- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
- Konu Sahibi Hemsirecik
Van gölü kıyısına gitmiş iki gözümün çiçeği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Van gölü kıyısına gitmiş iki gözümün çiçeği
Yaaaaaa ölürüm maşallah minnakima
İnşallah alisirlar pamuksuyla birbirlerine yaYaaaaaa ölürüm maşallah minnakima
Ama sen çoookk tatlısın çok şekersin bal gibisin minnoşum patatesim tosun paşam köfteemm Yiycemm seni yüycemm
Hemen minciriyorum❤❤❤Yahu ben bu konuyu nasıl görmem nasilllllllll anında takipe aldım
Allah'ım maşallah
Benim yerime mıncır pamuksuyu ve torununu
Bende oyle seviyorum vallaAma sen çoookk tatlısın çok şekersin bal gibisin minnoşum patatesim tosun paşam köfteemm Yiycemm seni yüycemm
Hartt diye ısırıcan ağzını burnunu Sevme şeklim insan dışı oldugu için kendimi kontroll edemiyorumm
Bende istiyorum lenaya
Kesinlikle arkadaşı olmalı bir tane pisicik kuzumBende istiyorum lenaya
Bencede hemen evlat edin bi taneBende istiyorum lenaya
Evet ya dün gece profilinde tam çıkmamış bir fotoğrafı vardı sadece özledik minnoşueee pamuksu nabıodu?
eee pamuksu nabıodu?
Pamuksu tras oldu o yuzden foto cekinmek istemiyor dunde kucagimdaydi oyle duruyoduEvet ya dün gece profilinde tam çıkmamış bir fotoğrafı vardı sadece özledik minnoşu
eee hep hayat toz pembe değilPamuksu tras oldu o yuzden foto cekinmek istemiyor dunde kucagimdaydi oyle duruyodu
Anammm onun o pammık tüylerine nasıl kıydınız minnoşum yavruşum küsmekte haklıPamuksu tras oldu o yuzden foto cekinmek istemiyor dunde kucagimdaydi oyle duruyodu
Cok dokulmeye başlamıştı kendide rahatsiz oluyordu artik kestirdik bizdeAnammm onun o pammık tüylerine nasıl kıydınız minnoşum yavruşum küsmekte haklı
Cekip aticameee hep hayat toz pembe değil
kara tarafıda görelim
Sağlıkla uzasın atar mısın o suratsız hallerini çok merak ediyorumCok dokulmeye başlamıştı kendide rahatsiz oluyordu artik kestirdik bizde
Sağlıkla uzasın atar mısın o suratsız hallerini çok merak ediyorum