• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Palette açıcı yardım

hilkatgaribesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
28
0
86
İstanbul
Merhaba kızlar..

Öncelikle koleston mağduru olduğumu söyleyeyim.Saçlarımda beyazlar olduğu için kolestonun kahve tonuna(4.0) bayamıştım saçımı.O da siyah gibi girdi ve yaklaşık 2 _2 buçuk yıldır kurtulamadım.Kuaföre sordum saçını bi ton bi ton aç yavaş yavaş dedi açıcı yapma dedi.Ama benim canıma tak etti nefret ettim artık.Bide kızıl parlıyo ki bu en kötüsü.Açık tenliyim ve kahve tonları istiyorum.beklemek de istemiyorum :çok üzgünüm:bu yüzden forumdaki yazılanları resmen yutarcasına okudum.Palettenin renk açıcısını kullanıp kumral tonlara boyamak istiyorum lütfen yardım edin.saçı çok mu yıpratıyo..Turuncu falan olur diye okudum kendim yapsam evde kumral tonlarını elde edebilirmiyim.

turuncu oluyor kesinlikle.kuaförde açtırdığında yıprandığı kadar yıpranmıyor.paletteden sonra en fazla iki defa küllü kumral veya küllü açık kumral ile boyarsan turunculuk kapanıyor.bazen iki defa boyamana bile gerek kalmayabiliyor.saçtan saça değişiyor.

merhaba. benim de palette açıcı kullandım. saçlarımı kızıla boyamıştım sonra onun üstüne kahve boyadım ve 9 ay kadar sonra tekrar kızıl olmak için palette açıcı kullandım.önce boyalı yerlere sonra kendi saçıma uyguladık ve yarım saat kadar bekledm. turuncu oldu saçım tabi haliyle.ama daha çok beklersen turuncudan da açık renk olabiliyomuş.onun üstüne de kızılı boyamştm tutmuştu tabi kızılla turuncu birbirine yakın renkler onun da etkisi olmuş olabilir ama forumda başka bi arkadaş da saçlarını yapmış palette açıcı ile turuncu olmuş onun da. sonra kahverengi boyamış hiç turunculuk olmamış. zaten bence de olmaz çünkü sonuçta oriel değil bu.yani ben böyle düşünüyorum umarm yardımcı olmuşumdur :)

turuncu oluyor kesinlikle.kuaförde açtırdığında yıprandığı kadar yıpranmıyor.paletteden sonra en fazla iki defa küllü kumral veya küllü açık kumral ile boyarsan turunculuk kapanıyor.bazen iki defa boyamana bile gerek kalmayabiliyor.saçtan saça değişiyor.

Sağol canım..
ben de kızıllık gitsin diye uğraşıyorum.küllü renklere de baktım.Kumralın içine küllü kumral koysam kızıllık gitsin diye..Markadan markaya da değişiyo renkler.paletteninkilerden bulamadım..Dediğin gibi küllü açık kumral yapıp sonra normal kumral mı yapsam

merhaba. benim de palette açıcı kullandım. saçlarımı kızıla boyamıştım sonra onun üstüne kahve boyadım ve 9 ay kadar sonra tekrar kızıl olmak için palette açıcı kullandım.önce boyalı yerlere sonra kendi saçıma uyguladık ve yarım saat kadar bekledm. turuncu oldu saçım tabi haliyle.ama daha çok beklersen turuncudan da açık renk olabiliyomuş.onun üstüne de kızılı boyamştm tutmuştu tabi kızılla turuncu birbirine yakın renkler onun da etkisi olmuş olabilir ama forumda başka bi arkadaş da saçlarını yapmış palette açıcı ile turuncu olmuş onun da. sonra kahverengi boyamış hiç turunculuk olmamış. zaten bence de olmaz çünkü sonuçta oriel değil bu.yani ben böyle düşünüyorum umarm yardımcı olmuşumdur :)

Oldun tabi..Sağol canım.

Bu açıcı sıvı bişey mi.Kendim becerebilirmiyim acaba.Bildiğin boya gibi mi yarın alacağım da.ben de ne çok soru soruyorum :utangac:

valla onu anlayabilirsin bence ilk boyamadan sonra.yani önce küllü renklerden birine boyarsın bakarsın idare edicek gibi mi.eğer turunculuk pek fazla kalmamışsa normal kumralla boyarsın.ama hala gözüne batıyosa turunculuk tekrar küllü kumrala boyarsın.bir de iki boyama arası biraz beklemeni tavsiye ediyorum.saçların fazla yıpranmasın birden.iki hafta falan ara bırakırsın iki boya arasında.

Oldun tabi..Sağol canım.

Bu açıcı sıvı bişey mi.Kendim becerebilirmiyim acaba.Bildiğin boya gibi mi yarın alacağım da.ben de ne çok soru soruyorum :utangac:

estafurullah sor tabi yardımlaşmak için burdayız :)

normal boya gibi evet yani paletteninki öyle en azından.eğer saçını kendin boyayabiliyosan bunu da yapabilirsin tabi opuyorumnanaktan

valla onu anlayabilirsin bence ilk boyamadan sonra.yani önce küllü renklerden birine boyarsın bakarsın idare edicek gibi mi.eğer turunculuk pek fazla kalmamışsa normal kumralla boyarsın.ama hala gözüne batıyosa turunculuk tekrar küllü kumrala boyarsın.bir de iki boyama arası biraz beklemeni tavsiye ediyorum.saçların fazla yıpranmasın birden.iki hafta falan ara bırakırsın iki boya arasında.

temema.s
napalım deneyerek göreceğiz desene..şu böcek kafa görünümünden kurtulayım da başka bişi istemiyorum.Saçlarımı topluyorum misal siyah bone takmış gibi geziyorum artık..Teşekkür ederim küllü renklere bakayım ben o zaman..a.s.

boyadıktan sonra öyle yeşillik falan olursa ki sanmam yine de endişelenme.turunculuk gidene kadar yeşillik olması mümkün değil ama olursa eğer bi hafta içinde o yeşillik akıyor.

estafurullah sor tabi yardımlaşmak için burdayız :)

normal boya gibi evet yani paletteninki öyle en azından.eğer saçını kendin boyayabiliyosan bunu da yapabilirsin tabi opuyorumnanaktan

evet ustalaştım saç boyamada..yapacaz artık..hiçbir kuaför yanımda değil sağolun cancağızlarım ben saçımı açtım gitti o zaman:teytey:.nolursa olsun.teşekkür ederim:nazar:

boyadıktan sonra öyle yeşillik falan olursa ki sanmam yine de endişelenme.turunculuk gidene kadar yeşillik olması mümkün değil ama olursa eğer bi hafta içinde o yeşillik akıyor.

Benim önceleri açıcıdan bile haberim yoktu.boyamak da istemiyodum beyazlarım olmasa..Yeşil turuncu ne kılmış ayol renkten renge dönüyo..Küllü benim içime sindi baktım da google amcadanyerimseniben

canım hala acmadıysan su ana kadar sana tavsiyem rengini aç acıyla fakat hemen sonra mutlaka istediin renge tekrar boya yoksa kötü durur

Sonuç pek iç açıcı değil.Palette çok iyi açtı da sadece kendi saçım olan kısımları yani diplerini.Turuncu bi renk aldı.Baya baya bi önce hint kınası yapmıştım uçlarında çok az kalmış onları hiiiçç açmadı akmıştır sanıyodum ben ya.:1no2:koyu renkten açık kumrala dönmek bu kadar çetrefilli mi ya:bbo: saç uçlarım yüzünden koyu kumrala boyadık içine küllü kumral koyup..Netice kızıl parlayan bi kumral.tabi uçları siyaha dönük.Artık hiçbir işlem yapmak istemiyorum saçıma bıktım yahu.boyatacağım siyaha öyle kurtulacağım kızıllıktan herhalde..

siyaha boyamak yerine istersen uçlarını kestir sadece kumral kalsın.bir ay sonra tekrar küllü kumrala boyarsan kızıl falan kalmaz.tamamen kapanır.kına hiçbir şekilde çıkmıyor bu arada.kestirmekten başka yolu yok kurtulmanın.

Back