- Konu Sahibi hilkatgaribesi
-
siyaha boyamak yerine istersen uçlarını kestir sadece kumral kalsın.bir ay sonra tekrar küllü kumrala boyarsan kızıl falan kalmaz.tamamen kapanır.kına hiçbir şekilde çıkmıyor bu arada.kestirmekten başka yolu yok kurtulmanın.
kolestondan canın yanmış ama kolestonun küllüleri işe yarıyor sanki.bir de lorealin küllü kumralı iyi sanırım.ikisinden hangisi içine yatarsa onu kullan.bu arada hangi boyanın küllü kumralıyla boyadın saçını açtıktan sonra? onunla da boyayabilirsin tekrar.tamamen kapamaması boyanın suçu değil.tek boyama yetmeyebiliyor çünkü.
slm bende bugun esıme suprız yapmak ıçın bıraz tarz degışıklıgı yapayım dedım aksam kafam estı gıttım oksıdan aldım evde orıal vardı bırde neolur neolmaz dıye kolleston renk açıcıda aldım sadece cıt cıt larıma orıal kullandım kendı sacımı ellemedım hıç cıtcıtlar okadar guzel bır renk aldıkı anlatamam super bırenk altın karamelmı desem bakırmı desem cok tatlı
Ya hatta net cıkarsa resım eklerım
Not.cıtcıtlarım hıcbırsekılde yıpranmadı yanmadı gayet ıyıler
bu arada akınca kızıl kızıl görünmüyor.annemin saçını palette ile açıp açık küllü kumral boyamıştım.yıkadıkça daha da açıldı saçının rengi.
problem değil canım.koymaya da bilirsin..onal kullandığın için çok iyi açtı herhalde.bu senin açıcı kuaförlerin kullandığından di mi.aslında boyadığın renk kadar tabandaki saç çok önemliymiş onu öğrendim bencanım ben cıtcıtları 8 ayda 4 kere boyattım ılk defa kendım orıal kullandım hıç bışı olmadı suan renk super gozumun onunden ayıramıyorum okadar hoşuma gıttıkı resım cektım fakat net cıkmadı gunduz cekıp koysam olurmu
palette yoğun açıcı ile açtım.daha sonra açık küllü kumral ile kumral karıştırarak boyamıştım.adını hatırlayamadığım bi tüp boyaydı.çok kaliteli bişey değildi ama.bunda bile kızıllıklar çıkmadıysa boya aktığında kolestondan sonra hiç çıkmaz diye düşünüyorum.
:)) uçlarını kestirsen zaten bu halini de seviceksin gibi geliyor bana.iki renk göründüğü için saçın hoşuna gitmiyor.
albumume koydum resımlerı bakabılırsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?