- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
Dün akşam eşime yemeği çok çiğnediği için sinir oldum. Yutmayı unuttun galiba dedim, o da çok komiksin dediUzakta olunca tartişmayi anliyorum ben. Ayni evdeyken tartişmaktan daha mantikli bisey, uzun sure gorusemeyince, ozleyince insana bir agresiflik gelebiliyor bence.
Birde evde kalindi diye herkes aksama kadar illa birlikte bir etkinlik yapmak zorunda değil. Arada herkes kendince de takilabilir. Her haftasonu uyuyana kadar etkinlik yapmak zorunda hissedip gerginlik mi cikariyor acaba konu sahibi bilmem.
Eşim şuan yazdigi bir programi geliştirmeyle ugrasiyor, ben oyun oynayip kk takiliyorum. Bu ortamda niye kavga olsun durduk yere.
Cinsellik konusuna da katiliyorum. Yatak hayati kotuyse nefes almasi bile batabilir.
Evet bu dogru, biz de bu kış bir bucuk ay ayrı kaldık ve ben her Allah’ın günü saldırıyordum ona, sabah uyanıyorum 7-8de o daha uyumamış oluyor, başlıyorum yazmaya manas destanı gibiUzakta olunca tartişmayi anliyorum ben. Ayni evdeyken tartişmaktan daha mantikli bisey, uzun sure gorusemeyince, ozleyince insana bir agresiflik gelebiliyor bence.
Dün akşam eşime yemeği çok çiğnediği için sinir oldum. Yutmayı unuttun galiba dedim, o da çok komiksin dediCinsel hayat iyi, orda sorun yok ama battı mı batıyor bişeyler
Evet uzaklıkta olan kavgalarda özleme agresifliği oluyor gerçekten. Bir de biz çok büyük oranda sadece mesajlaşıyoruz. Bir sanallaşma söz konusu oluyor artık. Sanki yıllarımı birlikte geçirdiğim adamla değil de bilgisayarla, telefonla konuşuyormuşum gibi hissediyorum arada.Uzakta olunca tartişmayi anliyorum ben. Ayni evdeyken tartişmaktan daha mantikli bisey, uzun sure gorusemeyince, ozleyince insana bir agresiflik gelebiliyor bence.
Birde evde kalindi diye herkes aksama kadar illa birlikte bir etkinlik yapmak zorunda değil. Arada herkes kendince de takilabilir. Her haftasonu uyuyana kadar etkinlik yapmak zorunda hissedip gerginlik mi cikariyor acaba konu sahibi bilmem.
Eşim şuan yazdigi bir programi geliştirmeyle ugrasiyor, ben oyun oynayip kk takiliyorum. Bu ortamda niye kavga olsun durduk yere.
Cinsellik konusuna da katiliyorum. Yatak hayati kotuyse nefes almasi bile batabilirm.
Ben o işe gittiğinde, kendim evde olduğumda özlüyorum ya, kapıda bekliyorumAksam eve gelecek yahu ne ozlemesi? Ben odunum sanirim
Masallah ne guzelBen o işe gittiğinde, kendim evde olduğumda özlüyorum ya, kapıda bekliyorumO da dalga geçiyor, "kocişin geldii" diyor kapıdan girince İşten aç dönüyor, yumurtayı çırpıp bekletiyorum, o geldiğinde sıcacık yiyelim diye. O yüzden kapıda bekliyorum aslında. Her sabah işe ya da okula birbirimizi öperek göndeririz yıllardır, eve gelince de ilk iş (artık ilk iş el yıkayıp maske çıkarmak gerçi, onun sonrasında ilk iş) sarılıp öperiz. 5 yıllık bir alışkanlık bu .
Ya o bende çok fazla bir arada olduktan sonra oluyor. Mesela bir hafta on gün tatile gittiysek birlikte çok zaman geçirdiysek dönünce ayrı olmaya alışamıyorum. Özlemek gibi değil de eksiklik hissetmek, düzen bozulması gibi. 2-3 güne geçiyor. Şu an da öyle. Hep bir aradayız, eşim ayda 2 gün bikaç saatliğine ofise gidiyor. O bikaç saatte beş kez falan konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz. Normal zamanda özlemiyorum ama işe gidinceMasallah ne guzelAllah olmayanlara da versin.
Ya opmek okey de sabah evden cikan adami ozleyemiyorum ben. O da beni ozlemiyordur eminim. Yoksa karsilama-ugurlama tamam,bizde de oglanla ben heyet seklinde hallediyoruz kapiya diziliyoruz boy sirasindaama yok yani ozleyemiyorum. Evet iste odunum,sen beni bildin
Bazen işe çok erken gittiğinde uyandırmamak için sessiz gitmeye çalışıyor ben yine ya yattığım yerden seslenip kendimi öptürüyorum ya da kalkıp askere uğurlar gibi gönderiyorumMasallah ne guzelAllah olmayanlara da versin.
Ya opmek okey de sabah evden cikan adami ozleyemiyorum ben. O da beni ozlemiyordur eminim. Yoksa karsilama-ugurlama tamam,bizde de oglanla ben heyet seklinde hallediyoruz kapiya diziliyoruz boy sirasindaama yok yani ozleyemiyorum. Evet iste odunum,sen beni bildin
Hah iste bizde tam tersi. Cok uzun sure bir arada kalinca mutlaka sonrasinda herkes kendi ozelinde bir seyler yapiyor. Mesela ben yuruyuse yalniz cikiyorum,dernege kaciyorum. O da isyerinde fazla vakit geciriyor.Ya o bende çok fazla bir arada olduktan sonra oluyor. Mesela bir hafta on gün tatile gittiysek birlikte çok zaman geçirdiysek dönünce ayrı olmaya alışamıyorum. Özlemek gibi değil de eksiklik hissetmek, düzen bozulması gibi. 2-3 güne geçiyor. Şu an da öyle. Hep bir aradayız, eşim ayda 2 gün bikaç saatliğine ofise gidiyor. O bikaç saatte beş kez falan konuşuyoruz, mesajlaşıyoruz. Normal zamanda özlemiyorum ama işe gidince
Ayy ne tatlısınız maşallahBen o işe gittiğinde, kendim evde olduğumda özlüyorum ya, kapıda bekliyorumO da dalga geçiyor, "kocişin geldii" diyor kapıdan girince İşten aç dönüyor, yumurtayı çırpıp bekletiyorum, o geldiğinde sıcacık yiyelim diye. O yüzden kapıda bekliyorum aslında. Her sabah işe ya da okula birbirimizi öperek göndeririz yıllardır, eve gelince de ilk iş (artık ilk iş el yıkayıp maske çıkarmak gerçi, onun sonrasında ilk iş) sarılıp öperiz. 5 yıllık bir alışkanlık bu .
Ay ne yalan söyliyim biraz özlesek fena olmazdı sürekli evde çok sıkıldım farklı şeyler olsun istiyoruz gerçi benim ev işinden çocuktan vakit olmuyo sikilmayaMerhabaaa...
Pandemi sürecinde işimden ayrıldım dolayısıyla tüm gün evdeyim. Eşim de işe gidip geliyor. Yani iş ev arası kısıtlamadan dolayı başka bir etkinliği yok. Hafta sonu da yine aynı şekilde. Hepimiz bu durumda benzer haldeyiz , öyle düşünüyorum.
Bu süreçte yüz göz olmadan, nasıl özletiriz kendimizi. Yani, tartışmaları minimuma indirmek için ne yapabiliriz? :) muhabbet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?