- Konu Sahibi hilkatgaribesi
-
gunaydın dun cıtcıtları boyarken esım yoktu evde aradı napıyorsun dedı bende gelınce benı sarışın gorsen naparsın dedım bence sen benı bekleme gıt dedı pekı turuncu görsen dedım hemen gıt evden dedı anlasılan ıkısınıde ıstemıyor gelınce kahveye boyatıp balyaj attırcam ınsallah.buarada esım kafasına takmış uyuyamamış gece 3te bı baktım esım arıyor cnm sen cıddı degıldın demı uyuyamadım bak dıyor yok cnm sadece cıtcıtlara yaptım dedım kendı sacımı ellemedım dıyınce rahatladı
gördüğün üzere benim derdim de bu. :))
bir türlü karar veremiyorum saçım hangi renk kalıcak.her ay değiştiriyorum rengini.
hilbatgarıbesı benı guldurdun ya allah senıde guldursun gordunmu pekı cıtcıtlar allah nasıp ederse yarın esım gelcek beraber boyle seylerle ugrasmayı sevıyoruz beraber karar verıp boyarız.
Laf aramızda gecen ay esım boyadı sacımı 1 saatte ama guzel olmuştu
cnm boyle seylerı beraber yapmayı cok sevıyor yenı evlıykende agda yapıcaktım bacaklarımı tutturdu beraber yapalım dıye.
Okadar kararsızımkı anlatamam renk konusunda bal köpügüde hoşuma gıdıyor ayrıca temmuzda arkadasımın dügünü var ordanda tatıle gıdıcez farklı olsun ıstıyorum renk onerılerın varmı resımlı
Renk değiştirmek cesaret istiyo gerçekten..Baya cesaretlisin tebrik ederim:içelim:ama o tonlar zaten sende sırıtmıyo gidiyo tenine.içinde dore olanlar güneşte sarımsı parlıyomuş öyle okumuştum biyerde..Çikolatalar da kızılımsı oluyomuş..baya açar saçının rengini herhalde..Her işlemden önce açıcı kullanıyomusun..
kuaför boyaları ne kadar ucuzmuş öyle ya 3 kusur:1shok:
arkadaşlar selam a.s siteye yeni katıldım da uzun zamandır takip ediyordum :) ben de açıcı kullanmayı düşünüyorum özellikle palette iyimiş diye duydum daha önce hiç kullanmadım sürekli renk değiştirdiğim için saçlarımın altı koyu üstü açık oluyorkestirmek zorunda kalıyorum ama değişen birşey olmuyor:çok üzgünüm: bakır renk yapmak istiyorum orjinal rengi koyu kahve saçımı lorealin akaju kahvesine boyadım istediğim renk olmayınca kolestonun bakır kızılına boyadım ama patlıcan moru gibi renk ortaya çıktı :sm_confused: sadece ışık vurunca bakırlık ortaya çıkıyor ama kafama ışık tutup gezemem :) paletteyi kullansam tekrar bakır kızıl yapsam olur mu ki? artık saçım tek renk olsun istiyorum
olur tabiki.zaten bakır istediğin için açtıktan sonraki turunculuktan kurtulmak zorunda da kalmıcaksın.tek boya yeterli olur.
Benim saçlarımın doğal rengi koyu ve açık sarı.Boya kullanmıyorum.Acaba koyu sarıları palette renk açıcıyla açık sarılarla yakın bi tona getirebilirmiyim ?
Yoksa turuncu falan olurmu ? :S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?