Pandemi dönemi okul

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.808
1.742
39
4 yas ve 1 buçuk yas cocugum var hic bir sekilde anlasamiyor büyük kizim kucukle surekli vuruyor tersliyor. İşin kötüsü buyuk kizim iyice hircinlasti okula yazdirdim krese cunku evde onunla yetetince ilgilenemiyorum evde sürekli benimle oynamak istiyor küçüğü oglen uykusuna yatryorum hadi oynayalim diye basliyor ev isi yemek zaten nereye yetisecegimi sastim günlük bir iki saat oynuyorum ama daha cok istiyor. Aglama krizleri vs. Sosyal olsun diye yolluyorum pandemi zamani korkmuyor değilim siz olsanız ne yapardınız? Okula istekli bu arada. Gunluk 5 saat gidiyor

bırakın gitsin çocuk okula Allah a emanet
özel kreşte daha da dikkat ediyorlar benim burda okuduklarıma göre
devletse de dikkat edilir kesinlikle

benim küçük kızım 3 yıldır gidiyor kreşe çalıştığım için
büyüğüm de liseye gidiyor
Allah korusun hepsini

Evde bunaldi kac yildir belkide ondan agresif

bence artık pandemi var diye her şeyden geri kalmanın zamanı geçti. 2 sene olucak ve daha kim bilr ne kadar devam edicek. çalışma hayatına eskisi gibi nasıl döndüysek pandemiye uyarlayarak her şeye dönmemiz lazım. 20 sene sürse 20 sene eve kapanıcak değiliz. evde siz de sıkı sıkı tembihleyin sürekli

Ben de kızımı yolluyorum. Mecbur pandemi var diye bir okula gitmekten korkuyoruz. Sanki başka yerler daha temizmiş gibi... 4 yaş sendromu var normal ispatlamaya çalışıyor. Kızım 5 yaşında oğlum 18 aylık. Anlaşıyorlar ama eğitimi aksamasın diye okula gönderiyorum.

Cevremdeki birçok kişi gönderiyor. Ben de geçen sene gönderdim. Maskeyle dikkat ettikten sonra bir sorun olmaz insallah

Kesinlikle gönder. Pandeminin vereceği zarar , onun asosyal olmasının vereceği zarardan daha az bende gönderiyorum oğlumu

Cocuklar yeterince geri kaldilar zaten herseyden tum hayatimiz alt ust oldu.. Allah beterinden korusun…ama bencede gonder artik herkes heryere giriyor cikiyor okulada mecbur gidecekler bir sekilde

Evet arkadaslar sonucta yollamasam kuzenleri gidiyor onlarla gorusuyoruz yani risk varsa hersey risk. Cocuklar iki yildir eve tikildi aman dokunma aman gitme bir yere pskolojileri alt ust

Oyun isteğini siz karsilayamayacaginiza göre bırakın yaşıtlarıyla oynadın olacak olduktan sonra evde otururken de oluyor

Gondermen iyi olmus bana kalirsa da.
Gecen sene pandemi diye kaydını dondurmustuk.
Bu sene 5 yaşinda gidiyor ve inanilmaz fark etti 2 haftada bile.
Bu yaslarda artik bizim verecegimiz cok bir sey kalmiyor en guzeli okul kres bunlar buyuk nimet..

Benimde biri 4 digeri 1.5 yas iki kizim var. Bende anaokuluna yazdirdim haftaya başlayacak...

40 aylık benim kızım ve bir haftadır kreşe gidiyor. Alerjik astımım var diye evde hapis kaldık 2 yıldır , çıldırdı çocuk. Babada ben de iki doz aşı olunca tamam gitsin dedik. Kreşten resimleri geliyor , ben boyama yaptırtamıyordum evde ,kırıyordu fırlatıyordu, kreşte bitirip asıyorlar. Nasıl mutlu bütün resimlerde Evet bu risk ama bitmeyecek bu pandemi daha napalm artık

Evet haklisin

İyi yapmissin sende

Benim oğlum da beş yaşında. Çocuk iki senedir evde kafayı yicekti artık inanki. Bu sene sırf okulu için ev değiştirdik kayıt yaptırdım. Evet bizde az da olsa korkuyoruz ama tevekkültuallah valla geçen sene kimseyle asla gorusmedigimiz halde kovid geçirdik. Yani gitcekler artık Allah esirgesin aklına kötü bişey getirme iyi yapmışsın. Çok güzel bişey bu yaşlar için çok şükür baya mutlu.

Ben gönderiyorum zaten kendim de öğretmen olduğum için gidiyorum
Korkmayın evde disariyla iliskili biri varsa ki mutlaka vardır çalışan onun okula gitmemesi bir sey değiştirmez gelecek olursa çalışan da getirir virüsü
Kreş çok iyi oluyor sosyallik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…