Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb.forumda yeniyim ve arama yaptığımda lustral konusunda sizi buldum.bende 2yıllık evliyim ve hamileyim 4 haftalık.yıllardr ilaç kullanıyorum.birkaç yıldır da lustral kullanıyorum.bırakmıştım 3 ay önce.ama bir aydır hastalğım nüksetti.şimdi çarasiz başladım.ama korkuyorum da.sizin deneyiminz oldumu bukonuda.lütfen yardımm
Arkadaslar black8 dayanamayıp bebeğini aldırmış arkadaşlar soru sormayın ve kaç yıl olmuş
kaç aylıkken lustral e basladınız yeniden
ben yaklasık 10 seneyı askın panik atak hastasıyım
ilaç kullandığımda iyiyim çok şükür.
ama ya bıraktıgımda sinirli , küskün barut gbi bir insanım.
bunun yanında aşırı mide bulantılarım oluyor basımda elektriklenme oluyor
dayanacak gibi olmuyorum açıkcası.
şuanda ben de bebek düşünüyorum en azından düşünmeye kendımı hazırladım ama hayatta Allahtan sonra tek korktugum sey bu oldu.
Hamilelik ve ilaç kullanamama . 9 ay nasıl daya
2.ayımdan sonra ilaca tekrar başlamak zorunda kaldım. ilacı bıraktığımda anlattıklarını ben de çok yoğun yaşıyorum . şu sıralar emziriyorum, psikiyar ilaç kullanmama izin verdi, citoles kullanıyorum 10 mg ama pek iyi de gelmedi açıkcası, haftaya dr a gideceğim.belki dozu yükseltir belki de ilacı değiştirir.gebe kalma konusunda endişelenme, seni anlayan psikiyatr bul ve güzel bir hamilelik geçir ve gebeliğin boyunca aylık terapilere git. kendi psikiyr ın özelse devlet hastenelerinin psikologları terapi konusunda yardımcı oluyorlar.
çok teşekkür ederim moral oldu :)
ilacın zararı olmadı değil mi bebişine
Allahım a çok şükür olsun problemimiz yok , herşey çok normal, dualarım sizlerle,...çok teşekkür ederim moral oldu :)
ilacın zararı olmadı değil mi bebişine
Allahım a çok şükür olsun problemimiz yok , herşey çok normal, dualarım sizlerle,...
Maşallah çok sevindim.
Ben de 14yıldır antidepresan kullanıyorum ve 2-3 gün dışında bıraktığımda idare edemiyorum.
Hayattakin en büyük korkum sırf bu ilaçlar yüzünden bebek sahibi olamamak bir de çalışıyorum ama evlendiğimde deneyeceğim eminim Allahım güç kuvvet verecektir.
Bebişinize Allah sağlıklı bol şanslı uzun ömür versin
Maşallah çok sevindim.
Ben de 14yıldır antidepresan kullanıyorum ve 2-3 gün dışında bıraktığımda idare edemiyorum.
Hayattakin en büyük korkum sırf bu ilaçlar yüzünden bebek sahibi olamamak bir de çalışıyorum ama evlendiğimde deneyeceğim eminim Allahım güç kuvvet verecektir.
Bebişinize Allah sağlıklı bol şanslı uzun ömür versin
Ben de uzun süredir antidepresan kullanıyorum. Artık bir bebek düşünüyoruz. Kaygı bozukluğum var. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşur, depresyonu ve daha nice problemleri alt ederiz...
Ben de uzun süredir antidepresan kullanıyorum. Artık bir bebek düşünüyoruz. Kaygı bozukluğum var. Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlara kavuşur, depresyonu ve daha nice problemleri alt ederiz...
senınle bundan 3 yıl evvel yıne bu sitede sohbet etmıstık sanırım
senınle bundan 3 yıl evvel yıne bu sitede sohbet etmıstık sanırım
Ben 2013 8. ayda üye oldum. Daha evvel üye değildim siteye. Sanırım aynı nick ile bir başkası ile konuştunuz
öncelikle merhaba...şu an seni en iyi anlayanlardan biri olduğumu düşünüyorum. aslında hemen konuya geçmek istiyorum. 6 senedir evliyim ve tedaviyle gebe kaldım. ama bi sorunum vardı. yaklaşık 10 senedir okb tedavisi görüyordum, şu illet hastalıktan kurtulamadım. gebe kalmadan ilacı kendim bıraktım ama birinci ayımda hastalığım tekrarladı. dr a giitim ve daha önce hamilelikte lustral kullanabilirsin deyip beni umutlandıran doktor, kendisine gebe olduğumu söylediğimde bana ilacı hemen bırakmam gerektiğini söyledi, o an şok oldum "hani en masum ilaçtı, hani bi zararı olmazdı," oradan nasıl çıktığımı hatırlamıyorum..böyle bir kaç hafta daha dayandım, ama her geçen gün daha da kötüleşiyordum...hatta eşim halimden endişelenip çocuğu aldırmayı bile teklif etti.ama yapamazdım ki, bu bebeği çok istiyorduk, hem de kaç sene sonra, tedaviyle...çıkmazdaydım...bir gün çok fenalaştım..şehirde bulunan üniversite hastanesine gittim, çok kötüydüm, bana yardım etmelerini söyledim. acile gittim , bir psikiyatri ile görüşmem gerekiyordu, benim ilaç almam gerekiyordu, ama koca hastanede bana kimse yardım etmedi, çünkü herkes korktu...kimse bi sakinleştirici dahi vermedi. çaresizdim.o gün doktor görmeliydim..gizlice psikiyatr servisine çıktım, oradaki memura yalvardım , beni psikiyatr ile görüştürmesi için, Allah razı olsun kabul etti ama dr beni ayaküstü zar zor dinledi ama "şu an bişey yapamam hafta içi gel muayene ol "dedi ve bana yardımcı olan memura da kızdı, beni kabul ettiği için. o gün ,o koca hastaneden nasıl çıktığımı hatırlamıyorum.
sonra şehirde bulunan tüm devlet hastanelerine gittim , bir umut belki beni anlayan bir doktor bulabilirim, devlet hastanesinin aciline gittim , durumumu anlattım, Allah razı olsun o küçük hastanede nöbetçi psikiyatr vardı, beni dinledi ve 100 mg lustral kullanmama izin verdi, ve bunun yanında başka ilaç ta verdi. dünyalar benim olmuştu. ve sonra başka bir hastaneye gitttiğimde yine danıştım başka bir doktorda aynı ilacı kullanmamda bir sakınca olmayacağını söyledi, hatta farklı bir ilaç bile verdi..Allah razı olsun...ben ogünden sonra az da olsa rahatladım,ve doğum doktoruma meseleyi açtığımda bana o kadar destek çıktı ki, beni o kadar rahatlattı ki,Allah razı olsun,
merak ettin değil mi ne oldu diye? şimdi kucağımda iki aylık nur topu gibi bir kız çocuğum var, ve çok mutluyum, çok çektim ama inan her akşam yüce Rabbime nasıl dua ettim, hep konuştum , paylaştım,ve ilacımı kullandım.Allahıma bin şükürler olsun.
Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. o kocaman ünüversite de hafta sonu nöbetçi psikiyar ın olmamasını buradan kınıyorum..inşallah bi yetkili bu yazımı okur da , benim yaşadığımı başkaları yaşamaz ...
arkadaşım sana tavsiyem dr a git ve durumunu anlat, pes etme , seni anlayan , sana uygun ilaç verebilecek bir dr bulasıya kadar ara , doğum dr na da anlat ve güzel bi hamilelik geçir...ve dua et, dualarım seninle
Ben 2013 8. ayda üye oldum. Daha evvel üye değildim siteye. Sanırım aynı nick ile bir başkası ile konuştunuz
Aa evet olabilir pardon.
Nick cok benzer olabilir
Aa evet olabilir pardon.
Nick cok benzer olabilir
Nasılsın iyi misin?
Nasılsın iyi misin?
İyiyim tşk ler
Sen ?
Kaç yaşındasın ve sanırım evlisin.
İyiyim tşk ler
Sen ?
Kaç yaşındasın ve sanırım evlisin.
Ben de iyiyim sağol. Evliyim. 30 yaşındayım İstanbul'dan. Sen?
Ben de iyiyim sağol. Evliyim. 30 yaşındayım İstanbul'dan. Sen?
Ben nişanlıyım
33 yasındayım
Bursadayım ben de
14 yıldır kullanıyorum ilaç
Sen ne zamandır ?