benm riskli gebelik grubuna girior nil..6 ay annem baktı bana onlar yazın Antalya'ya gidior benide götürdü orda da baktı son ayımda da o bakacak valla herkese iş düşüyor kimse kusura bakmasın..herşeyi de istiyorum...
ay inşallah çabuk toparlanırızda bakmalarına gerek kalmaz.benim midem bulanırken gittm bi haftalığına yemek yapamıorum die orda kalmaya.durmadan laf sokuyolar.yemek yapmaya başladım yemege geldiler elinden bi yemek yiyelim diolar bende dedim şimdiye kadar hiç yemediniz sanki elimden yemek.Allah kimseye muhtaç etmesin vallaa
Hmmm.. Neden riskliydi ki seninki..
Baksın tabi canım, bakılması gerekiyorsa.. Ama ben kayınalidemi biliyorum ya.. Birazda o yüzden dedim..
Yok, ben asla yapamam yani... Benim kayın validem torunlarını bile kucağına alıp sevmez kolay kolay..
Ben tutamıyorum onları der.. Öyle yani..
ben de ben de..!!!
ataklı mataklıyız ama iyiyiz dimi
ben de ben de..!!!
ataklı mataklıyız ama iyiyiz dimi
YUH ! zıkkım yiyin diyeydin!!
canım benim plesenta önde zor bir doğum olacak kanamalı olabilirmiş o yüzden hareketlerim çok kısıtlıydı hep..
herkesin huyu farklı Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
huyu benzemesin önemli olan..
Hes gibiyim uğraşsalar benden elektrik üretilir öyle terliorum..
bende çok terliorum sıcaklıyorum menepozdayım sanki sıkıntı basıo vallaa şöyle boş biyer olsa elime versiler 92 parça proselen takımı pat pat kırsam bi güzel :)
YUH ! zıkkım yiyin diyeydin!!
canım benim plesenta önde zor bir doğum olacak kanamalı olabilirmiş o yüzden hareketlerim çok kısıtlıydı hep..
herkesin huyu farklı Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin..
kız biz bugün iyi oluruz sabah yine kalktıgımızda yazarız atak geldi die huyumuz kurusun:)
e o Allah'ın emri artık :)) 5 dakika unutsak fenamı ya bıktım kendimi dinlemekten..
yok kız zıkkım yemesinler nede olsa kızımın babannesi dedesi olcaklaranam kızım onlara çekmez inşallahh bide onlara benzermiş yüzü:)
bende çok terliorum sıcaklıyorum menepozdayım sanki sıkıntı basıo vallaa şöyle boş biyer olsa elime versiler 92 parça proselen takımı pat pat kırsam bi güzel :)
Sorma yaa.. Bu gece kendimi çok iyi hissediyorum şükür.. Birde şu (afedersiniz ama) kıçım ağrımasa.. O tarafa oturuyorum yok, bu tarafa oturuyorum yok. Ağrıyor resmen yaa..
güzel aslındada benim annem daha güzel:))dermişim şakamaka eli yüzü düzgün olsunda dedesine bile benzeyebilir:)ama yeterki huyu benzemesin.yada bana benzesin ben daha güzelim:))eskiden güzeldim evlenince çöktüm benim gençliğime benzerse güzel olurHmm. Anladım.. Evet plasenta önde olunca zor gerçekten.. Benimde ilk hamileliğimde başlarda hep öndeydi, hep kanamam oluyordu..
Ayy aman dur deme öyle, gelmez inşaAllah...
Sorma yaa.. Bu gece kendimi çok iyi hissediyorum şükür.. Birde şu (afedersiniz ama) kıçım ağrımasa.. O tarafa oturuyorum yok, bu tarafa oturuyorum yok. Ağrıyor resmen yaa..
Hahah.. Ayy olur mu olur hee... Kaynanan güzel mi bari?
haha sen atamadın şu siniri..sakın yemek takımlarına yaklaşmaaaaaaa
Gerçekten yaa.. Sendeki bu sinir nedir ki..
çok güzeldi bu gece muhabbet hepinizi öpüorum hayırlı huzurlu rahat geceler diliorum..Allah korkularımızı uzak etsin..O'na emanet olun...
güzel aslındada benim annem daha güzel:))dermişim şakamaka eli yüzü düzgün olsunda dedesine bile benzeyebilir:)ama yeterki huyu benzemesin.yada bana benzesin ben daha güzelim:))eskiden güzeldim evlenince çöktüm benim gençliğime benzerse güzel olur
zaten evde takım kalmadı fazla evlendiğimde tam takımdı şimdi hepsinden birer ikişer eksik hepsini kırıp yeniden almak lazım en iyisi:)kuzum korkarmıki içerde sesden kırarsam.kocamda benim kafamı kırar:)
çok güzeldi bu gece muhabbet hepinizi öpüorum hayırlı huzurlu rahat geceler diliorum..Allah korkularımızı uzak etsin..O'na emanet olun...
napim cnm ne yapsalarda insanları kıramıyoruz bari tabakları kıralımda rahatlıyalım dimi ama