Beni stalklama Güzin abla. :) senin fikirlerini okumak istemiyorum.Şimdi tepkini göze alarak yaziyorum
Yanlış hatırlamadıysam sen şu eşinin ailesiyle mesafeli olmak isteyen ama eşim benim ailemle samimi olsun diyen arkadaşsın (profiline girip bakamam bunun için uğraşmam yani)
Orda da canının istediğine cevap verdin, burda da terslemişsin bile ilk sayfadan insanları; evet çoğu kişinin evliliği güllük gülistanlık sen burda sürekli dert okuyorsun diye herkes dertli olmuyor (ki bölümün adı bir derdim var).
Daha yeni evlisin, ne özlemi ya sizin zaten şu anda birbirinize tahammül seviyenizin en üst düzeyde olması lazım zaten özlem dolu olmanız lazım... biraz erken başlamışsın tavsiye istemeye ama evliligindeki bu sorunlar belki de sen sürekli eşine de burdaki tavrınla davrandigin içindir, şayet adama da full atat gider yapıyorsan...
Ya da evdesin diye vaktin çok, boş vakitte düşüne düşüne kendine dert arıyorsun... kendine oyalanacak başka şeyler bul kendi iç huzurun artsın bari...
:) sen de buranın sınıf başkanı olmalısın.
Kendin çok huzurlu olduğun için bir derdim var sayfasında huzursuz olanlara yargı dağıtıyorsun :)
Ben misal verdim örnek verdim... huzursuz olduğum için değil. Burada eşimle pozitif hallerimizi yazmamın anlamı ne ? Ben kendime sıkıntı ettiğim küçükte olsa bir konuyu yazıyorum ki belki istişareden bir yol çıkar. Evde çok düşünme konusunda haklısın mesela. Sadece tek yorumun bu olsaydı başım üstüne.
Böyle bir cevap vereceğini biliyordum ztn, garipsemedim :) ben umursamam istediğini yaz valla, burada konu açarsan isteyen kişi istediğini yazar, herkes senin istediğini yazmak zorunda değil di mi ama, ki ne yazacagimi da tabi ki sana sormayacağım.
Sen günlük hayatta da boyleysen buraya daha çok konu acarsın zaten...
Niye hergün konu açıp gelen giden herkese saldırıyorsunuz. ..Beni stalklama Güzin abla. :) senin fikirlerini okumak istemiyorum.
Aynen öyleInsanlar esleriyle zamanlarini nasil huzurlu anlattigini yaziyor, konu sahibinin anladigi "hepünüz mütlüsünüz tomom tomom". Ya o zaman asıl derdini yaz millet ona göre cevap versin. Bence pandeminin ortasinda cok sorun cikiyorsa bir evde o var olan sorunlardan artik kacamadiklarindan. Altinda yatan sorunlari cözmedikten sonra da o eve huzur gelmez.
Aynen öyleKonu sahibinin kendi tavrı günlük hayatta da böyleyse gerçekten insan ilişkileri sorun olur ztn değil ki eş ile ilişki ek olarak karantina durumunda neyse ben daha fazla yorum yazmayayım, beni görmek istemiyormusmusmus malum
Günlük hayatta senin gibi yargı dağıtan insanlar ile muhattap olmuyorum. Ama burada sana va gibilere de denk geleceğimi bilerek açtım:) kendine iyi bak :)Böyle bir cevap vereceğini biliyordum ztn, garipsemedim :) ben umursamam istediğini yaz valla, burada konu açarsan isteyen kişi istediğini yazar, herkes senin istediğini yazmak zorunda değil di mi ama, ki ne yazacagimi da tabi ki sana sormayacağım.
Sen günlük hayatta da boyleysen buraya daha çok konu acarsın zaten...
Hehehe :) sana ne?Niye hergün konu açıp gelen giden herkese saldırıyorsunuz. ..
Kocanıza Allah sabır ve bol miktarda kulak tıkacı versin. Zira çok ihtiyacı olacak
Hehehe :) sana neNiye hergün konu açıp gelen giden herkese saldırıyorsunuz. ..
Kocanıza Allah sabır ve bol miktarda kulak tıkacı versin. Zira çok ihtiyacı olacak
Burada falcı da varmış, eve huzur gelmeyeceğini gören... Teşekkürler pamukanneInsanlar esleriyle zamanlarini nasil huzurlu anlattigini yaziyor, konu sahibinin anladigi "hepünüz mütlüsünüz tomom tomom". Ya o zaman asıl derdini yaz millet ona göre cevap versin. Bence pandeminin ortasinda cok sorun cikiyorsa bir evde o var olan sorunlardan artik kacamadiklarindan. Altinda yatan sorunlari cözmedikten sonra da o eve huzur gelmez.
Nereye gidiyorsan beni de götür. Az sonra zaten yinekulübü ilan edilecegiz
Canım Esra Erol değil burası. Orada koltukta oturana konuşur gibi konuşmayın. Bir verir iki alırsınız. Burda gruplaşma yapmayın.Verilen cevaplari begenmiyorsaniz konu acmayin bir
Hehehe :) sana ne
Burada falcı da varmış, eve huzur gelmeyeceğini gören... Teşekkürler pamukanne
Haydi kankitolar sizi :) Esra Erol a kadar sabredin. Az kaldı.Guzin abla olarak başka konulara yargı dağıtmaya
Canım Esra Erol değil burası. Orada koltukta oturana konuşur gibi konuşmayın. Bir verir iki alırsınız. Burda gruplaşma yapmayın.
Evet haklısın. İyi iletişim yargıyla veya yancılıkla başlamaz. Siz öyle başlattınız, karşılık buldunuz. Kendinizi ilgilendirmeyen konularda bu genelde aynı son olur.Iyi iletisim olmayan her yerde huzursuzluk olur. Bu öz aile olsun, evlilik olsun, is yeri, okul veya baska insanlarla iletisim icinde oldugumuz her yer icin gecerli.
Benim hayalimi anlatmissin sankiSorun haftasonları için birlikte birşey yapmaksa ben olsam öğleye kadar uyur ogleyin kahvalti yapar evi toplar sonra film izler sonra tavla oynar sonra akşam yemeği yapar sonra kitap okurdum.
Not iki çocuk annesi yattığı kalktığı saat belli olmayan bir ev hanımı yazıyor bunu.
Bunları yapmak isterdim uzun zamandır kendime ayıracak vaktim yok
Evet haklısın. İyi iletişim yargıyla veya yancılıkla başlamaz. Siz öyle başlattınız, karşılık buldunuz. Kendinizi ilgilendirmeyen konularda bu genelde aynı son olur.
Böyle kadın mutlu olur mu yahu. ... Deve dikeni zakkum ağacı gibi ... Daha konuşma adabında hayır yok. Adam ne yapsın ...Nerdeyse hergun konu açtığınız için insanlar aşina dertlerinize. Ben şeyi merak ettim siz kendinizi kocanızı mutlu etmeye adamışsınız. Hep tadımız kaçmasın Ali Rıza bey modundasınız peki eşiniz de size karşı böyle mi ? Karımı mutlu edeyim , karıma supriz yapayım, huzurumuz kaçmasın alttan alayım gibi gibi şeyler düşünüyor yapıyor mu ? Eğer tek taraflaysa sonunda yorulan ,yıpranan siz olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?