• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama palette yogun acıcı kullananlar yardımm...

sevgi_6101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
221
3
46
İstanbul
selam kızlar, bu palette yogun acıcıyı nasıl kullanıyorsunuz.?? normal boya gıbı sacamı suruluyor yada oryaldekı gıbı paketlenıyormu:26:
eger oyleyse evde kendı yapmak zor olmuyomu :26::26: ve benım akmıss kızılımı acarmı acaba???? sımdıden tesekkurler...:49:

yha bılıyorum bıraz sacma bır soru oldu ama evden her dakıka cıkamıyorum bebegım var. bu yuzden herseyı ogreneyım dısarı cıkınca hıc bır eksık kalmasın dıye soruyorum....

Normal boya gibi sürülüyor paketleme falan yok ama diplerin gelmişse eğer diplerinde fazla kalmamalı çünkü doğal saçını çok çabuk açar. Ayrıca açıcı kullanmak istiyorsan paletteyi önermem benim saçımı çok yıprattı ve turunculaşma fazla oldu. Öncesinde loreal kullanmış biri olarak kesinlikle loreal açıcı kullanmanı tavsiye ederim ben.

Normal boya gibi sürülüyor paketleme falan yok ama diplerin gelmişse eğer diplerinde fazla kalmamalı çünkü doğal saçını çok çabuk açar. Ayrıca açıcı kullanmak istiyorsan paletteyi önermem benim saçımı çok yıprattı ve turunculaşma fazla oldu. Öncesinde loreal kullanmış biri olarak kesinlikle loreal açıcı kullanmanı tavsiye ederim ben.

saol cnm ılgılendıgın ıcın oncelıkle.. Pekı loreal acıcı dahamı az yıpratıyor sacı???? farkı ne? ben 1 bucuk ay once actırdım sacımı uzerıne kızıl yaptım sonra aktı ıste ve karamel ıstıyorum. palette acıcı ıle acayım ole boyayayım dedım ama cok mu yıpranırkı kafam karıstı sımdıı :26: :26:

saol cnm ılgılendıgın ıcın oncelıkle.. Pekı loreal acıcı dahamı az yıpratıyor sacı???? farkı ne? ben 1 bucuk ay once actırdım sacımı uzerıne kızıl yaptım sonra aktı ıste ve karamel ıstıyorum. palette acıcı ıle acayım ole boyayayım dedım ama cok mu yıpranırkı kafam karıstı sımdıı :26: :26:

Lorealde pek bir yıpranma olmadı ama sonuçta açma işlemini saçını yıpratmadan yapman sanırım imkansız.. Ben palette kullandığımda saçlarımda çok fazla sertleşme oldu.. Saç uçlarımda kırıklar vardı ve açtıktan sonra gözle görülür hale geldi bir daha asla kullanmam o yüzden ama kullanıp memnun kalanlar da var yorumları okuduysan görmüşsündür zaten.. Saçların sağlıklıysa benimki kadar zarar görmez diye tahmin ediyorum ben de zaten bir kez denedim istersen başkalarına da danış kafam karıştı demişsin.. Gerçi şöyle bir durum da var ki palette marka boyadan da memnun kalmamıştım ben saçıma pek uygun bir marka değil sanırım kişiden kişiye farklılık gösteriyo yani belki sende aynı etkiyi yapmayacaktır.. Pek yardımcı olamadım ama umarım istediğin saçlara kavuşursun bir an önce..

tatlım,
ben hep palette IL 1 kullanırım ve çok memnunum..ama bu saça da bağlı,birimizin memnun kaldığından diğerimiz kalmıyor..
mesela ben Loreal ve Kolestondan hiç memnun kalmamıştım..saçlarımı yakmışlardı..
ama palette ile öyle bir sorunum olmadı..
ancak deneme yanılma yolu ile oluyor bu saç açma meselesi..
inşallah sen de en kısa zamanda istediğin saçlara kavuşursun canım..

tatlım,
ben hep palette IL 1 kullanırım ve çok memnunum..ama bu saça da bağlı,birimizin memnun kaldığından diğerimiz kalmıyor..
mesela ben Loreal ve Kolestondan hiç memnun kalmamıştım..saçlarımı yakmışlardı..
ama palette ile öyle bir sorunum olmadı..
ancak deneme yanılma yolu ile oluyor bu saç açma meselesi..
inşallah sen de en kısa zamanda istediğin saçlara kavuşursun canım..

sagolun arkadaslar bu palette acıcıyı bı 20 gun sonra uygulamaya karar verdım. oryalden sonra yınede bı raz daha zaman gecsın ıstıyorum. dun gıttım acık kullu sarı ve altın karamel aldım karıstırıp boyadım.fena olmadı en azından acıcıya hazırlık sayılır:32: bakır karamel gıbı bı renk cıktı. kızıllar bıraz kırıldı renkkahvemsılestı.. neyse 20 gun boyle ıdare edıp sonra acıcıyla acık karamel kullanacagım. opuyorum ..

Back