Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Altın Karamel Rapunzel Saçlarımmm :) / Resimli

Çok beğendim saç rengini ben bu saç tonlarını çok seviyorum benimki de bu renge yakın.Sana da çok yakışmış saçlarında çok güzel ayrıca bayıldım

Çok çok teşekkür ederimmmm :)

çok beğendim güzel duruyor bende altın sarısından açık kumrala geçiş yaptım bakırlık var aralarda nasıl yok edebilirim bir fikrin varmı?

teşekkürler ama inanın hiç fikrim yok

Cok sempatiksiniz. Renk size cok yakismis, MaşAllah diyorum

Hiiii çok mersiiii çok mutlu oldummm :)

onu demiyorum çıtçıtları özel yaptırıp kıvırcık yaptırılıyo mu yani kendiliğinden kıvırcık olabilir mi????

onu demiyorum çıtçıtları özel yaptırıp kıvırcık yaptırılıyo mu yani kendiliğinden kıvırcık olabilir mi????

bu zaten tek parça. ama dediğiniz gibi olur mu bilmiyorum. sonuçta cansız saç. kıvırcık olsa bile yıkandıktan sonra düzleşir bence

çok talısınız,rengin çok güzel canım yakışmış sana..ama bende yarım ayla ilgili sorucam,

en tepeden mi taktın,

fotoğrafını ekler misin çıt çıtının,

ne kadara aldın,

ebatları nedir ? başka sorum yoktur

rapunzelll su yarım ay cıt cıtını nerde yaptırdın bende cok ıstıyorum ama bulamadım nereye sorduysam yok ): yardımcı olabılır mısın ?
özel yapırdım demıssın cunku
bu arada sac rengınıde senıde cok begendım
ama ben terracotta yala altın karamel arasında kaldım fena halde saclarım suan sarıya donuk cok acık karamel bu rengıde sevıyorum ama dıp derdınden bıktım

çok şaşkın bir haldeyimmm ensemde kısacık saçların var ve yarım ay çıt çıt kullanıyorsun. bnm omuzlarımda olan saçlarıma çıt çıtları aldığım yer yok snin saçların kısa kullanamazsın çok abes durur dedi denememe bile engel oldu!! şuan resimlerine baktığım da hiç anlaşılmadığınız görüyorummm sanki kendi saçların. bana 8 parça çıt çıt verdi tak tak bitmiyor bnde 3 parçasını sattım baş edemedim. ya çok güzel duruyor saçların maşallahh. yarım ay çıt çıtını ne kadara aldığınız sorsam? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…