- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
- Konu Sahibi Hemsirecik
Oğlum, ilk gözağrım, kalbimin yarısı.Anammm bu nee yumakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlum, ilk gözağrım, kalbimin yarısı.Anammm bu nee yumakk
Masallah tuyu kadar ömrü olsun❤Oğlum, ilk gözağrım, kalbimin yarısı.
Üfff nie kısırlaştırdın yaKedimiz sıkıntı olmaz abla olcak o gsgsh tuy döküyor mevsim gecislerinde tarıyoruz sürekli bebek olursa kestirebiliriz. Mincirma huyu yok biz ustune atlamazsak uremeyecek cunku kısır
Hani kiz resim yok ya
Anammmm bu neeeee
Pamuksu hanım bugnde cok tatlıyız
Bu neeeeeeeeeee allahım çıldırırım siz beni delirtmek mi istiyorsunuz heeeallahım kafayı yicem şimdi yaa bu ne minnoş allahım ölürüm yaa , ya çok güzel maşallah canım ben ısırırım ki banane ya ısırırım off
Allahım sen çok mu hanimefendisin acaba yaaa pamuksum bu ne duruş, bu ne asalet ağzını burnunu yirim senin ,oh beee rahatladım
Bu benim küskün oğlum. Aramız bozuk bu aralar.Bu neeeeeeeeeee allahım çıldırırım siz beni delirtmek mi istiyorsunuz heeeallahım kafayı yicem şimdi yaa bu ne minnoş allahım ölürüm yaa , ya çok güzel maşallah canım ben ısırırım ki banane ya ısırırım off
Oğluma külkedisi deme, erkek o erkekAnammmm bu neeeee
Bu ne şirinlikkkk
Bu ne tatlılıkk...
Külkedim benim..
Offr hep bu Hemsirecik yüzündenOğluma külkedisi deme, erkek o erkek
Senede 3 kere doguruyordu onlami ugrasicamÜfff nie kısırlaştırdın ya
Lenaya gardaş alacaktm .
Anammmm bu neeeee
Bu ne şirinlikkkk
Bu ne tatlılıkk...
Külkedim benim..
Adı ne?
Pamuksu hanım bugnde cok tatlıyız
Yok kuzuumm,ben dışarıdaki tüm kedileri minciriyorumASSOSyal limmm seninde varmı mıncırın
Yaaa ama neden onun kusmelerini yerim yaaaBu benim küskün oğlum. Aramız bozuk bu aralar.
Kime evlatlık verdiysen alıp bize gönder o zamanıSenede 3 kere doguruyordu onlami ugrasicam
Bende ya cok şekerler..Yok kuzuumm,ben dışarıdaki tüm kedileri minciriyorum
Aman cok biliyorlarBende ya cok şekerler..
Pamuksuyu görünce eşime dedim
Hemen yööğğğğkkkkk diye bir ses
Aslında istesem alırımda.. Korkuorm bakamam dieAman cok biliyorlar
Sana ikinci bebe olur beybim izin alsa iyiydiAslında istesem alırımda.. Korkuorm bakamam die
Bide Hemsirecik gitmiş kızın gruruyla oynamç.. Kısırlaştırmş hemde izinsiz
Nazar değer bacım paylaşma bu çocuğun resimlerini...yani ben olsam paylaşmam...Çoğunuzun artık tanıdığı bebegim, guzum, yavrum, kızımın fotolarının olduğu bir konusu olsun istedim. Sizde baktıkça pamuk gibi olursunuz ❤❤
Pamuksu hanım mart 2018 doğumlu tek-goz van kedisi❤ uzun ipeksi tüylü muhtesem bir bebek
Eki Görüntüle 2894116
Teşekkür ederiz. Kotu niyetle bakanin olmadığını düşünüyorum ❤ rabbime emanetNazar değer bacım paylaşma bu çocuğun resimlerini...yani ben olsam paylaşmam...
Sağlıkla yaşasın inşallah
Yaaaaaa çok üzüldüm canım, allahım korusun ınş şifa versinKizlar pamuksunun oglusu 7. Kattan düştü lutfen dua edermisiniz durumu kritik