• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pampers bebek bezi hakkında

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar selam. 5 aylık olduk. Bez stoklamaya başlamak istiyoruz. Yurt dışında yaşıyoruz. Türkiye’deki çoğu marka yok yani. Pampers alacağım fakat bir kaç çeşidi olduğunu gördüm. İlk bebeğim. Bez konusunda tecrübem yok. Pampers harmonie var. Premium care var. Birinde pampers baby-dry yazıyor. Bu normal olan heralde. Farkları nelerdir ? Hangisini tavsiye edersiniz?

Pampers yani bizim buradaki adıyla Prima iyi marka bir bez. Hiç şikayetini duymadım desen yeridir ki fiyat olarakta pahalılıkta başta geliyor. Premium care yazanı daha iyi bence onu alın. Sağlıkla gelsin bebisiniz.

Pampers candir. İlk 6 ay tek kullandigim bez olmustu. Premium care gayet guzel, Harmonie ondan bi tik daha ozel ama aradaki fiyat farkina degecek bir fark yok. Ne yazikki bez ne kadar iyi olursa olsun bazi bebeklerde en iyi bez pisik yaparken, siradan bez daha iyi geliyor. Aslinda dogduktan sonra deneyerek dogru bezi bulduktan sonra stok yapmak daha mantikliymis. Ben TRde stok yaptigim Sleepyleri kullanamamistim pisikten 😪

Bence kesinlikle bez stoklamayın bebek doğmadan. Biz kaç tane bez değiştirdik. En iyisi Prima diye stoklasaydık yanmıştık hele. Çünkü her taktığımızda hiç istisnasız mu dışarı çiş çıkar... Yani bu kadarı hiçbir bezde denk gelmedi. Yurt dışı neresi? Almanya falansa DM kendi bezi çok iyi.

Biz şu ana kadar on tane falan bez denemişizdir, hepsinin artısı eksisi vardı. Bence doğduktan sonra kullanmaya alın bir marka, ondan sonra beğenmezseniz değiştire değiştire gidersiniz.

Bir diğer tavsiyem de, Türkiye’de şu an yok ama yurtdışında olabilir, erkek / kız bebek bezi farklı olabiliyor. Belki bu da denenmeye değer.

Pampers yani bizim buradaki adıyla Prima iyi marka bir bez. Hiç şikayetini duymadım desen yeridir ki fiyat olarakta pahalılıkta başta geliyor. Premium care yazanı daha iyi bence onu alın. Sağlıkla gelsin bebisiniz.
Aaa tamamdır. Onu alayım. Teşekkür ederim

Pampers candir. İlk 6 ay tek kullandigim bez olmustu. Premium care gayet guzel, Harmonie ondan bi tik daha ozel ama aradaki fiyat farkina degecek bir fark yok. Ne yazikki bez ne kadar iyi olursa olsun bazi bebeklerde en iyi bez pisik yaparken, siradan bez daha iyi geliyor. Aslinda dogduktan sonra deneyerek dogru bezi bulduktan sonra stok yapmak daha mantikliymis. Ben TRde stok yaptigim Sleepyleri kullanamamistim pisikten 😪
İkisi de aynı fiyata denk geliyor da. Ondan sormuştum. Yani hangisi iyiyse onu alacağım. Pampers da çok da şikayet olmadığı için stoklama cesareti gösteriyorum işin açığı 😊

Bence kesinlikle bez stoklamayın bebek doğmadan. Biz kaç tane bez değiştirdik. En iyisi Prima diye stoklasaydık yanmıştık hele. Çünkü her taktığımızda hiç istisnasız mu dışarı çiş çıkar... Yani bu kadarı hiçbir bezde denk gelmedi. Yurt dışı neresi? Almanya falansa DM kendi bezi çok iyi.

Biz şu ana kadar on tane falan bez denemişizdir, hepsinin artısı eksisi vardı. Bence doğduktan sonra kullanmaya alın bir marka, ondan sonra beğenmezseniz değiştire değiştire gidersiniz.

Bir diğer tavsiyem de, Türkiye’de şu an yok ama yurtdışında olabilir, erkek / kız bebek bezi farklı olabiliyor. Belki bu da denenmeye değer.
Ay ilk kez duyuyorum primanın sızdırma yaptığını. Şaşırdım. Fransadayım ama Almanya’ya gidiyoruz arada. Sınır. Dm bezini de deneyebilirim yani.
Kız erkek bez olayını ilk kez duyuyorum. Bir bakayım. Nasıl farklılıkları var acaba

Küçük geliyorsa sızdırma yapıyor olabilir mi? Ben ilk doğduğunda prima kullandım
Sonra molfix deneyim dedim.denemz olsaydım. Acayip pişik yaptı. Prima ucuz olsa keşke.

Premium care, aktif bebekten bir tık küçük haberiniz olsun. Ben aktif bebek kullaniyorum

Konu sahibi pampers bezin fiyati nedir? Hic arastirdiniz mi? Mesela ben 72 adeti 330 birime aldim. Orada daha uygunsa akrabal4dan isteyebilirim

Konu sahibi pampers bezin fiyati nedir? Hic arastirdiniz mi? Mesela ben 72 adeti 330 birime aldim. Orada daha uygunsa akrabal4dan isteyebilirim
Marketlerde bi tık daha pahalı da internetten ucuzunu buldum ben. Tanesi 25 cent e geliyor. Mağazalarda da tanesi 45-50 cent civarı.

Pampers yurt Dışında yok mu ? Hangi ulke
Yok demiyor, burda var alacagim diyor.

Pampers premium care alin, hangi ulkede olursaniz olun eminim bizdekinden uygun fiyatlidir.

1 no olandan 200-220 adet olacak sekilde depolayin.

Toplu paket almayin 1 numarayi, parca parca olsun ki iade edebilesiniz.

Bezi yanlis kullaniyor olabilir misiniz? Ilk bebegimde prima (premium care, harmonie, aktif bebek hepsini kullandim) kullandim ilk 1 yasta hic sizdirmadi.

Ki benim bebegimin korkunc civik bir ishal sorunu oldugu halde sizdirma yasamadik.

Keza su an ishal sorunumuz bittiginden beri sleepy bio natural ve ecologic karisik kullanıyoruz bu da hic sizdirma yapmadi.

Simdi yeni dogmus bebegim var 13 gunluk, sleepy ecologic kullaniyorum, ne pisik olduk ne sizdirma yapti.

Yok demiyor, burda var alacagim diyor.

Pampers premium care alin, hangi ulkede olursaniz olun eminim bizdekinden uygun fiyatlidir.

1 no olandan 200-220 adet olacak sekilde depolayin.

Toplu paket almayin 1 numarayi, parca parca olsun ki iade edebilesiniz.
Tamamdır. 24 lü şekilde alacağım. Farkı nedir premium care ile harmonie arasında? İkisini de kullanmışsınız

Back