Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaPalette Altın Karamel Rapunzel Saçlarımmm :) / Resimli
rapunzelll su yarım ay cıt cıtını nerde yaptırdın bende cok ıstıyorum ama bulamadım nereye sorduysam yok ): yardımcı olabılır mısın ?
özel yapırdım demıssın cunku
bu arada sac rengınıde senıde cok begendım
ama ben terracotta yala altın karamel arasında kaldım fena halde saclarım suan sarıya donuk cok acık karamel bu rengıde sevıyorum ama dıp derdınden bıktım
çok şaşkın bir haldeyimmm ensemde kısacık saçların var ve yarım ay çıt çıt kullanıyorsun. bnm omuzlarımda olan saçlarıma çıt çıtları aldığım yer yok snin saçların kısa kullanamazsın çok abes durur dedi denememe bile engel oldu!! şuan resimlerine baktığım da hiç anlaşılmadığınız görüyorummm sanki kendi saçların. bana 8 parça çıt çıt verdi tak tak bitmiyor bnde 3 parçasını sattım baş edemedim. ya çok güzel duruyor saçların maşallahh. yarım ay çıt çıtını ne kadara aldığınız sorsam? :)