4 yas ve 1 buçuk yas cocugum var hic bir sekilde anlasamiyor büyük kizim kucukle surekli vuruyor tersliyor. İşin kötüsü buyuk kizim iyice hircinlasti okula yazdirdim krese cunku evde onunla yetetince ilgilenemiyorum evde sürekli benimle oynamak istiyor küçüğü oglen uykusuna yatryorum hadi oynayalim diye basliyor ev isi yemek zaten nereye yetisecegimi sastim günlük bir iki saat oynuyorum ama daha cok istiyor. Aglama krizleri vs. Sosyal olsun diye yolluyorum pandemi zamani korkmuyor değilim siz olsanız ne yapardınız? Okula istekli bu arada. Gunluk 5 saat gidiyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Pandemi dönemi okul
- Konu Sahibi Se_n_299
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.973
- 498
Evde bunaldi kac yildir belkide ondan agresifbırakın gitsin çocuk okula Allah a emanet
özel kreşte daha da dikkat ediyorlar benim burda okuduklarıma göre
devletse de dikkat edilir kesinlikle
benim küçük kızım 3 yıldır gidiyor kreşe çalıştığım için
büyüğüm de liseye gidiyor
Allah korusun hepsini
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.821
- 598
bence artık pandemi var diye her şeyden geri kalmanın zamanı geçti. 2 sene olucak ve daha kim bilr ne kadar devam edicek. çalışma hayatına eskisi gibi nasıl döndüysek pandemiye uyarlayarak her şeye dönmemiz lazım. 20 sene sürse 20 sene eve kapanıcak değiliz. evde siz de sıkı sıkı tembihleyin sürekli
- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.327
- 43
- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.973
- 498
olabilirEvde bunaldi kac yildir belkide ondan agresif
hangimiz hangi çocuk bunalmadı ki
ona da iyi olur annesi
- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Oyun isteğini siz karsilayamayacaginiza göre bırakın yaşıtlarıyla oynadın olacak olduktan sonra evde otururken de oluyor4 yas ve 1 buçuk yas cocugum var hic bir sekilde anlasamiyor büyük kizim kucukle surekli vuruyor tersliyor. İşin kötüsü buyuk kizim iyice hircinlasti okula yazdirdim krese cunku evde onunla yetetince ilgilenemiyorum evde sürekli benimle oynamak istiyor küçüğü oglen uykusuna yatryorum hadi oynayalim diye basliyor ev isi yemek zaten nereye yetisecegimi sastim günlük bir iki saat oynuyorum ama daha cok istiyor. Aglama krizleri vs. Sosyal olsun diye yolluyorum pandemi zamani korkmuyor değilim siz olsanız ne yapardınız? Okula istekli bu arada. Gunluk 5 saat gidiyor
40 aylık benim kızım ve bir haftadır kreşe gidiyor. Alerjik astımım var diye evde hapis kaldık 2 yıldır , çıldırdı çocuk. Babada ben de iki doz aşı olunca tamam gitsin dedik. Kreşten resimleri geliyor , ben boyama yaptırtamıyordum evde ,kırıyordu fırlatıyordu, kreşte bitirip asıyorlar. Nasıl mutlu bütün resimlerde Evet bu risk ama bitmeyecek bu pandemi daha napalm artık
Evet haklisin40 aylık benim kızım ve bir haftadır kreşe gidiyor. Alerjik astımım var diye evde hapis kaldık 2 yıldır , çıldırdı çocuk. Babada ben de iki doz aşı olunca tamam gitsin dedik. Kreşten resimleri geliyor , ben boyama yaptırtamıyordum evde ,kırıyordu fırlatıyordu, kreşte bitirip asıyorlar. Nasıl mutlu bütün resimlerde Evet bu risk ama bitmeyecek bu pandemi daha napalm artık
İyi yapmissin sende40 aylık benim kızım ve bir haftadır kreşe gidiyor. Alerjik astımım var diye evde hapis kaldık 2 yıldır , çıldırdı çocuk. Babada ben de iki doz aşı olunca tamam gitsin dedik. Kreşten resimleri geliyor , ben boyama yaptırtamıyordum evde ,kırıyordu fırlatıyordu, kreşte bitirip asıyorlar. Nasıl mutlu bütün resimlerde Evet bu risk ama bitmeyecek bu pandemi daha napalm artık
- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.604
- 208
- 29
Benim oğlum da beş yaşında. Çocuk iki senedir evde kafayı yicekti artık inanki. Bu sene sırf okulu için ev değiştirdik kayıt yaptırdım. Evet bizde az da olsa korkuyoruz ama tevekkültuallah valla geçen sene kimseyle asla gorusmedigimiz halde kovid geçirdik. Yani gitcekler artık Allah esirgesin aklına kötü bişey getirme iyi yapmışsın. Çok güzel bişey bu yaşlar için çok şükür baya mutlu.