kızlar bende aldım tarçın bakır saçlarım şuan kızıl
önce yogun renk açıcı ile açıcam sonra ardındna bıoya
umarım güsel olur
ben de aynı durumdayım şu an bakır kızıl var açıp da boyamayı düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende aldım tarçın bakır saçlarım şuan kızıl
önce yogun renk açıcı ile açıcam sonra ardındna bıoya
umarım güsel olur
arkadaşlar merhaba....... oku oku gözlerim yoruldu valla.........ben sizlere bu boya hakkında danışmak istiyorum. saçım kestane renginde. bu renk alsam biraz kullansam daha sonra başka renk için bu kızıllığı sacımızdan akıtmamız mı gerekiyo , yoksa başka renklere geçiş kolay oluyomu) hani içinde bakırlık varya ondan soruyorum, geçiş zor mu olur ilerde başka renklere?
ben de nihayet boyayı buldum canım 1 yerde ,ikinciye boyayacağım bu akşam..bakalım inşallah güzel olur..bu boyayı niye kaldırmışlar acaba ya? elimi neye atsam kuruyo..eskiden de bir parfümü çok beğenirdim hemen onu da kaldırmışlardı..kızlar işte tarçın bakırdan sonra kum taşı kızılına boyadım aralarında pek bir fark yok yanlız kızıllık kum taşında daha az ama resimde kızılımsı çıkmış
![]()
ben de aynı durumdayım şu an bakır kızıl var açıp da boyamayı düşünüyorumrica etsem boyadıktan sonra resim koyabilir misin :)
hayır canım kızıl gibi değil bu renk zaten çabuk akıyor istedğin renge geçiş yapabılırsın
kızlarrr saçımı boyadım sonunda şuan saçımda yıkıcam birazdan.kaşlarımada sürdüm boyadan 5-10dk bekletip yıkadım güzel açık oldu.bakalım saçım nasıl olacak_?hihoyyyt
:sm_cool:çoook süper oldu kızlarr hiç beklemiyordum böyle olacağını boyamayı düşünenler varsa hemen boyasınlar bence.foto yüklrmrsini bilmedigim için yükleyemedimm üzgünümm![]()
Yaa kızlar ben de saçımı palette 9-0 la boyadım doğal renginin üzerine.İlk boyamamda fındık kabuğu gibi bişe oldu sonra ikinciyi boyadım daha da açıldı ama kına gibi tuhaf bir sarı oldu, değişik bişe yani.Hiç memnun değilim şuanki renginden.İkinci kutuyu aldım aynı renk yani üçüncü kez boyayacağım, yine beğenmezsem artan boyayla dördüncü kez... Neden böyle oldu anlamadım yaa, çirkin bir renk oldu. :sinifsinif: Üçüncü ve dördüncüde açılır mı acaba ya da deneyimli arkadaşların tavsiye edebileceği birşey var mı bu renk üzerine.Elde etmek istediğim renk bal köpüğüydü bu arada.
Tatlım bu saçının üstüne bal köpüğü gibi bi renk istiyorsan, küllü renkleri tavsiye edebilirim sana küllü açık sarı ya da küllü kumral...Hem saçındaki çiğliği alır hem de güzel bi renk elde edersin...Direk sarıya boyadığın için normal şu anki saç rengin canımcım... fazla da kısa aralıklarla boyayı vurma saçına olur mu, çünkü yanabilir içinde açıcı var sarıların.. :1no2: