Daha iyi olur tabikide ama tek gider mi bilmiyorum. Kırıldığım nokta o. Defalarca kez sandalyeleri alalım dedim almadı geçiştirdi şimdi çadır sandalye alıyor hevesli hevesli. O kadar kırgınım ki.Pandemi, sandalyelerinizi alıp bir alanda rahat nefes alabilmenize engel değil ki.
Biz böyle yapmasak çıldırırdık heralde. Yemek pişmiş tam masa hazirliyorken bile hadi surda yiyip gelelim dediğimiz çok oldu. Bizim arabada ufak masa ve kamp sandalyeleri hep hazır durur. Kimsenin olmadığı yerlerde yemek yer dolaşır geliriz.
Daha yeni evlisiniz, sizinle yapacağı planı kuzenleriyle yapıyorsa kırılmakta haklısınız. Ama bunu ona söyleyin (tartışmadan)
Ayrıca herkes anne babasindan sevdiklerinden uzak kaldığı için siz kendi anne babanızın yanina o da kendi akrabalarının yanına gitse iyi olmaz mıydı?
pardon karnaya anlamadım köye gittiğinde yapılacak planlar arasında kuzenleri ve kendisi mi var sadece* yani sen evde mi olacaksın ordaKızlar günaydın. Sebepsiz yere içimi bi huzursuzluk kapladı anlamıyorum. İsyankar biri değilimdir normalde ama bi kaç gündür kendimi kötü hissediyorum. Pandemi de evlendim. Bi kaç kez eşimle avm sahil cafe dışında biyere gidemedik. Malum yasaklar. Yasaklar olmasada risk edilcek bi durum değil bende sağlıkcıyım. Fakat İnstagramda o kadar çok çift görüyorum ki gerek arkadaşlarımdan gerek fenomenlerden kocalarıyla o kadar güzel geziyorlar ki durduk yere ağlayasım geldi. Biz ise sadece evdeyiz. Eşim ilgisiz bi insan değildir gün içinde konuşuruz suratım düşse öper film izleyelim der ama neden biz her karı koca gibi alıp sandalyelerimizi yeşillik bi alanı gidemiyoruz ? O kadar özendim o kadar üzüldüm ki. Eşim ben mi çıkardım virüsü gideriz sanki gidiliyorda gitmiyor muyuz diyor. Borçlardan rahatlayalım yıllık izinde karadeniz turu yaparız dedi. Üzüntümü tetikleyen eşimin bayramda memlkete gitmek istemesi. O kadar hevesli ki tamam dediğimden beri memleketteki kuzenlerle birsürü plan yaptı. Kamp mangal vs. Bedeni burda ruhu memlekette. Her gün bir önce gelsin de gitsek diyor. Peki ben ne yapacağım ? Haykırmak istiyorum neden benimle bu kadar hevesli planlar yapmıyorsun diye. Yasaklar kalsında erkek x kişisiyle şuraya gidip kamp için şunları alalım diyor hevesli hevesli. Neden yasaklar bitsinde karımla şuralara gidelim tıkandık kaldık evde demiyr. O kadar kırıldım ki bilmiyorum durduk yere ağlamak istiyorum. Gidelim de sosyalleşelim çok sıkıldık evde diyor. Sizide şuraya götürürm diyor.Gitmek istemiyorum. İçimdekileri eşime açsam mı ? Fakat hevesini kırıp huzursuzluk çıkarmak istemiyorum. Sabah suratım düşüktü öptü işe gelirken. Söyliceğim şeyleri yanlış anlamasından korkuyorum. Canımın sıkkınlığı sizinle paylaşmak istedim yorduysam özür dilerim. Belkide yanlış düşünüyorumdur bizimde gidiceğimiz zamanlar belki eşlernde başka kişilerle vakit geçirmeye ihtiyacı vardır bilmiyorum. Eşiyle başbaşa biyere giden çiftleri görünce ağlamak istiyorum.
Not: Bu arada memlkette görümcem kocası annesi babasıda olucak. Ne yapıcam ben onlarla. Neden gidiyorum ki ben burda kalıp bende kendi arkadaşlarımla gezeyim. Eşimede haksızlık etmek istemiyorum ev işlerinde yardım eder önemser. Şimdi birşey söylesem gidicek pozisyonda olmadı çalışıyoruz benim suçum ne diye düşünmez mi ? Çok seviyor köyü orda büyümüş üzmek istemiyorum ama yazarken bile birden ağlayasım geliyor.
Yasaklar olmasada risk edilcek bi durum değil bende sağlıkcıyım
Siz nasıl sadece evdesiniz daha geçen gün kayınvalidenize kahvaltıya gittiniz size laf soktu diye konu açtınız ki haftanın dört günü kvde siniz.Üstelik sağlıkçıyım diyorsunuz,dışarı çıkıp insanlardan uzakda hava almanın ev gezmesinden daha az riskli olduğunu bilmeniz gerekirken.Biz ise sadece evdeyi
Senede 1 kere denk gelen birşey derse ? Gerçi bizimde öyle derim. Ben de işte evde annesi kardeşiyle kalacağım ya da akrabalarıyla.Sizi memlekete götürüp,,istemediğiniz insanlarla yalnız bırakıp, kampa gitmesi çok düşüncesizce. Aynı kamp planını sizde kız kıza yapsanız tavrı ne olurdu acaba?
Tamam eşlerin arkadaşlarıyla yalnız vakit geçirecek zamanları olmalı ama aynı eşitlikte. Eğer bu eşitlik sağlanamıyorsa böyle kalıcı kamp planları olmaması en uygun olanı.
Eşine tatlı dille, sen yokken ben ne yapacağım diyerek konuya girip gitmesini istemediğini söyleyebilirsin.
O kadar paramız yokki. Yeni evliyiz taksitlerimizi yeni yeni toparlıyoruz. Çok istediği için buna onay verdim. Ekonomimizi sarsma dedim. Sonra işte şuan çok huzursuzum kızlar.Ayrıca deniz kenarına neden gitmiyorsunuz? Karadeniz turı yapın ama bir sahile plaja da gidin. Ben olsam 1 hazirandan önce erken rezervasyonla otel de bakardım.
Yani ilk gün kurban sonra kamp sonra hep beraber gezmeye gideriz dedi. Kuzenleride olucak orda ama genelde onlarla takılınır. Sonra dayı teyze derken tatil biter.pardon karnaya anlamadım köye gittiğinde yapılacak planlar arasında kuzenleri ve kendisi mi var sadece* yani sen evde mi olacaksın orda
Kayınvalidemdeykende evdeyiz. Ruhum 4 duvar arasında sıkıştı kaldı be güzelim. Çalışıyorum da zaten daraldım evde. Ev olan heryerde.Siz nasıl sadece evdesiniz daha geçen gün kayınvalidenize kahvaltıya gittiniz size laf soktu diye konu açtınız ki haftanın dört günü kvde siniz.Üstelik sağlıkçıyım diyorsunuz,dışarı çıkıp insanlardan uzakda hava almanın ev gezmesinden daha az riskli olduğunu bilmeniz gerekirken.
Ev gezmesi yapıp yapıp hiç gezmiyoruz diyenleri hiç bir zaman anlayamayacağım
Şu durumda kim olsa kırılır ki.Daha iyi olur tabikide ama tek gider mi bilmiyorum. Kırıldığım nokta o. Defalarca kez sandalyeleri alalım dedim almadı geçiştirdi şimdi çadır sandalye alıyor hevesli hevesli. O kadar kırgınım ki.
Ama banada bayram değil mi ? Ben ne yapacağım bilmediğim memlekette ? Bende burda kalayım o zamanBayramlar benim kırmızı çizgimdir valla
Tüm yıl uzakta olsam memlekete sık gidemesem ben de kuzenlerimle, arkadaşlarımla vakit geçirmek isterim
Sonuçta eşimle tüm yıl beraberim
O kadar zaman plan yapmayıp yapmayıp tek vaktim olan bayramda arıza çıkarsa ben de arıza çıkarabilirim ciddi anlamda
Eşinizle haftaiçi yürüyüş, sahil kenarı oturması gibi bir ton plan yapabilirsiniz
O demezse siz deyin
Yarışa çevirmeye gerek yok
Kim dışarı gitmek istiyorsa teklif etsin, ısrar etsin
Ama bayram gibi özel zamanlarda ben anlayış beklerim ve gösteririm doğrusu
Onlarla olacağım ne yapacağım ki ? Yani nereye gideceğim 10 saat uzaklıktaki memleket. İnanın karışan kısıtlayan biri değilim gidebilir. Ben aldım hatta bi kaç malzemesini. Ama ben ne yapacağım? Konuşayım mı şuan eşimle yazayım mı ?Şu durumda kim olsa kırılır ki.
Ayrıca o kuzenleriyle kamp yaparken siz ne yapacaksiniz? Kayınvalide görümceyle oturmayacaksınız heralde. Soyleyin bende ailemi özledim diye
Siz normalde ailenize yakın mısınız?Ama banada bayram değil mi ? Ben ne yapacağım bilmediğim memlekette ? Bende burda kalayım o zaman
Bu süreçte inanın herkes bunaldı, aylardır biz de evdeyiz, evde birlikte vakit geçiriyoruz eşimi seviyorum ama gerçekten ben bile sıkıldım farklı insanlar görmeye ihtiyacım var, yalnız kalmaya ihtiyacım var, mesela bazen ilk atandığım dönemlerde kendi evimde tek başıma yaşadığım günleri özlüyorum, eminim ki eşim de özlüyordur o da sıkılmıştır, bu birbirimizden sıkılmak değil monotonluktan eve kapanmaktan sıkılmak aslında, mesela ben eşime iş çıkışlarında biraz arkadaşlarınla takıl onlarla sohbet et kafanı dağıt sonra eve gel istersen diyorum.Kızlar günaydın. Sebepsiz yere içimi bi huzursuzluk kapladı anlamıyorum. İsyankar biri değilimdir normalde ama bi kaç gündür kendimi kötü hissediyorum. Pandemi de evlendim. Bi kaç kez eşimle avm sahil cafe dışında biyere gidemedik. Malum yasaklar. Yasaklar olmasada risk edilcek bi durum değil bende sağlıkcıyım. Fakat İnstagramda o kadar çok çift görüyorum ki gerek arkadaşlarımdan gerek fenomenlerden kocalarıyla o kadar güzel geziyorlar ki durduk yere ağlayasım geldi. Biz ise sadece evdeyiz. Eşim ilgisiz bi insan değildir gün içinde konuşuruz suratım düşse öper film izleyelim der ama neden biz her karı koca gibi alıp sandalyelerimizi yeşillik bi alanı gidemiyoruz ? O kadar özendim o kadar üzüldüm ki. Eşim ben mi çıkardım virüsü gideriz sanki gidiliyorda gitmiyor muyuz diyor. Borçlardan rahatlayalım yıllık izinde karadeniz turu yaparız dedi. Üzüntümü tetikleyen eşimin bayramda memlkete gitmek istemesi. O kadar hevesli ki tamam dediğimden beri memleketteki kuzenlerle birsürü plan yaptı. Kamp mangal vs. Bedeni burda ruhu memlekette. Her gün bir önce gelsin de gitsek diyor. Peki ben ne yapacağım ? Haykırmak istiyorum neden benimle bu kadar hevesli planlar yapmıyorsun diye. Yasaklar kalsında erkek x kişisiyle şuraya gidip kamp için şunları alalım diyor hevesli hevesli. Neden yasaklar bitsinde karımla şuralara gidelim tıkandık kaldık evde demiyr. O kadar kırıldım ki bilmiyorum durduk yere ağlamak istiyorum. Gidelim de sosyalleşelim çok sıkıldık evde diyor. Sizide şuraya götürürm diyor.Gitmek istemiyorum. İçimdekileri eşime açsam mı ? Fakat hevesini kırıp huzursuzluk çıkarmak istemiyorum. Sabah suratım düşüktü öptü işe gelirken. Söyliceğim şeyleri yanlış anlamasından korkuyorum. Canımın sıkkınlığı sizinle paylaşmak istedim yorduysam özür dilerim. Belkide yanlış düşünüyorumdur bizimde gidiceğimiz zamanlar belki eşlernde başka kişilerle vakit geçirmeye ihtiyacı vardır bilmiyorum. Eşiyle başbaşa biyere giden çiftleri görünce ağlamak istiyorum.
Not: Bu arada memlkette görümcem kocası annesi babasıda olucak. Ne yapıcam ben onlarla. Neden gidiyorum ki ben burda kalıp bende kendi arkadaşlarımla gezeyim. Eşimede haksızlık etmek istemiyorum ev işlerinde yardım eder önemser. Şimdi birşey söylesem gidicek pozisyonda olmadı çalışıyoruz benim suçum ne diye düşünmez mi ? Çok seviyor köyü orda büyümüş üzmek istemiyorum ama yazarken bile birden ağlayasım geliyor.
ben eşimle onun köyüne gitsem bensiz plan yapmasını istemezdim bende çalışıyorum bende yoruluyorum evde otuurp kimseye hizmet edemem kimsede kusura bakmasın. bir plan yapılacaksa beni dahil etmeyen adamlada gitmezdim ne yalan söyliyim. ama hepberaberde olsa yapılacak kafa dağıtılacak güzel aktivitelerde var başbaşa olma arzunu anlıyorum ama zaten bu orda mümkün değil. Eşinle illede konuşmak istiyorsan tatilimi dolu dolu geçirmek istiyorum (kötünün iyisi hesabı) tamam köye gidiyoruz ama planları beraber yapalım diyebilirsin benceYani ilk gün kurban sonra kamp sonra hep beraber gezmeye gideriz dedi. Kuzenleride olucak orda ama genelde onlarla takılınır. Sonra dayı teyze derken tatil biter.
Bende eşimde yakın zaten hep beraber gidicez köye. Köyde de sevdiği kuzenleri yok ama kamp sevdası tuttu. Planlar yaptı. Grup açtı. Sürekli gündemde. Benimde abim geliyr bayramda bende bayramda isterim ailemin yanında olayım kuzenimin amcamım ama köyüne gideceğim. Fakat benimle alakalı bir plan yok şuan.Siz normalde ailenize yakın mısınız?
Bi gün kampa gidicek. Sonra siziinlide piknik yaprız dedi. Görümce kayınvalide. Onlarla olmam istesem senle neden tatile geleyim ki. Ruhum daralıyor hiçbirşey istemiyorum.Bu süreçte inanın herkes bunaldı, aylardır biz de evdeyiz, evde birlikte vakit geçiriyoruz eşimi seviyorum ama gerçekten ben bile sıkıldım farklı insanlar görmeye ihtiyacım var, yalnız kalmaya ihtiyacım var, mesela bazen ilk atandığım dönemlerde kendi evimde tek başıma yaşadığım günleri özlüyorum, eminim ki eşim de özlüyordur o da sıkılmıştır, bu birbirimizden sıkılmak değil monotonluktan eve kapanmaktan sıkılmak aslında, mesela ben eşime iş çıkışlarında biraz arkadaşlarınla takıl onlarla sohbet et kafanı dağıt sonra eve gel istersen diyorum.
Ya da eşim memlekete gitmek istiyor mesela 2 3 hafta sonra, orası benim kafa dağıtmaktan çok stres olduğum bir yer, normalde hiç ailelerimize tek başımıza gitmedik ama ilk defa eşime ben gelmeyeyim sen git ben de üniversite okuduğum şehre arkadaşlarımın yanına gideyim dedim kabul etti.
Siz de tüm günleri kv görümce ile geçirecekseniz gitmeyin bence, ama eşinizle orta yol bulmaya çalışın ikiniz de mutlu olursunuz, mesela 5 gününüz varsa 3 gün o kampa gitsin diğer 2 günü size ayırsın, kabul etmezse de siz de kendi arkadaşlarınızın yanına gidebilirsiniz bence, eşiniz de bunalmıştır bu yüzden hem sizin hem onun mutlu olacağı şekilde orta yol bulmaya çalışın derim.
Yazmak yerine yüzyüze sakince konuşmak daha mantıklıOnlarla olacağım ne yapacağım ki ? Yani nereye gideceğim 10 saat uzaklıktaki memleket. İnanın karışan kısıtlayan biri değilim gidebilir. Ben aldım hatta bi kaç malzemesini. Ama ben ne yapacağım? Konuşayım mı şuan eşimle yazayım mı ?
Yorumları okudukçada ağlayasım geliyor.ben eşimle onun köyüne gitsem bensiz plan yapmasını istemezdim bende çalışıyorum bende yoruluyorum evde otuurp kimseye hizmet edemem kimsede kusura bakmasın. bir plan yapılacaksa beni dahil etmeyen adamlada gitmezdim ne yalan söyliyim. ama hepberaberde olsa yapılacak kafa dağıtılacak güzel aktivitelerde var başbaşa olma arzunu anlıyorum ama zaten bu orda mümkün değil. Eşinle illede konuşmak istiyorsan tatilimi dolu dolu geçirmek istiyorum (kötünün iyisi hesabı) tamam köye gidiyoruz ama planları beraber yapalım diyebilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?