çok teşekkürler hızlı cevabın için.
bende garnierin bakır kızılını çok seviyorum.
herhalde onu boyuycam ama canlı olsun diye öyle bi arayışa girdim:)
arkadaşım açık rengin üstüne boyamıştı güzel olmuştu şu an benim saçım da pek koyu sayılmaz zaten kahve köpüğü
bu arada albümünde garnier bakır kızıl göremedim.
ama lorealinki de hoştu
evet onu koyamadım :) tatile gittim sonra unuttum fotoğraf çekmeyi şu an aktı ve dibim geldi bu hafta içinde tekrar boyamayı düşünüyorum boyayınca çeker koyarım :) çok memnun kaldım bence en iyisi bu en azından akınca bile canlılığını koruyor ve kendi saçım gibi yumuşak
o boya piyasada yok artık canım, ah ah benim saçımın rengi
bidahakine ne boyuycam bilmiyorum..
bir de onda hiç bakırlık yok haberiniz olsun..açık karamel oluyor renk..
cicişler forumda yeniyim ölesine açtım okudum konuyu sonra sizin güsel saçlarınızı ve yorumlarınızı görünceee gaza geldimbiraz önce gitti palette tarçın bakır aldım he hee hem de bimden 5tlye:lepi: bi de papatya sarı aldım yine palettenin birazcık karıştırcam.cünkü kendi saçım kestane.bakalııımm ne çıkacaakkzemuszemusayyy çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile beyaz tenli ela gözlüyümm umarım yakışır yavv bi de kaşlarımı boyamam gerekecek sanki simsiyah sırıtırlar onu da ilk kez deneyecem:uhm: resim koymay becerebilirsem koyarım belkimm merak eden olurzemuszemus
foto nasıl koyabilirimm yardımcı olursanız benim de saçlarım bakır ama kuaföre giidyorum ve bende palette tarçın bakır denemek istiyorum ama benim saçımdan daha koyu bi renk mi çıkar bilmiyorum
arkadaşlar dün şaçlarımı palettenin taçır bakır rengine boyadım süper oldu beyaz tenliyseniz kesinlikle deneyin derim çok yakıştı kutudaki tam rengi yakalayamadım ama yinede benzedi haftaya bidaha boyayacam ozaman tam rengini alırım belki kararsız kalanlar vardır diye yazdım burayada kapalı olduğum için resim koyamıyorum kusura bakmayın :lepi:
Bende saçımı tarçın bakır yapmak istiyorum kumral ve mavi gözlüyüm fakat yakışıp yakışmayacağı konusunda endişelerim var.Palette tarçın bakır aldım ama boyamaya cesaret edemedim yakışmazsa rengi döndüremeyeceğimi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
boyayan biri fotoğraf eklerse süper olur ben d edüşünüyorum ama cesaret edemiyorum akaju kahve mağduruyum 1-2 ay sonra bu renge geçmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi fotoğraf lütfen.
Bugğn kahve köpüğüne boyadım hoşuma gitmediş 2 gün sonra paltte tarçın bakıra bosam sizce nasıl olur kızlarr ?
Küllü kumrala boyarsın çokda güzel dönersin canım. Ama ben koleston çarpıcı bakırı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?