Pek güzel olmuş, şirine gibisin :) güle güle kullan
o çember saç gerçek mi? Bende almak isterim ama çevremde yok.
ilk resimde bakırlık var sanki yada ışıktanmı öyle çıkmış,2. 3. renkler güzel..zemin hangi renkti altın karamellemi boyadın[/QU
Fotoğrafla biraz oynandı ama zaten altın karamelde de bakırlık var. ikinci resimde hiç oynama yok doğal rengi. bu postiş kumral rengindeydi benim kendi saçım da koyu kestane. Ona rağmen kendi saçım aynen postişlerin renginde açıldı. Boyanın açıcılığı çok iyi
Teşekkür ederim tatlımmm :) Tabi gerçek saç olduğu için her işlem yaptırılıyor. Geçen gün maşa yaptım çok güzel oldu :)ayy ne kadar tatlı görünüyosunşu çıt çıtlar kıvırcık yaptırılabiliyor mu???
Teşekkürlerrr :) Herkes öyle diyor ben bile kendi saçım sanıyorum.Rengi çok güzel. Çıt çıt olduğu anlaşılmıyor hiç.
Canım benim saçlarım zaten kumral tonlarındaydı ama diplerden baya bi kendi rengim koyu kestane çıkmıştı. saçımdaki fulardan önceki kısım kendi kısım. diplerimden anlayabilirsin. koyu kestane olmasına rağmen direk kutudaki renk gibi oldu :)çok güzel renk. yani koyu kestane doğal saç rengini üstüne boyadın öyle mi?
Soğol canım benimmm :) Yarım ay çıt çıtı saçımdaki fuların olduğu kısıma taktım belli olmuyor ama ben yine de böyle fular takıyım dedim üstüne. kesinlikle tavsiye ediyorum çok kullanışlı ve çıt çıt gibi belli olmuyorrr :)Evet yaa hiç anlaşılmıyor çıtçıt oldugu. Rengi çok hoş çok begendim. Senin diğer resimlerini de çok begenmiştim :) Ya bu yarımay çıtçıtı tam olarak nerden taktın? Üstten filan mı, ben de alıcam ama nasıl kullanırım bilmiyorum
mrh saclarınızın rengi cok güzel benim sac rengimde koyu kestane bende sac rengimi degiştirmek istiyorum hiç boya kullanmadım boyasız sacta renk tam olarak tutuyor mu acıcı vs kullanmadan ten rengim beyaz kumral arası bisey bu renk güzel olurmu ki:26:
saçlarının rengide postişinin duruşuda çok güzel hiç belli olmuyortam olarak nerden takılıyor bu postiş saça saçlarım kısa demişsin nasıl saklanıoki bir kabarıklık falan gözükmüyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?