Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

kızlar bende aldım tarçın bakır saçlarım şuan kızıl
önce yogun renk açıcı ile açıcam sonra ardındna bıoya
umarım güsel olur

ben de aynı durumdayım şu an bakır kızıl var açıp da boyamayı düşünüyorum rica etsem boyadıktan sonra resim koyabilir misin :)

arkadaşlar merhaba....... oku oku gözlerim yoruldu valla.........ben sizlere bu boya hakkında danışmak istiyorum. saçım kestane renginde. bu renk alsam biraz kullansam daha sonra başka renk için bu kızıllığı sacımızdan akıtmamız mı gerekiyo , yoksa başka renklere geçiş kolay oluyomu) hani içinde bakırlık varya ondan soruyorum, geçiş zor mu olur ilerde başka renklere?

Küllü koyu kumraldan başkası kapatımıyo kızıllığı.

valla benım kına gıbı duruyo,bugun boronz kahvele boyucam bana gıtmedı.tam beyaz tenlı olmak lazım bu renk ıcın,pamuk beyaz olanlara yakısıyor,bugdaylara gıtmıyo kı ben beyazım ama pamuk gıbı degıl,resımde cekmedım

kızlar işte tarçın bakırdan sonra kum taşı kızılına boyadım aralarında pek bir fark yok yanlız kızıllık kum taşında daha az ama resimde kızılımsı çıkmış
ben de nihayet boyayı buldum canım 1 yerde ,ikinciye boyayacağım bu akşam..bakalım inşallah güzel olur..bu boyayı niye kaldırmışlar acaba ya? elimi neye atsam kuruyo..eskiden de bir parfümü çok beğenirdim hemen onu da kaldırmışlardı..

yani bildiğin kızılla uğraşmak zorunda mı kalıyoruz bu rengi kullandıktan sonra. başka renge dönmek istediğimizde? bunu merak ettim de ? cevaplarınız için çok teşekkürler.kaydirigubbakcemile3

kızlarrr saçımı boyadım sonunda şuan saçımda yıkıcam birazdan.kaşlarımada sürdüm boyadan 5-10dk bekletip yıkadım güzel açık oldu.bakalım saçım nasıl olacak_?hihoyyyt

:sm_cool:çoook süper oldu kızlarr hiç beklemiyordum böyle olacağını boyamayı düşünenler varsa hemen boyasınlar bence.foto yüklrmrsini bilmedigim için yükleyemedimm üzgünümm

:sm_cool:çoook süper oldu kızlarr hiç beklemiyordum böyle olacağını boyamayı düşünenler varsa hemen boyasınlar bence.foto yüklrmrsini bilmedigim için yükleyemedimm üzgünümm

:) sevindim adına canım ben de merakla bekliyorum kpss yi atlatayım boyucam, bu arada profilinde albüm oluştur deyip resmini oraya yükleyebilirsin yerimseniben

ay bak ben de merak ettim simdi. resim koyarsan gercekten seviniriz zemuszemus benim sacmda koyu kizil var biraz aksin tarcin bakira boyamayi dusunuyorum. bu arada saciniz acik kumralsa tarcin bakir kutudaki resimdeki gibi tutar ama dogal saciniz olcak. benim oyle olmustu ama siyah boya vardi iste sadece dipleri tutmustu kafamçokkarıştı

Yaa kızlar ben de saçımı palette 9-0 la boyadım doğal renginin üzerine.ılk boyamamda fındık kabuğu gibi bişe oldu sonra ikinciyi boyadım daha da açıldı ama kına gibi tuhaf bir sarı oldu, değişik bişe yani.Hiç memnun değilim şuanki renginden.ıkinci kutuyu aldım aynı renk yani üçüncü kez boyayacağım, yine beğenmezsem artan boyayla dördüncü kez... Neden böyle oldu anlamadım yaa, çirkin bir renk oldu. :sinifsinif: Üçüncü ve dördüncüde açılır mı acaba ya da deneyimli arkadaşların tavsiye edebileceği birşey var mı bu renk üzerine.Elde etmek istediğim renk bal köpüğüydü bu arada.

Tatlım bu saçının üstüne bal köpüğü gibi bi renk istiyorsan, küllü renkleri tavsiye edebilirim sana küllü açık sarı ya da küllü kumral...Hem saçındaki çiğliği alır hem de güzel bi renk elde edersin...Direk sarıya boyadığın için normal şu anki saç rengin canımcım... fazla da kısa aralıklarla boyayı vurma saçına olur mu, çünkü yanabilir içinde açıcı var sarıların.. :1no2:

Ben hepsini aynı haftada boyadım akannehir şimdilik bir proble yok sonrasında olur mu bilemem ama. Küllü kumralı hangi markadan almam gerek bir de numarasını biliyormusun canım, gidip yanlış bir boya alıp da iyica mahfetmim sonra. delikafadulden

Bu Artez cok güzel bir kız bir aydır hergün resmine baktım cılgınlık yapıp saçımı boyadım cılgınlık diyorum ben 44 yaşındayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…