Ben hepsini aynı haftada boyadım akannehir şimdilik bir proble yok sonrasında olur mu bilemem ama. Küllü kumralı hangi markadan almam gerek bir de numarasını biliyormusun canım, gidip yanlış bir boya alıp da iyica mahfetmim sonra. delikafadulden
Bu Artez cok güzel bir kız bir aydır hergün resmine baktım cılgınlık yapıp saçımı boyadım cılgınlık diyorum ben 44 yaşındayım....
Bu Artez cok güzel bir kız bir aydır hergün resmine baktım cılgınlık yapıp saçımı boyadım cılgınlık diyorum ben 44 yaşındayım....
Cok cok güzel oldu............
tarçın bakır daha açık çünkü 9 no ya yakın nerdeyse bide iki renk aynı değil birisi dore bakır ötekisi tarçın bakır yansımaları farklı olabilir diye düşünüyorumkızlar bişey sorabilmiyim tarçın bakırla lorealin floransa koyu sarı dore bakır eşdeğer demişlerdi fakat bazısı floransa daha açık bazısı da daha koyu demiş hangisi daha açık bi renk bilen var mı 50 kere boyadım saçımı bi türlü istediğim rengi elde edemedim zaten ince telliyim yakında saç kalmıcak
daha açık renk istiyorsan kolleston 9.5 kum taşı kızılı deneyebilirsin
tourmaline bunu söylediğin çok iyi oldu ben sırf bakırlığı altın karamelden daha fazladır diye onu boyıcaktım ama. bu durumda boyamıcam bu duurmda aramalara devam eğer altın karamelin içine bakır karıştırmaktan daha parlak bi fikir bulursam onu uyguluycam :)))
tarcın bakır aldım ..saclarım balkopüğü içine sarı karıştırsam mı karar veremiyorum.bakır renkler sarı karısınca daha iyi oluyomuş dediler
bence çok açık sarımsı bir bakır istiyorsan karıştırabilirsin ama tarçın bakır zaten açık bir renk sarı katarsan bakırlığı gider diye düşünüyorum genelde sarıyı koyu bakırlar için karıştırırlar rengi yumuşatmak için :)
cnm bakır kızılla sarıyı karıştırsak nasıl olur acaba? güzel bir bakır kızıl elde etmek mümkün olur mu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?