Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sagol efrahcigim,

aclik sekerim 90-105

tokluk sekerim (yemekten 1-1,5 saat sonra) 130-155 arasi

aslinda cok yüksek degil ama gebelikte toleranz siniri azaliyormus.doktorlardan iyi bilecek degilim.benim babamda seker hastasi 15 yildir.hap kullaniyordu.son iki senedir igneye gecti.allah yardim etsin zor hastalik.hadi bizimki gebelik sekeri,yani insallah dogumdan sonra normale döner.ama ailede varsa seker hastalari,otomatikman genetik yatkinligin olusuyor.kiloda etkiliymis.ben kiloluyum.sikacagim disimi artik.

cokmu sicak?ac klimayi otur diyecegim ama oda zarar degilmi?burasi iyi bugün.23 derece ama biraz basik.birdaha dogurursam hamileligimin son 3 ayini kisa denk getirecegim :KK19: niyetim yok gerci,allah isteyene versin ama büyükte konusmuyorum artik.

ya nisan bişi soracam sana,şekerle aran nasıl,ben normalde bu kadar tatlı yediğimi hatırlamıyorum,şu iki aydır abarttım sanırım ama içerden geliyo,resmen canım istiyo tatlı şeyler,sölemesi ayıp karpuz,şeftali,üzüm,incir vs gün içinde hep bu tür meyveler yiyorum,diyolarki bana annne hamişken neyi severse bebekte onu severmiş,yani bebekle alakalı olduğunu sölüyor herkes,ama ben bende şeker çıkarsa die korkuyorum,arada yediklerimi bi gözden geçirip seçiyorum yiyeceklerimi.gerçi yediklerim meyve hep bişi yapmaz heralde dimi,bi keresinde sabah aç karnına meyveyi suyu ve bisküvi yeyip gitmiş sağlık ocağına dedilerki tahlil yapalım iyi dedim kan şekerim ölçüldü 150 çıktı dr. sende şeker var dedi bana ya,ben ağlaya ağlaya geldim eve,ertesi gün açlık baktılar 73 çıktı,kahvaltını et gel 1saat sonra bi daha ölçelim dediler 110 çıkmıştı.şeker meker yok sende dedi bana,sanki ortalığı ben velveleye vermişim gibi,salak şey,ama bu tahlili yaptıralı 2ay olmuştur,önümüzdeki günlerde yükleme yapılcak inş.bişi çıkmaz.

nil yemek yapıo diğerleri nerde:KK52::KK52::KK52:

bende tembellik yapiyorum :)) ve burdayim.daha yemek icin erken bana.ama kendim aciktim aslinda.esimde aksama dogru hazirlarim, burda iftar cok gec 9 u gecerek.yiyip acele acele ise firliyor hemen.gececi cünkü.hergün hergün ne pisirsem derdide zor be.bazen aklima hicbirsey gelmiyor.hem sahurlukta düsünmek zorundayim cünkü sahuru is yerinde yapiyor mecburen eve denk gelmiyor.neyse bana da belki ucundan sevap oluyordur.ama bazen fikirlerim tükeniyor. simdi oglum öglen uykusunda, firsat bu firsat dinleniyorum.bugün 2 saate yakin uyudu valla masallah.öglen uykusu coook faydali bisey.hem cocuga hem anneye :))

beimde gecelerim kabus gibi.tam uyuyacagim, carpintilarim basliyor.extrasistollerim basliyor.evde yalnizim birde gece.cok korkuyorum,atak geliyor sakinlesemiyorum bir türlü.saatlerce korkudan uyuyamiyorum.en cok geceleri cekiyorum ben.

duygu isten ayrildin,kayboldun ortaliktan.evde olmanin keyfinimi cikariyorsun?

napıon efrahcım,ne yaptın bugün?

canım oturuyorum sadece inanılmaz bir sıcak var soğuk duşa girecek mecalim yok tişörtüm renk değiştiryor ıslanarak. :KK43:

bende tembellik yapiyorum :)) ve burdayim.daha yemek icin erken bana.ama kendim aciktim aslinda.esimde aksama dogru hazirlarim, burda iftar cok gec 9 u gecerek.yiyip acele acele ise firliyor hemen.gececi cünkü.hergün hergün ne pisirsem derdide zor be.bazen aklima hicbirsey gelmiyor.hem sahurlukta düsünmek zorundayim cünkü sahuru is yerinde yapiyor mecburen eve denk gelmiyor.neyse bana da belki ucundan sevap oluyordur.ama bazen fikirlerim tükeniyor. simdi oglum öglen uykusunda, firsat bu firsat dinleniyorum.bugün 2 saate yakin uyudu valla masallah.öglen uykusu coook faydali bisey.hem cocuga hem anneye :))

beimde gecelerim kabus gibi.tam uyuyacagim, carpintilarim basliyor.extrasistollerim basliyor.evde yalnizim birde gece.cok korkuyorum,atak geliyor sakinlesemiyorum bir türlü.saatlerce korkudan uyuyamiyorum.en cok geceleri cekiyorum ben.

duygu isten ayrildin,kayboldun ortaliktan.evde olmanin keyfinimi cikariyorsun?

evet cnm hergün yemek bulmak çok zor oluor gerçekten ben eşime soruorum ne istiyorsun die..
Allah yardımcın olsun gece yalnız olmak çok zor hem de ataklarla:KK43::KK43::KK43:

evet ya burası öle hava bunaltıcı,yağsa rahatlayacak sanki ortalık,Allah afatsız versin...

Aaa duyguuu.. Mutlu yıllar arkadaşııım.. Paniksizz... Ataksııız nice yıllara...

Eee.. Artık iznin başlasında rahat rahat konuşalım yaa.. Ben bunaldım valla senin işinden he.ee...

çok teşekkür ederiimm nil cimmm ammmiiiiiinnnnn hepimize inşallah... bugün son tatlım son dakikalarım hatta:)))

Tünaydin arkadaslar,

umarim hepiniz iyisinizdir.cok sessiz buralar.bugün seker doktorunda randevum vardi sabah.ne yazikki insülin ignesi verdi bana, sabahlari günde bir kere insülin vurunmak zorundayim artik dogurana kadar.degerlerim cok yüksek degildi aslinda, evde kendim ölcüyordum günlük.ama üniversite hastanesindeki kadin dogumcu gebelikte bu degerlerin bile denetlenmesi gerektigini söylemisti. simdi her sabah karnima yada bacagima kendim igne yapacagim.ama bebegimin iyiligi icin mecburum napiyim.düsük doz verdi ama yinede dikkat et dedi, asiri düserse sekerin hemen gel dedi.bakalim yarin sabah ac karnina baslayacagim hayirlisiyla.ben ignesiz götürürüm saniyordum doguma kadar ama olmadi iste napalim.allah beterinden esirgesin.

herkes nerde bugün.cok bos burasi.Allaha emanet olun annecikler.

nisancım çok geçmiş olsun ya... Merak etme bişey olmicak Allah ın izniyle kötü düşünmemeye çalış cnm...

efsamm hoşgeldin merhaba
hay allah ya hepimizde aynı sıkıntı :KK43: Bu çarpıntılar benim moralimi çok bozuor..Gün yaklaştıkça da strese giriyorum ben ya..

ayyyyy aynen yaaa bende de var o stres:18::18::18:

bu arada kızlar burada klimalar arızalı yanıyorummmmm 2 gündür neyse ki son saatlerim :KK47:
sizlerde ne var ne yok keyifler nasıl??

bu arada kızlar burada klimalar arızalı yanıyorummmmm 2 gündür neyse ki son saatlerim :KK47:
sizlerde ne var ne yok keyifler nasıl??

oyy ya klimasız nasıl dayanıosun :KK43:

keyifler bnm açımdan çok şükür idare ediorum aşırı sıcak yalnızlıktan baya sıkıldım bayrama 10 gün kaldı stres artıor..böyle..

oyy ya klimasız nasıl dayanıosun :KK43:

keyifler bnm açımdan çok şükür idare ediorum aşırı sıcak yalnızlıktan baya sıkıldım bayrama 10 gün kaldı stres artıor..böyle..

walla sorma efrahhh bayılıcam sıcaktan:KK47: neyseki birazdan çıkıcam...

kıyamam sana az kaldı bak ne kadar güzel meleğine kavuşmana çok az kaldı annesi herşey biticek ondan sonra Allah ın izniyle... stres yapman çok normal canım panik ataksız olanlarda son zamanlarda çok stres yapıyor hele bizim ki hepten normal...

Çookk yalnızımmmmmmmmmmmmmmm dırınımmmmmmmmmmmmm:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

bende çoooooooook sıkılıyorum.bu sene hiçbiyere gidemedim hamileyim die patlıycak bi bomba gibiiyim.ama hep kendime patlıorum nedense.evlenmeden önceki hayatımı özledim iş okul ev gezme tozma ohh ne sosyaldim:KK43:((şimdi otur otur otur.kızımı bekliorum kızım gelsede onla oyalansam.şekerden bahsetmişiniz.bende varmı şeker yokmu bilmiom.kadın doktorum dikkat et dedi.sonunda eve cihaz alcam yaaaaaaaa.ben ne anlarım şekere dikkat etmekten.yüksekse dee diyetisyene gidim.sagsaglim dogsaydı bi şu çocuk.bi yandan tsh bi yandan şeker rabbim yavrumu koru:KK43:( evet gördügünüz gibi bugün yine takıntılarım artmış durumdaa.bazen birden ateş ve ter basıo elim ayagım güçsüzleşio pa danmı şekerdenmi tansiyoındamı kansızlıktanmı nedennnn:KK14:gel teskere gel teskeree ailemi özledim:KK5:

aaa ben sordum kız aşkolsun..
Sen de şeker filan yok ayrıca sadece evhamlarımız var bizim..benimde kaygılarım evhamları tavan yapıo aday..

ayy cnm sordunmu sagolasın görmedim.benim evhamlar takıntılar tavanı deldi geçtii valla::)şeker yoktur inşallah.nisana nie insülin vermişler anlamadım değerleri biizmkilere yakın aslında.

kızlar bebişleriniz çok can yakıcı tekmeler atıomu benim kızım çok narin oynuyo ama hiç canımı yakmıo.bide aşağı yakın ondanmı acaba.bide kimi dioya ayakları dıştan belli oluo die.belli olmuoki şekli şemali sizinki belli oluomu.ayy oynadıkça çıkarıp öpesim gelio Allah sagsaglim kavuştursun hepimizi bebişlerimize

ayy cnm sordunmu sagolasın görmedim.benim evhamlar takıntılar tavanı deldi geçtii valla::)şeker yoktur inşallah.nisana nie insülin vermişler anlamadım değerleri biizmkilere yakın aslında.

ben de anlamadım benim de babamda var mesela değerlerimde çok yüksekti ama diyet bile vermediler..herkesin yaklaşımı farklı..

kızlar bebişleriniz çok can yakıcı tekmeler atıomu benim kızım çok narin oynuyo ama hiç canımı yakmıo.bide aşağı yakın ondanmı acaba.bide kimi dioya ayakları dıştan belli oluo die.belli olmuoki şekli şemali sizinki belli oluomu.ayy oynadıkça çıkarıp öpesim gelio Allah sagsaglim kavuştursun hepimizi bebişlerimize

ben doğurucam daha ayağını filan görmedim aday ,ayrıca hani öyle canını yakacak tekmeler de atamıolar bence..

ben de anlamadım benim de babamda var mesela değerlerimde çok yüksekti ama diyet bile vermediler..herkesin yaklaşımı farklı..

ben doğurucam daha ayağını filan görmedim aday ,ayrıca hani öyle canını yakacak tekmeler de atamıolar bence..

ewet cnm senle benim değerler yakındı sanırım.
aynen cnm milletin bebeği yaramaz demekki bizim kızlar uslu narin annelerine kıyamıyolar:)gece uykudan uyandırıyor tekmeler felan diolarya bende diorum Allah Allah.

X