Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim sag ol. Yok gitmicem gidemem kiRenk guzel de tutturmak zorlu baya. Sen hızlı karar verme. Kuaföre gidebiliyorsan git. Turunculuklardan kurtul bi. Insallah istediğin olur. Okyla gidecekmisin peki
Insallah canim sag ol. Yok gitmicem gidemem ki
Dipler acilmis dier kisimlar acilmamis cikulata kahve tarzinda dusunuorsan kapatir acik ton yapicaksan dipleri boya dier kisimlarida turuncu olan yerleri küllü renk boya icine turuncu azaltici igora royal 0.22 den koy findik kadar gecer o renk korkma bende konu acmistm turuncudan sariya gecis yontemim die okuyabilirsin fikir verirse sanaMerhaba, dün sacimi actim bir kutu palette acici ile ama bazi bolgeler hic acilmadi. Gidip 2 kutu alip actim bu sefer de her yer acildi ama farkli tonlarda acildi. Bugun de koleston 9.3 ile 11.1 karistirip boyadim. Rengarenk oldu saclarim. Ne yapmaliyim? Loreal 5.15 efsanevi kahveye boyamayi dusunuyorum. Esit tutar mi ama? Lutfen yardimci olur musunuz? Eki Görüntüle 2551387 Eki Görüntüle 2551388 Eki Görüntüle 2551391
Çok tesekkurler canim tavsiyelerin icin :) okurum tabii okumam mi:)Dipler acilmis dier kisimlar acilmamis cikulata kahve tarzinda dusunuorsan kapatir acik ton yapicaksan dipleri boya dier kisimlarida turuncu olan yerleri küllü renk boya icine turuncu azaltici igora royal 0.22 den koy findik kadar gecer o renk korkma bende konu acmistm turuncudan sariya gecis yontemim die okuyabilirsin fikir verirse sana
Canımmm ne yaptın, son durum nedir, boyattın mı saçını ?Çok tesekkurler canim tavsiyelerin icin :) okurum tabii okumam mi:)
Son hali bu istedigim renk olmadi ama en azindan insan icine cikilirCanımmm ne yaptın, son durum nedir, boyattın mı saçını ?
Bence çok güzel olmuş güle güle kullan canımSon hali bu istedigim renk olmadi ama en azindan insan icine cikilir
Kuaföre mi yaptırdın?Son hali bu istedigim renk olmadi ama en azindan insan icine cikilir
Çok teşekkurlerBence çok güzel olmuş güle güle kullan canım
Evet, 70 tl'ye yaptiKuaföre mi yaptırdın?
İyi çok pahalı değilmiş Hangi şehirdesin canım ben Ankara’dayım benim bildiğim kuaförler baya bir kazıkçı buradaEvet, 70 tl'ye yapti
Haklisin ama 2 gun icinde sacimi 2 kere acip 2 kere de boyadim pek bisey olmadiCanım toparlanması için bence 2 hafta en azından bekle gerçekten..Saçına ve saç derisine zarar verme sonra.saçların yanar bu sefer kestirmeden toparlayamazsın saçlarını..