ben bıktım bakırdan ve sarıya döndüm saçımı yoğun çok açık küllü sarıyla boyadım ve çok güzel oldu aşırı bi sarı değil ama turunculuğunuda epeyce bi kapattı şu an çok memnunumopuyorumnanaktan
Slm.Bayanlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Bende etkilenip röflemin üzerine tarçın bakır boyadım ilk zaman kına mı yaktın dediler.1 y içinde açıldı şimdiki rengi daha güzel.Tekrar boyarsam yine turuncu olsun istemiyorum.Bu çok açık küllü sarı hangi markanın canım ve boyadığında saçın bakırmıydı.Yanıtlarsan çok sevinirim.
Tatlım her ne kadar soruyu bana yöneltmiş olmasan da ben de aynı şekilde röflelerimin üzerine tarçın bakır yapmıştım, çok güzel de olmuştu ama saçlarını sarıya boyayanların hani bi damarı tutar ya bazen illa geri sarı yapıcam diye kaydirigubbakcemile3 benim de damarım tuttu ve kolestonun çok açık küllü sarısı ile koleston naturalsın küllü kumralını karıştırıp boyadım,çok güzel bi renk çıktı ve turunculuk gitti tamamen, bi tek dezavantajım kumralla karıştırdığım için saçlarımın koyu olan iç kısımları tam açılmadı ama olsun, bir hafta sonra sadece çok açık küllü sarıya boyayacağım o zaman eminim daha güzel olacak zemuszemus (profilimde son halimin resmi var canım istersen ordan bakabilirsin)
Bu arada ben hep lorealin saç boyası daha iyidir diye düşünürdüm ama kaç tane kozmetikçiye gittiysem küllü renkler konusunda koleston başarılıdır dedi bilmiyorumkismile bunu da belirtmek istedim)
Saç rengin çok hoş gözüküyor.Boyadıktan kaç gün sonra ki hali baya sarı gözüküyor,ışık mı etkiliyor.opuyorumnanaktanKendi dip rengin neydi?
çok yakışmış ten rengin falan çuk
bu renk tarcın bakırına mı yakın yoksa lorealinkine mi
canım çok güzel olmuş alttaki renkten dolayı biraz şimdi renk tam oturmamıştır ama ikinci boyamada daha da güzel olur..ben hala ikinciye boyayamadım daha doğrusu birkaç yere baktım boyayı bulamadım..bu hafta bulursam ben de ikinciye boyarım inşallah..sen boyayı ne kadara alıyorsun canım ? ilk aldığımda 9 tl idi şimdi 15 küsür olmuş sanırım öyle mi?kızlar işte tarçın bakırdan sonra kum taşı kızılına boyadım aralarında pek bir fark yok yanlız kızıllık kum taşında daha az ama resimde kızılımsı çıkmış
pazaristandan alıyorum canım orda daha uygun oluyor 12 tl kum taşını bulamazsan bu renge bak birde derim bu rengi yeni gördüm
Loreal Recital Preference - 8.32 Berlin Koyu Sarı Dore İrize - Saç Boyası
Slm.Bayanlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum.Bende etkilenip röflemin üzerine tarçın bakır boyadım ilk zaman kına mı yaktın dediler.1 y içinde açıldı şimdiki rengi daha güzel.Tekrar boyarsam yine turuncu olsun istemiyorum.Bu çok açık küllü sarı hangi markanın canım ve boyadığında saçın bakırmıydı.Yanıtlarsan çok sevinirim.
Tatlım öncelikle teşekkür ederim beğenmene sevindim opuyorumnanaktan Bu saçım boyadıktan 4-5 gün sonrası ama yaklaşık 3 hafta geçmesine rağmen halen bi değişim olmadı..Işığın etkisi de var, çok az daha açık gözükmüş.koyu yerler saçımın iç ve alt tarafında(koyu dediğime bakma tatlım hiç belli bile olmuyo) üstler bayaa bi açık renk oldu.Kendi saç rengim kumral ama bu boyayı boyamadan önce rengarenkti kaydirigubbakcemile3 boyası gelen diplerim, tarçın bakırı akan kısmı ve boyası akıp iyice ortaya çıkan röfleli kısımlarım delikafadulden boyadıktan sonra hemen hemen eşit oldu en çok da bu mutlu etti beni hihoyyyt
Ama boyarken de yaptığım bi püf noktası; önce üstteki röfleli olmayan yerleri boyadım 15 dk civarı bekledim, sonra da alttaki röfleli kısımları boyayıp saçımın her yerine yedirdim ve 45 dakika daha bekledim ki üstler açılsın ve hemen hemen eşit olsun, istediğim oldu gibi ama haftaya bu sefer sadece çok açık küllü sarıya boyayacağım. Sarışın olmaya çoook az kaldııkaydirigubbakcemile3
canım kusura bakma biraz geç oldu evet saçlarım bakırdı ve ilk önce alixavien 11.10 la boyadım sonrasındada koleston 11.1le boyadım evet koleston küllülerde daha başarılı saçlarımın rengide açıldı ama yıkandıkça bakırlar sanki belli olmaya başladı yine boya zamanım geldi malesef
Canım daha önceki sayfalarda gördümde sen loreal 8/34 ile boyayıcam demiştin.Herhalde onunla değil çok açık küllü kumralla boyamaya karar verdin.Dün bende baktım 8/34 güzel bir renk onu denemedin herhalde.Ben daha ne renk boyuyacağıma karar veremedim.Oğluma soruyorum hangi renk diye lacivert boya diye dalga geçmeye başladı.Sen 8/34 loreal denemedin herhalde.:roflol:
Slm. Küllü oluşu yeşillik yapmadı mı?Bu rengi İlk boyaman mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?