- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
Hala ne istiyor bu ruhum anlamıyorum.7 sene sevdiğimle evlenmeyi bekledim evleniyoruz bikaç aya Herşey güzel.atanmayı bekledim atandım.hayatımda Allahıma bin şükür herşey yolunda.ama ben panik atak hastası yım.sanki 3 gündür tüm dünya başıma yıkılmış gibi.işe gidiyorum o kadar zorlanıyorum ki çalışırken
Çarpıntı, kalp atımlarının duyumsanması,
Terleme,
Titreme ya da sarsılma,
Nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma,
Soluğun kesilmesi,
Göğüs ağrısı ya da göğüste sıkıntı hissi,
Bulantı ya da karın ağrısı,
Baş dönmesi, sersemlik, düşecek ya da bayılacak gibi olma,
Kendini ya da çevresindekileri değişmiş, tuhaf ve farklı hissetme Üşüme, ürperme ya da ateş basmaları gibi belirtilerin hepsini taşıyorum.doktora da gittim bi süre antidepresan kullandım o sıra iyiyim ama doktorun bırakmaya başla yavaştan demişti bıraktım 2 ay oldu yine başladı çarpntılarm ve içime öküz oturma hissi.kendimden utanıyorum herşeyin yolunda gamze neden bu şükürsüzlük nerden çıkıyo bu hastalık diye.ama ne yapsam ara ssıra yokluyor beni kötü zamanlar geçiriyorum.annem de panik atak hastası gençlik dönemimde o hastayken hep yanındaydım belki de ondan etkilendim.Allahım kimseye ne fiziksel ne psikolojik hiç bi rahatsızlık vermesin.bu arada iyi ki varsınız reelde kimseyle böyle konuşamazken burda içimi döküyorum.hepinizi seviyorum .
Çarpıntı, kalp atımlarının duyumsanması,
Terleme,
Titreme ya da sarsılma,
Nefes darlığı ya da boğuluyor gibi olma,
Soluğun kesilmesi,
Göğüs ağrısı ya da göğüste sıkıntı hissi,
Bulantı ya da karın ağrısı,
Baş dönmesi, sersemlik, düşecek ya da bayılacak gibi olma,
Kendini ya da çevresindekileri değişmiş, tuhaf ve farklı hissetme Üşüme, ürperme ya da ateş basmaları gibi belirtilerin hepsini taşıyorum.doktora da gittim bi süre antidepresan kullandım o sıra iyiyim ama doktorun bırakmaya başla yavaştan demişti bıraktım 2 ay oldu yine başladı çarpntılarm ve içime öküz oturma hissi.kendimden utanıyorum herşeyin yolunda gamze neden bu şükürsüzlük nerden çıkıyo bu hastalık diye.ama ne yapsam ara ssıra yokluyor beni kötü zamanlar geçiriyorum.annem de panik atak hastası gençlik dönemimde o hastayken hep yanındaydım belki de ondan etkilendim.Allahım kimseye ne fiziksel ne psikolojik hiç bi rahatsızlık vermesin.bu arada iyi ki varsınız reelde kimseyle böyle konuşamazken burda içimi döküyorum.hepinizi seviyorum .