Çok sağol canım. Darısı en kısa zamanda sana. Benim aslında panik ataktan ziyade yaygın panik bozukluk. Yani hastalık, ölüm, sevdiklerini kaybetme korkusu ve buna bir de depresyon ekleniyor. İlacı bıraktığımda olumsuz olay olmazsa sıkıntı yok, ama stres fln varsa o zaman depresyon tetikleniyor
Aslında benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Kendini panik bozukluğum var diye etiketleme dedi. Senin haberin var mı kaç kişi depresyonu, panik bozukluğu olmasına rağmen tanı koyulmadan ilaçsız yaşıyor? Bence de çok haklı..
Evet doğru soylemıs doktorun . Amin inşallah bakalım . Benim de nişanlım İst da .O bakımdan sık gidip geliyorum.
Benım o tarz korkularım yok
Ben ilaç almadıgımda olumsuz bir durum yasamama gerek yok, annem bile ilacımı içmediğimi anlıyor.
Asabi alıngan oluyorum.
Acayip bir mide bulantısı , baş dönmesi ve psikolojik çöküntü halim oluyor.
Ölsem daha iyi düşüncelere kapılıyorum.
Bir de bende dısarı cıkma ısteği olmuyor. Üşengeçlik oluyor. İnsanlardan uzak olma isteği de var. Zor yani
Bu hastalıga yakalanmadan evvel o kadar aktif sosyal bir insandım ki , Şimdi uyusuk bir kedi gibi oldum.
Ama işlerimi aksatmıyor yapmam gereken seyleri ertelemiyorum. 11 yıldır da özel bir firmada çalışıyorum.
Sen çalışıyor musun ?