Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

evet onu koyamadım :) tatile gittim sonra unuttum fotoğraf çekmeyi şu an aktı ve dibim geldi bu hafta içinde tekrar boyamayı düşünüyorum boyayınca çeker koyarım :) çok memnun kaldım bence en iyisi bu en azından akınca bile canlılığını koruyor ve kendi saçım gibi yumuşak

harikasın canım bekliyorum fotoyu.
bana iyi bir fikir olur ilk defa bakır olacam:)

o boya piyasada yok artık canım, ah ah benim saçımın rengi
bidahakine ne boyuycam bilmiyorum..
bir de onda hiç bakırlık yok haberiniz olsun..açık karamel oluyor renk..

merhabalar kızlar ben netten sipariş verdim tarçın bakır boyasını palettenin haberiniz olsun bende baya dolandım marketleri alış veriş mağazalarını yok en sonunda netten sipariş ettim ve şuan 6 kutu palettenin tarçın bakırı var akşam saçımı boyayacağım zemuszemus​

Son düzenleme:
cicişler forumda yeniyim ölesine açtım okudum konuyu sonra sizin güsel saçlarınızı ve yorumlarınızı görünceee gaza geldim biraz önce gitti palette tarçın bakır aldımhe hee hem de bimden 5tlye:lepi: bi de papatya sarı aldım yine palettenin birazcık karıştırcam.cünkü kendi saçım kestane.bakalııımm ne çıkacaakkzemuszemusayyy çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile beyaz tenli ela gözlüyümm umarım yakışır yavv bi de kaşlarımı boyamam gerekecek sanki simsiyah sırıtırlar onu da ilk kez deneyecem:uhm: resim koymay becerebilirsem koyarım belkimm merak eden olurzemuszemus

resim koyabilir misin ?:hulya:

foto nasıl koyabilirimm yardımcı olursanız benim de saçlarım bakır ama kuaföre giidyorum ve bende palette tarçın bakır denemek istiyorum ama benim saçımdan daha koyu bi renk mi çıkar bilmiyorum

foto nasıl koyabilirimm yardımcı olursanız benim de saçlarım bakır ama kuaföre giidyorum ve bende palette tarçın bakır denemek istiyorum ama benim saçımdan daha koyu bi renk mi çıkar bilmiyorum

mesaj sayın yetersiz olduğu için foto koyamıyosun canım

angel cım cnm sacımın öncekı halını koyım

ilk halı byleydı dırek tarcın bakıra boyadım şimdi sarıyla karıştırıp tekrar boyıcam bıras koyu geldı bu renk bana

canım bu renk sadece tarçın bakırla boyanmış halimi sarı karıştırmayıncamı renk böyle oldu yani doğru anlamışmıyım

kızlar selamlar valla daha önceden anlatan varsa bilemicem 65 sayfayı okuyamadım :))

bu renk kutusundaki resim gibi mi oluyor yoksa karamel veya açık kahve gibi mi oluyor

ben kutusundaki renk gibi olsun isterim ama muhtemelen tutmaz

şu an saçlarım kızıl koleston kor ateş kızılı akmış hali yani baya baya kızıl garnierin bakır aleviyle tarçın bakırı karıştırsam nası bi renk ortaya çıkar sizce? ben böle açık bi renk istiyorum ama kızıllık kırmızılık turunculuk olsun içinde. çok şey istiyorum :))

Bende saçımı tarçın bakır yapmak istiyorum kumral ve mavi gözlüyüm fakat yakışıp yakışmayacağı konusunda endişelerim var.Palette tarçın bakır aldım ama boyamaya cesaret edemedim yakışmazsa rengi döndüremeyeceğimi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ...

Küllü kumrala boyarsın çokda güzel dönersin canım. Ama ben koleston çarpıcı bakırı tavsiye ederim.

arkadaşlar ben bu boyayı buldum boyamayı düşünüyorum şimdi kızıl kahve var saçımda hatta albüme resmini koydum onun üzerine tarçın yapsam çok turuncu olur mu :S ben güzel bir bakır istiyorum kendi orjinal saçım da koyu yani açmadan boyarsam çok açık bi turuncu olmaz diye düşünüyorum bir de paletteden memnun musunuz ben daha önce kullanmadım parlak bir renk mi? ya da sertleştirme yapıyor mu saçta?

boyayan biri fotoğraf eklerse süper olur ben d edüşünüyorum ama cesaret edemiyorum akaju kahve mağduruyum 1-2 ay sonra bu renge geçmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi fotoğraf lütfen.

Bugğn kahve köpüğüne boyadım hoşuma gitmediş 2 gün sonra paltte tarçın bakıra bosam sizce nasıl olur kızlarr ?

boyayan biri fotoğraf eklerse süper olur ben d edüşünüyorum ama cesaret edemiyorum akaju kahve mağduruyum 1-2 ay sonra bu renge geçmeyi düşünüyorum ama dediğim gibi fotoğraf lütfen.

geçmiş sayfalarda var fotoğraflar boyayan eklemiş :) sana fikir verebilirler

Bugğn kahve köpüğüne boyadım hoşuma gitmediş 2 gün sonra paltte tarçın bakıra bosam sizce nasıl olur kızlarr ?

kahve köpüğü açık bir renk koyu olmadığı için tutar tam üzerindeki renk olmayabilir ama değişik bir bakır elde edersin

Küllü kumrala boyarsın çokda güzel dönersin canım. Ama ben koleston çarpıcı bakırı tavsiye ederim.

çarpıcı bakır hala var mı? ben kaldırıldı diye bilyorum ben de memnundum o renkten ama hiçbir yerde yok yeni katolog resminde bile yer almıyor

arkadaşlar boyadım biraz önce tarçın bakırı şimdi şok geçiriyorum daha önce fotoğraf koymuş arkadaşlara baktım bu renk koyu saçta özellikle kızılın üzerine boyandığında koyu bakır gibi duruyor benim de boyamadan önce saçımda kahve kızıl vardı üzerine yaptım tamam önceki boyanın olduğu yer bakır oldu ama kendi saçım siyahtır benim dipler resmen koyu sarı oldu :S gölgede açık sarımsı bakır, ışıkta sarı duruyor bir kere daha boyasam koyulaşır mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…