti olmasada biraz böyle bakmak lazim.rabbime havale edelim herseyi.insallah bebegini saglikla alirsin kucagina,allahimin izniyle.

benim hikayem komik buarayada yazdim.6 sene cocugum olmadi,gitmedigim doktor kalmadi.en son tüplerin tikali dediler.bisey bulamadilar dogru düzgün.biri acik biri tikalyimis,yok karnimdA yapsisiliklar varmis neyse uzatmayim.2 sene önce ilk tüp bebek denememde hamile kaldim.oglumu dogurudum 22 ay önce.e 7-8 sene hic korunmadim,cocugum olmuyor nasil olsa diye dogumdan sonra korunmamaya devam ettim.oglum 14 aylikken kendiligimden hamile kaldim.mucize gibi.planli degildi yani.ama kismet,rabbim ol desin iste yeterki.bu hamileligimde oldukca zor geciyor,ataklar,carpintilar,kanamam bile oldu.ama bebegim iyi cok sükür.ben kötüyüm ama o iyi allahin izniyle.

ne güzel Rabbim aratmamış ikincini,inş.sağlıcakla alırsın onuda kucağına,benim de kızım olacak Allah'ım nasip ederse inş.doğduğu günleri de görürüm.dediğin gibi bazen olacak ölecek önüne geçilmiyor,ilkim öle olacakmış yapacak bişi yok rabbim buna ömür versin artık.

doğum yaptığım zaman internet yoktu gittiğim yerde giremedim evime dönünce girebildim internete.şimdi rahat günlerim bebişler yuvarlanıyor yerlerde ama ayaklandıları zaman herhalde giremem internete belki üyeliğimi de iptal ederim.çünkü benim için hayat o zaman başlicak :):):):) nasıl zaptederim iki ayaklı bebişi bilmem .:KK52:

ben hiçbirinizi unutmadım çok mutlu oldum gebe olduğuna.inşallah cerenseren de iyidir.incimnaz vardı birde o görünmüyor.gebe mi acaba ????onunda bi oğlu vardı panik ataktan dolayı 2. düşünemiyordu.

o kadar zorki şu panik atak öyle etkiliyor ki hayatı :KK43: ama ilaç kullanmaya başladığımdan beri iyiyim.burada paylaşmıştım.ilaç kullancağım diye üç ay olcak kullanıyorum.hiç atak geçirmedim.birde bazen aksattım ilaçları çünkü reflü oldum reflü ilaçları bittiği zaman bu ilaçları içtiğimde çok mide ağrısı ve burnuma kadar yanma hissediyorum.

bende eskileri okuyunca bi tuhaf oluyorum kabus gbi günlerdi diyorum :):)

Allah senden de razı olsun.arada aklına geldiğimde dua et yeter .bebeğiinin cinsiyeti nedir ?yolu yarılamışsın :)

melitta melitta gelemem deme ne olur.. Ara ara gel yine.. Bak burada içimizi döküp rahatlıyoruz.. Sende buranın eskilerindensin..
Benim yine oğlum olacak canım.. İnşaAllah tabiiki.. Rabb'im nasip ederse.. Yolu yarıladım şükür.. Ama ilk 4.5 ayım felaket geçti aşermelerim yüzünden.. Bulantılar, hastanede yatmalar.. 1 aydır eh azıcık iyiyim derken, 15 gündürde inanılmaz bir ağırlaşma.. halsizlik.. Tansiyon düşmeleri.. Sıkıntılar.. ZAten sonundan korkuyorum hamileliğimin.. Rabb'im yardım etsin hepimize... Sanada.. Zor be yavrum.. Tek çocuğun bile peşinden koşmak zor.. Sen 2 çocuğun peşinde dolaşıp duracaksın.. Rabb'im zorlarını kolay eylesin..
Unutma bizi olur mu.. Ara ara uğra, haberlerini ver, gene git.. İyi ol yeterki.. Çok öptüm seni.. Rabb'ime emanetsin...

X