Saç Rengi ve Saç Boyama Palette Altın Karamel Rapunzel Saçlarımmm :) / Resimli

Ebrusuyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
158
5
96
Kocaeli
İşte benim altın karamele boyanmış yarım ay şeklindeki postişim ve upuzun saçlarımmm :) Kendi saçlarım kısacık ensemde, çıt çıt takamadığım için ben de bu şekilde yarım ay aldım ve çok memnunum. Herkese tavsiye ederimmmm :)

Bu da gün ışığındaki haliii :)

Son düzenleme:
Pek güzel olmuş, şirine gibisin :) güle güle kullan
o çember saç gerçek mi? Bende almak isterim ama çevremde yok.

ilk resimde bakırlık var sanki yada ışıktanmı öyle çıkmış,2. 3. renkler güzel..zemin hangi renkti altın karamellemi boyadın

ayy ne kadar tatlı görünüyosun şu çıt çıtlar kıvırcık yaptırılabiliyor mu???

Evet yaa hiç anlaşılmıyor çıtçıt oldugu. Rengi çok hoş çok begendim. Senin diğer resimlerini de çok begenmiştim :) Ya bu yarımay çıtçıtı tam olarak nerden taktın? Üstten filan mı, ben de alıcam ama nasıl kullanırım bilmiyorum

ayy ne kadar tatlı görünüyosun şu çıt çıtlar kıvırcık yaptırılabiliyor mu???
Teşekkür ederim tatlımmm :) Tabi gerçek saç olduğu için her işlem yaptırılıyor. Geçen gün maşa yaptım çok güzel oldu :)

Rengi çok güzel. Çıt çıt olduğu anlaşılmıyor hiç.
Teşekkürlerrr :) Herkes öyle diyor ben bile kendi saçım sanıyorum.

çok güzel renk. yani koyu kestane doğal saç rengini üstüne boyadın öyle mi?
Canım benim saçlarım zaten kumral tonlarındaydı ama diplerden baya bi kendi rengim koyu kestane çıkmıştı. saçımdaki fulardan önceki kısım kendi kısım. diplerimden anlayabilirsin. koyu kestane olmasına rağmen direk kutudaki renk gibi oldu :)

Soğol canım benimmm :) Yarım ay çıt çıtı saçımdaki fuların olduğu kısıma taktım belli olmuyor ama ben yine de böyle fular takıyım dedim üstüne. kesinlikle tavsiye ediyorum çok kullanışlı ve çıt çıt gibi belli olmuyorrr :)

mrh saclarınızın rengi cok güzel benim sac rengimde koyu kestane bende sac rengimi degiştirmek istiyorum hiç boya kullanmadım boyasız sacta renk tam olarak tutuyor mu acıcı vs kullanmadan ten rengim beyaz kumral arası bisey bu renk güzel olurmu ki:26:

boyasız saçta renk tam olarak tutuyor garantisini verebilirim :) hele ikinci boyamada tam fıstık gibi oluyor :) açıcıya gerek yok hiç. bence yakışır size de ben yakışmayanı görmedim çok güzel bir renk :)

biraz degişiklik istiyorum daha önce bu rengi düsünmüstüm cünkü cokgüzel bir renk denemek istyorum olmadı koyu kestane yaparım tekrar (

saçlarının rengide postişinin duruşuda çok güzel hiç belli olmuyor tam olarak nerden takılıyor bu postiş saça saçlarım kısa demişsin nasıl saklanıoki bir kabarıklık falan gözükmüyor çünkü

teşekkür ederimmmm :) hani ilk resimlerde ve de son eklediğim resimde taç ve fular var ya işte ordan başlıyor kendi saçım. yuvarlak biçimde normal çıt çıt gibi saça tutturuluyor :)

çok beğendim güzel duruyor bende altın sarısından açık kumrala geçiş yaptım bakırlık var aralarda nasıl yok edebilirim bir fikrin varmı?

Çok beğendim saç rengini ben bu saç tonlarını çok seviyorum benimki de bu renge yakın.Sana da çok yakışmış saçlarında çok güzel ayrıca bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…