• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açıcı yardım

gunaydın dun cıtcıtları boyarken esım yoktu evde aradı napıyorsun dedı bende gelınce benı sarışın gorsen naparsın dedım bence sen benı bekleme gıt dedı pekı turuncu görsen dedım hemen gıt evden dedı anlasılan ıkısınıde ıstemıyor gelınce kahveye boyatıp balyaj attırcam ınsallah.buarada esım kafasına takmış uyuyamamış gece 3te bı baktım esım arıyor cnm sen cıddı degıldın demı uyuyamadım bak dıyor yok cnm sadece cıtcıtlara yaptım dedım kendı sacımı ellemedım dıyınce rahatladı

gunaydın dun cıtcıtları boyarken esım yoktu evde aradı napıyorsun dedı bende gelınce benı sarışın gorsen naparsın dedım bence sen benı bekleme gıt dedı pekı turuncu görsen dedım hemen gıt evden dedı anlasılan ıkısınıde ıstemıyor gelınce kahveye boyatıp balyaj attırcam ınsallah.buarada esım kafasına takmış uyuyamamış gece 3te bı baktım esım arıyor cnm sen cıddı degıldın demı uyuyamadım bak dıyor yok cnm sadece cıtcıtlara yaptım dedım kendı sacımı ellemedım dıyınce rahatladı

ilahi benfisfisfis2008 deki (ve ben) albümüne bakmışım..Buğday tenli olduğun için açık renkler bakır filan çok güzel olmuş..bi yerde sarışın da var o da güzelmişalkisalkisalkis kahve ustüne balyaj da olur tabi.ben de yapabilsem bi doğal kahve kumral tonları :1no2:

gördüğün üzere benim derdim de bu. :))
bir türlü karar veremiyorum saçım hangi renk kalıcak.her ay değiştiriyorum rengini.

Renk değiştirmek cesaret istiyo gerçekten..Baya cesaretlisin tebrik ederim:içelim:ama o tonlar zaten sende sırıtmıyo gidiyo tenine.içinde dore olanlar güneşte sarımsı parlıyomuş öyle okumuştum biyerde..Çikolatalar da kızılımsı oluyomuş..baya açar saçının rengini herhalde..Her işlemden önce açıcı kullanıyomusun..

kuaför boyaları ne kadar ucuzmuş öyle ya 3 kusur:1shok:

Son düzenleme:
hilbatgarıbesı benı guldurdun ya allah senıde guldursun gordunmu pekı cıtcıtlar allah nasıp ederse yarın esım gelcek beraber boyle seylerle ugrasmayı sevıyoruz beraber karar verıp boyarız.
Laf aramızda gecen ay esım boyadı sacımı 1 saatte ama guzel olmuştu

hilbatgarıbesı benı guldurdun ya allah senıde guldursun gordunmu pekı cıtcıtlar allah nasıp ederse yarın esım gelcek beraber boyle seylerle ugrasmayı sevıyoruz beraber karar verıp boyarız.
Laf aramızda gecen ay esım boyadı sacımı 1 saatte ama guzel olmuştu

:dance:ay ne güzel ilgili bi koca..inşallah bize de gelir böyle :Saruboceq:boyasın saçını bırak:teytey:ben kendim bile daha yeni yeni beceriyorum ..tebrik ediyorum valla:nazar:

çıtçıtlara baktım da bakır gibi güzel..sonra bi albüm turu yaptım sayfanda orda gördüydüm saçını.dediğim oydu .allah beni ne yapmasın:dance:

cnm boyle seylerı beraber yapmayı cok sevıyor yenı evlıykende agda yapıcaktım bacaklarımı tutturdu beraber yapalım dıye.

Okadar kararsızımkı anlatamam renk konusunda bal köpügüde hoşuma gıdıyor ayrıca temmuzda arkadasımın dügünü var ordanda tatıle gıdıcez farklı olsun ıstıyorum renk onerılerın varmı resımlı

cnm boyle seylerı beraber yapmayı cok sevıyor yenı evlıykende agda yapıcaktım bacaklarımı tutturdu beraber yapalım dıye.

Okadar kararsızımkı anlatamam renk konusunda bal köpügüde hoşuma gıdıyor ayrıca temmuzda arkadasımın dügünü var ordanda tatıle gıdıcez farklı olsun ıstıyorum renk onerılerın varmı resımlı

Yok o kadar da karışmasın ayol:olmaz: saçımı boyasın yeter,amma kullanıyorum ben de:jeyyar:
Kahve köpügü olanlar kızılımsı da bal köpüklerine baktım güzeller..sana da gider..sarı tonlarından ne farkı var ben onu anlamadımCADIARZU misal şu senin çıtçıttakiler gibi

böyle bi renk mi dediğin

Eklentiler

• $imagesCABFQKSK.jpg
    $imagesCABFQKSK.jpg
    3 KB · Görüntüleme: 65
Renk değiştirmek cesaret istiyo gerçekten..Baya cesaretlisin tebrik ederim:içelim:ama o tonlar zaten sende sırıtmıyo gidiyo tenine.içinde dore olanlar güneşte sarımsı parlıyomuş öyle okumuştum biyerde..Çikolatalar da kızılımsı oluyomuş..baya açar saçının rengini herhalde..Her işlemden önce açıcı kullanıyomusun..

kuaför boyaları ne kadar ucuzmuş öyle ya 3 kusur:1shok:

hiç açıcı kullanmadım saçımda. normalde zaten uçlar açık kumral orta kısımlar kumral dipler koyu kumraldı.güneş yüzünden kendi rengim böyle birşey olmuştu.ilk boyadığım kumral karameldi.sonra fındık kabuğu sonra kızıllığı fazla bi sıcak çikolata sonra cappuccino en son da voilanın sıcak çikolatasını boyadım.kuaför boyaları gerçekten çok ucuz.fram color ile boyadım bu akşam annemin saçını gayet de güzel tuttu.annem diyo sen gittikçe daha da uzmanlaşıyosun hehe.bu boyayı da 4.50 liraya almıştım.

en korktuğum şey saçımın kızıl, kızıl tonları/yakını bir hal alması..ara geçişlerdeki hafif kızılımsılığa,bakıra bile tahammülüm yok bana çok itici geliyor..ne zaman kuaföre gitsem aman röflem yada boyam kızılımsı olmasın, yeşilimsi olmasın vs diyorum..

kendim boyamam ama en iyi boya kollestonundur derler..benim kuaför yurtdışından getiriyormuş boyaları zaten marka bir yer çokda pahalı anca bir kaç ayda bir gidiyorum ama gittiğime de değiyor doğrusu..abuk sabuk kuaförler yüzünden zamanında saçım çok yıprandı..Allahtan saçım kalın telli ve kaliteli yoksa şimdiye kadar çoktan kopmuştu..

küllü kumral bir kaç denemeden sonra istediğiniz tonu yakalatır size..lakin bir kez denemeyle düzelmez yine akar..

Son düzenleme:
arkadaşlar selam a.s siteye yeni katıldım da uzun zamandır takip ediyordum :) ben de açıcı kullanmayı düşünüyorum özellikle palette iyimiş diye duydum daha önce hiç kullanmadım sürekli renk değiştirdiğim için saçlarımın altı koyu üstü açık oluyor :( kestirmek zorunda kalıyorum ama değişen birşey olmuyor:çok üzgünüm: bakır renk yapmak istiyorum orjinal rengi koyu kahve saçımı lorealin akaju kahvesine boyadım istediğim renk olmayınca kolestonun bakır kızılına boyadım ama patlıcan moru gibi renk ortaya çıktı :sm_confused: sadece ışık vurunca bakırlık ortaya çıkıyor ama kafama ışık tutup gezemem :) paletteyi kullansam tekrar bakır kızıl yapsam olur mu ki?:delphin:artık saçım tek renk olsun istiyorum

arkadaşlar selam a.s siteye yeni katıldım da uzun zamandır takip ediyordum :) ben de açıcı kullanmayı düşünüyorum özellikle palette iyimiş diye duydum daha önce hiç kullanmadım sürekli renk değiştirdiğim için saçlarımın altı koyu üstü açık oluyor :( kestirmek zorunda kalıyorum ama değişen birşey olmuyor:çok üzgünüm: bakır renk yapmak istiyorum orjinal rengi koyu kahve saçımı lorealin akaju kahvesine boyadım istediğim renk olmayınca kolestonun bakır kızılına boyadım ama patlıcan moru gibi renk ortaya çıktı :sm_confused: sadece ışık vurunca bakırlık ortaya çıkıyor ama kafama ışık tutup gezemem :) paletteyi kullansam tekrar bakır kızıl yapsam olur mu ki?:delphin:artık saçım tek renk olsun istiyorum

olur tabiki.zaten bakır istediğin için açtıktan sonraki turunculuktan kurtulmak zorunda da kalmıcaksın.tek boya yeterli olur.

olur tabiki.zaten bakır istediğin için açtıktan sonraki turunculuktan kurtulmak zorunda da kalmıcaksın.tek boya yeterli olur.

teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile5 bakalım bir cesaretle açıcam ama sonuç ne olacak bilseydim açıcı olayını kestirmezdim güzelim saçı :((

Benim saçlarımın doğal rengi koyu ve açık sarı.Boya kullanmıyorum.Acaba koyu sarıları palette renk açıcıyla açık sarılarla yakın bi tona getirebilirmiyim ?
Yoksa turuncu falan olurmu ?
:S:S

Benim saçlarımın doğal rengi koyu ve açık sarı.Boya kullanmıyorum.Acaba koyu sarıları palette renk açıcıyla açık sarılarla yakın bi tona getirebilirmiyim ?
Yoksa turuncu falan olurmu ?
:S:S

boyasız saçları neredeyse beyaz yapıyor.turuncu olmaz kesinlikle.çıkan açık rengi beğenmezsen istediğin bi sarıyla boyarsın açıcıdan sonra. saçı turuncu olanlar koyu bi renge boyamış olup da palette açıcıyla rengini açanlar.

Back