• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açıcı yardım

siyaha boyamak yerine istersen uçlarını kestir sadece kumral kalsın.bir ay sonra tekrar küllü kumrala boyarsan kızıl falan kalmaz.tamamen kapanır.kına hiçbir şekilde çıkmıyor bu arada.kestirmekten başka yolu yok kurtulmanın.

Bu yola baş koyduk artık:olmaz: ben bu saçları açacağım arkadaş..Sagol sen de çok yardımcı oluyosun...Şimdi uç kısımlarını 20 güne kadar kestirip atarım.yoğun bakıma alıyorum saçımı,uzatma formülleri filan...dediğin gibi sonra küllü kumrala bayayayım..Ama daha bugün boyandı bi kendini bıraksın şaçım giden gitsin rangi bi gelsin bide uzasın inşallah...kesim şart..Şimdi küllü renklere bakıyodum senin bi fikrin var mı hangi markanınki hangi yon..Şimdi hafif kızıllı bi kumral var akınca ne olacak onu da bilmiyorum ya...

bence başka bir şey dene :))

ben de palette turuncu zedeyim korkunç bir renk olmuştu :/ üstelik 5 dakikalık gecikmelerde bile dipler ve uçlar farklı renk oluyor (en azından bende öyle oldu) ama bütün saça nasıl aynı anda yapabilirim ki??

sonra kuaföre gittim hemen tabii, diplere ayrı uçlara ayrı boya yaptı kapatabilmek için sempatiksalakcinni
ama o turunculuk gene de gitmedi sadece ton değiştirdi... üzerine daha küllü bir renk seçerseniz turuncudan gene kurtulamazsınız gibi geliyor bana...

kolestondan canın yanmış ama kolestonun küllüleri işe yarıyor sanki.bir de lorealin küllü kumralı iyi sanırım.ikisinden hangisi içine yatarsa onu kullan.bu arada hangi boyanın küllü kumralıyla boyadın saçını açtıktan sonra? onunla da boyayabilirsin tekrar.tamamen kapamaması boyanın suçu değil.tek boyama yetmeyebiliyor çünkü.

çok bişey değil sadece doğal olsun istiyorumbenneyaptımki

Eklentiler

• $mervebd5.jpg
    $mervebd5.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 83
slm bende bugun esıme suprız yapmak ıçın bıraz tarz degışıklıgı yapayım dedım aksam kafam estı gıttım oksıdan aldım evde orıal vardı bırde neolur neolmaz dıye kolleston renk açıcıda aldım sadece cıt cıt larıma orıal kullandım kendı sacımı ellemedım hıç cıtcıtlar okadar guzel bır renk aldıkı anlatamam super bırenk altın karamelmı desem bakırmı desem cok tatlı
Ya hatta net cıkarsa resım eklerım
Not.cıtcıtlarım hıcbırsekılde yıpranmadı yanmadı gayet ıyıler

kolestondan canın yanmış ama kolestonun küllüleri işe yarıyor sanki.bir de lorealin küllü kumralı iyi sanırım.ikisinden hangisi içine yatarsa onu kullan.bu arada hangi boyanın küllü kumralıyla boyadın saçını açtıktan sonra? onunla da boyayabilirsin tekrar.tamamen kapamaması boyanın suçu değil.tek boyama yetmeyebiliyor çünkü.

Koleston iyi demişlerdi onun küllüsünü kullandım..Kumral da kaleston.paletteninkiler hep kızıl..loreali de bakayım biyerimseniben

bu arada akınca kızıl kızıl görünmüyor.annemin saçını palette ile açıp açık küllü kumral boyamıştım.yıkadıkça daha da açıldı saçının rengi.

slm bende bugun esıme suprız yapmak ıçın bıraz tarz degışıklıgı yapayım dedım aksam kafam estı gıttım oksıdan aldım evde orıal vardı bırde neolur neolmaz dıye kolleston renk açıcıda aldım sadece cıt cıt larıma orıal kullandım kendı sacımı ellemedım hıç cıtcıtlar okadar guzel bır renk aldıkı anlatamam super bırenk altın karamelmı desem bakırmı desem cok tatlı
Ya hatta net cıkarsa resım eklerım
Not.cıtcıtlarım hıcbırsekılde yıpranmadı yanmadı gayet ıyıler

paletteninki iyi yaptı canım da kendi saçım olan kısımlara..daha sonraki boyama işlemi baya sancılı oldu.kafam hiç bu kadar yanmazdı ağlaya ağlaya boyadım desem yeridir:1shok:karameller sanki kızılımsı duruyo.bakırsa güzelmiş..Bu çıtçıtlardan hiç kullanmadım ben demek boyanabiliyo mu..rengi merak ettim bakalkisalkisalkis

canım ben cıtcıtları 8 ayda 4 kere boyattım ılk defa kendım orıal kullandım hıç bışı olmadı suan renk super gozumun onunden ayıramıyorum okadar hoşuma gıttıkı resım cektım fakat net cıkmadı gunduz cekıp koysam olurmu

palette yoğun açıcı ile açtım.daha sonra açık küllü kumral ile kumral karıştırarak boyamıştım.adını hatırlayamadığım bi tüp boyaydı.çok kaliteli bişey değildi ama.bunda bile kızıllıklar çıkmadıysa boya aktığında kolestondan sonra hiç çıkmaz diye düşünüyorum.

canım ben cıtcıtları 8 ayda 4 kere boyattım ılk defa kendım orıal kullandım hıç bışı olmadı suan renk super gozumun onunden ayıramıyorum okadar hoşuma gıttıkı resım cektım fakat net cıkmadı gunduz cekıp koysam olurmu
problem değil canım.koymaya da bilirsin..onal kullandığın için çok iyi açtı herhalde.bu senin açıcı kuaförlerin kullandığından di mi.aslında boyadığın renk kadar tabandaki saç çok önemliymiş onu öğrendim ben

CADIARZU
palette yoğun açıcı ile açtım.daha sonra açık küllü kumral ile kumral karıştırarak boyamıştım.adını hatırlayamadığım bi tüp boyaydı.çok kaliteli bişey değildi ama.bunda bile kızıllıklar çıkmadıysa boya aktığında kolestondan sonra hiç çıkmaz diye düşünüyorum.

inşallah ya..ama daha kestirecem de işte akacak da boyayacağım..öleceğim meraktan

evet cnm sadece boya katmadan orıal kullandım taban rengı koyu kızıldı cnm.cektıgım fotoları albume eklıyorum hemen net olmasada bakarsın cnm

:)) uçlarını kestirsen zaten bu halini de seviceksin gibi geliyor bana.iki renk göründüğü için saçın hoşuna gitmiyor.

galibasempatiksalakcinni güldüğüme bakma ya valla feci şekilde bozuk moralim..lenet olsun o koleston koyu kahve boyadığım güneakannehir.risk alıp açamadım kaç yıldır senin sacın ne renk senin problemin yok ne güzel.hiç değilse çift kafa dolaşmıyosun senağlama teşekkür ederim desteğin için

Son düzenleme:
cnm sen hangı resmıme baktın ben suan sadece cıtcıtların resmını koydumda ayrıca guzel yorumun ıçın sagol degışıklıklerı cok seven bırıyım

benim saçım şuanda voilanın sıcak çikolatası.koyu karamel gibi duruyor.aslında ben açılmaz rengi sanmıştım cappuccino boyamıştım bi buçuk ay önce.kestane gibi bi renk olmuştu.sonra sıkıldım koyu renkten sıcak çikolata aldım belki tutar diye.gerçekten de tuttu.hatta yıkadıkça daha da açıldı şimdi koyu karamel gibi duruyor.iki hafta daha geçsin kuaför malzemeleri satan biyer var ordan fram color koyu kumral çikolata altın diye bir renk almıştım.onla boyucam.

Back