Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar palette yoğun renk açıcıyı aldım 4-6 ton olanını hatta boyadım :) şimdilik on dk oldu ama hiçbir değişim gözlemedim beklemedeyim bakalım yıkayınca ne olacak :) düzgün açılırsa foto çeker koyarım albüme
yapıcam zaten yoksa böyle çok kötü, yıkadım şimdi turuncu bi saçım oldu zeminde bakır kızıl vardı yani pek bir işe yaramadı 45 dk bekledim boya saçımdayken çektim ve şimdi kuruttuktan sonra çekicem koyucam buraya üzerine tarçın bakır istiyordum ama bulamadım hiçbir yerde gene bakır kızıl aldım, benim alt ve üst arasında baya bir renk farkı vardı üst bakır alt kahvemsi renk uyumu olsun diye açıcı aldım aslında işe yaradı gibi renk uyumsuzluğu kalmadı :)
arkadaşlar saçlarım küllü acık platin renginde,dipleri gelince kendim evde dip boya yapabilirmiyim!boya ile kendi sacıma yakın bi renk elde edebilirmiyim,saçlarımın yıpranmasından ve diplerinin turuncuya yakın bi sarı olmasından korkuyorum,boyarsam küllü acık paltin rengiyle,renk acıcı boyaları karıştırsam olurmu! yardım ederseniz cok sevinirim kızlar...
arkadaşlar saçlarım küllü acık platin renginde,dipleri gelince kendim evde dip boya yapabilirmiyim!boya ile kendi sacıma yakın bi renk elde edebilirmiyim,saçlarımın yıpranmasından ve diplerinin turuncuya yakın bi sarı olmasından korkuyorum,boyarsam küllü acık paltin rengiyle,renk acıcı boyaları karıştırsam olurmu! yardım ederseniz cok sevinirim kızlar...
saçının orjinal rengi kumralsa bir sorun olmaz, koyu kahve ya da siyahsa hafif turunculuk olabilir ama fazla bekletirsen orjinal saçında turunculuk olacağını sanmıyorum genelde saçında koyu renk boya olanlarda turunculuk ortaya çıkıyor, bende kızıl bakır gibi bir renk vardı kahvenin üzerine yapmıştım dolayısıyla baya bir koyu duruyordu onu sarımsı turuncu gibi açtı ki normalde kızıllık olduğu için açmasını beklemiyordum ama diplerden çok az kendi saçım gelmişti, kendi saçımda turunculuk oluşmadı :)
arkadaşlar bu arada açıcının yoğunluğu plastik gibi yani saçıma sürdüğümde saçım plastik gibi olmuştu yıkayınca gitti fakat bugün yine plastik hissi var özellikle uçları sanki oyuncak bebek saçını anımsatıyor sizde de öyle olmu mu?