- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
Çok para almayan kuaförler var ögrenci indirimi falan olanlar da var.Kuaföre gitmek de istemiyorum. Cok param yok ogrenciyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok para almayan kuaförler var ögrenci indirimi falan olanlar da var.Kuaföre gitmek de istemiyorum. Cok param yok ogrenciyim
Isim verebilir misiniz rica etsem?Çok para almayan kuaförler var ögrenci indirimi falan olanlar da var.
Benim sacim bu renk, 2nci gibi bi renk icin hangi renk boya almam lazim2 paket boya alin 2 ton koyusu olsun boyadiginizin. Heryer kapanacak sekilde boyayin. O zaman kapanir esitsizlik
Yaşadığınız şehirdeki kuaförleri araştırın bence. Burdaki herkes aynı şehirde yaşamıyor nerenin ismini vereyim?Isim verebilir misiniz rica etsem?
Ankaradayim benYaşadığınız şehirdeki kuaförleri araştırın bence. Burdaki herkes aynı şehirde yaşamıyor nerenin ismini vereyim?
Evet ben de oyle yaptim once uclar en son dip. Boya vardi sacimda ve sacim uzamisti. Dipler kendi sacimdi o yuzden oyle oldu galiba. Tesekkurler faydalı cevabiniz icin:)Nasıl videolar izledin canım açıcı önce uçlardan başlanır en son diplere sürülür
Birazcık bakım yap sonra hangi renk hedefliyordun yavaş yavaş ona geç
Direkt kahve boyarsan anlamı kalmaz bunca çabanın
Bi kumral alırsın bide açık kumral alırsın
Diplerine kumraldan
Turuncu yerlerine açık kumral boyarsın
Bulursan nohut kadar mavi boya ekle turunculuğu yok etmek amacıyla
Bi arkadaşından yardım iste bu işlemi yaparken
Tüp boya tercih et bunları yaparken
Ya da kuaförden fiyat al
İşte ben Ankarada değilim hiç de gitmedim Ankara'ya o nolucak nerden bileyim orda hangi kuaför var.Ankaradayim ben
Nasil bilmezsin ya bilmen gerekiyoduİşte ben Ankarada değilim hiç de gitmedim Ankara'ya o nolucak nerden bileyim orda hangi kuaför var.
Ortalama bi fiyat verebilir misinizAnkara da Çankaya'da efsane kuaförler var tabi fiyatlar biraz uçuk ama yaptırırsın on numara olur Çankaya yi tercih ederim bakım için
200 TL cankaya da bu rakamlar ama kizililay gibi yerlerde de 120.150 TL civarı olabilir gerçekten iyi bir yerde yaptırmak istersen fiyatlar bunlarOrtalama bi fiyat verebilir misiniz
Canim bir hafta once 8.1'e kendim boyadim, guzel oldu ama sonra yikayinca yine turuncu bir renk oldu. ( kizil gibi akar mi sari ya cok sacmaHer ay o saçı 8.1 küllü açık kumrala boya istediğin renge ulaşırsın canım.. istersen içine nohut büyüklüğünde gümüş rengide katabilirsin...
Ablacığım kolleston naturel 8.1 i yüzde 6lik solüsyonla hatta sıvının da 50 cc yerine 40 cc koyabilirsin .Merhaba, dün sacimi actim bir kutu palette acici ile ama bazi bolgeler hic acilmadi. Gidip 2 kutu alip actim bu sefer de her yer acildi ama farkli tonlarda acildi. Bugun de koleston 9.3 ile 11.1 karistirip boyadim. Rengarenk oldu saclarim. Ne yapmaliyim? Loreal 5.15 efsanevi kahveye boyamayi dusunuyorum. Esit tutar mi ama? Lutfen yardimci olur musunuz? Eki Görüntüle 2551387 Eki Görüntüle 2551388 Eki Görüntüle 2551391
Merhaba, dün sacimi actim bir kutu palette acici ile ama bazi bolgeler hic acilmadi. Gidip 2 kutu alip actim bu sefer de her yer acildi ama farkli tonlarda acildi. Bugun de koleston 9.3 ile 11.1 karistirip boyadim. Rengarenk oldu saclarim. Ne yapmaliyim? Loreal 5.15 efsanevi kahveye boyamayi dusunuyorum. Esit tutar mi ama? Lutfen yardimci olur musunuz? Eki Görüntüle 2551387 Eki Görüntüle 2551388 Eki Görüntüle 2551391