- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi Hemsirecik
Amin canim sagolYaaaaaa çok üzüldüm canım, allahım korusun ınş şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim sagolYaaaaaa çok üzüldüm canım, allahım korusun ınş şifa versin
Yok hayvansever hiçkimse kötü gözle bakmaz ama işte insanın kendi evladına bile nazarı değebiliyor ondan dedimTeşekkür ederiz. Kotu niyetle bakanin olmadığını düşünüyorum ❤ rabbime emanet
Ay ya inşallah bir şey olmaz yavrucağaKizlar pamuksunun oglusu 7. Kattan düştü lutfen dua edermisiniz durumu kritik
İnanmıorummmmmmKizlar pamuksunun oglusu 7. Kattan düştü lutfen dua edermisiniz durumu kritik
Insallah canim ya cok uzulduk elimize dogdu birdeAy ya inşallah bir şey olmaz yavrucağa
İnanmıorummmmmm
Allahım hayır ya...
Yavrucum ya ta 7. KatInsallah canim ya cok uzulduk elimize dogdu birde
Yavrucum ya ta 7. Kat
Toparladi canim bayagi, ameliyat parasi tamamlaninca ameliyat olacak inşallah ❤Hemsirecik nasıl oldu minnoş
Şaşırmıorm ameliyat parasını beklediğize öylede bir yer işte burası.........Toparladi canim bayagi, ameliyat parasi tamamlaninca ameliyat olacak inşallah ❤
Kardesimin pek durumu yok bizde yardim ediyoruz birazda sosyal medyadan yardım aldik bakalim. Ne yapalim bu halr getirenler utansin.Şaşırmıorm ameliyat parasını beklediğize öylede bir yer işte burası.........
Biran önce sağlığına kavuşur inşallahKardesimin pek durumu yok bizde yardim ediyoruz birazda sosyal medyadan yardım aldik bakalim. Ne yapalim bu halr getirenler utansin.
Insallah balusumBiran önce sağlığına kavuşur inşallah
Yaaaa kıyamam yaaa ınş toparlar yavrucum benim yaaKardesimin pek durumu yok bizde yardim ediyoruz birazda sosyal medyadan yardım aldik bakalim. Ne yapalim bu halr getirenler utansin.
İnşallah canımcim sagolasin ❤Yaaaa kıyamam yaaa ınş toparlar yavrucum benim yaa
Pamuksuyu cami önüne götürüyormuyuz
Oyy benim pamuk kuzum yaaa seni yiyesim var
Maşallah gelin kızımıza