Evde bunaldi kac yildir belkide ondan agresifbırakın gitsin çocuk okula Allah a emanet
özel kreşte daha da dikkat ediyorlar benim burda okuduklarıma göre
devletse de dikkat edilir kesinlikle
benim küçük kızım 3 yıldır gidiyor kreşe çalıştığım için
büyüğüm de liseye gidiyor
Allah korusun hepsini
olabilirEvde bunaldi kac yildir belkide ondan agresif
Oyun isteğini siz karsilayamayacaginiza göre bırakın yaşıtlarıyla oynadın olacak olduktan sonra evde otururken de oluyor4 yas ve 1 buçuk yas cocugum var hic bir sekilde anlasamiyor büyük kizim kucukle surekli vuruyor tersliyor. İşin kötüsü buyuk kizim iyice hircinlasti okula yazdirdim krese cunku evde onunla yetetince ilgilenemiyorum evde sürekli benimle oynamak istiyor küçüğü oglen uykusuna yatryorum hadi oynayalim diye basliyorev isi yemek zaten nereye yetisecegimi sastim günlük bir iki saat oynuyorum ama daha cok istiyor. Aglama krizleri vs. Sosyal olsun diye yolluyorum pandemi zamani korkmuyor değilim siz olsanız ne yapardınız? Okula istekli bu arada. Gunluk 5 saat gidiyor
Evet haklisin40 aylık benim kızım ve bir haftadır kreşe gidiyor. Alerjik astımım var diye evde hapis kaldık 2 yıldır , çıldırdı çocuk. Babada ben de iki doz aşı olunca tamam gitsin dedik. Kreşten resimleri geliyor , ben boyama yaptırtamıyordum evde ,kırıyordu fırlatıyordu, kreşte bitirip asıyorlar. Nasıl mutlu bütün resimlerdeEvet bu risk ama bitmeyecek bu pandemi daha napalm artık
İyi yapmissin sende40 aylık benim kızım ve bir haftadır kreşe gidiyor. Alerjik astımım var diye evde hapis kaldık 2 yıldır , çıldırdı çocuk. Babada ben de iki doz aşı olunca tamam gitsin dedik. Kreşten resimleri geliyor , ben boyama yaptırtamıyordum evde ,kırıyordu fırlatıyordu, kreşte bitirip asıyorlar. Nasıl mutlu bütün resimlerdeEvet bu risk ama bitmeyecek bu pandemi daha napalm artık