Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

Tatlım ben koleston kullandım ama ilk iki yıkamadan öncesine kadar yeşillik vardı, sonra geçti.. koleston 8.1 küllü açık kumral numarası da canımcım.. opuyorumnanaktan

Teşekkürler ,aynı zamanda anneanneyim,bir kız bir erkek dünya tatlısı torunum var, ama sevdim sacımın rengini sonrasını bilemem......

Tarçın bakırı kesinlikle tavsiye etmiyorum. İlk boyadığında çok güzel oluyo ama her yıkadığında akıyo ve rengi gidiyor. boshayallersmileYani sürekli boyamak gerekiyor.:umursamaz:

kızlar bişey sorabilmiyim tarçın bakırla lorealin floransa koyu sarı dore bakır eşdeğer demişlerdi fakat bazısı floransa daha açık bazısı da daha koyu demiş hangisi daha açık bi renk bilen var mı 50 kere boyadım saçımı bi türlü istediğim rengi elde edemedim zaten ince telliyim yakında saç kalmıcak

tarçın bakır daha açık çünkü 9 no ya yakın nerdeyse bide iki renk aynı değil birisi dore bakır ötekisi tarçın bakır yansımaları farklı olabilir diye düşünüyorum

tourmaline bunu söylediğin çok iyi oldu ben sırf bakırlığı altın karamelden daha fazladır diye onu boyıcaktım ama. bu durumda boyamıcam bu duurmda aramalara devam eğer altın karamelin içine bakır karıştırmaktan daha parlak bi fikir bulursam onu uyguluycam :)))

tarçın bakır baya bi turuncu aslında içine azıcık ondan mı katsan acep

[URL='http://www.hizliupload.com/viewer.php?id=759416DSC_1071.jpge-kopya.jpg']
[/URL]

[URL='http://www.hizliupload.com/viewer.php?id=370912ii-kopya.jpg']
[/URL]

saçımı önce röfle setiyle bocalayıp yıkadım. daha sonra da kına yaktım.
2. resimdeki ise kuoförde yaptırdığım bakır tonlarına boya üzerine röfle.

Bakır tonlarının kendi tenime gittiğni düşünüyorum.yaz geldi çok yanmasam bari eyvahedigeldismile . ama su an saçımın akarak sarıya turuncuya dönmesi beni üzüyor. ben de elavenın tavsiyesi üzerine ileride saçımı; loreal recital preference 8.34 floransa koyu sarı dore bakırı ile boyayım diorum.

ben saçımı boyasam acaba simonennki gibi olma ihtimali nedir kuaförde yaptıracam ama bana gider mi yada bu koyu renkteki saçlarımla olacak iş mi:sinifsinif: bide şunu söliim saçımda boya yok ilk kez boyatacam yardımcı olursanız sevinirim :kedi:

tarcın bakır aldım ..saclarım balkopüğü içine sarı karıştırsam mı karar veremiyorum.bakır renkler sarı karısınca daha iyi oluyomuş dediler

tarcın bakır aldım ..saclarım balkopüğü içine sarı karıştırsam mı karar veremiyorum.bakır renkler sarı karısınca daha iyi oluyomuş dediler

bence çok açık sarımsı bir bakır istiyorsan karıştırabilirsin ama tarçın bakır zaten açık bir renk sarı katarsan bakırlığı gider diye düşünüyorum genelde sarıyı koyu bakırlar için karıştırırlar rengi yumuşatmak için :)

cnm bakır kızılla sarıyı karıştırsak nasıl olur acaba? güzel bir bakır kızıl elde etmek mümkün olur mu sence?

cnm bakır kızılla sarıyı karıştırsak nasıl olur acaba? güzel bir bakır kızıl elde etmek mümkün olur mu sence?

şimdi kullandığın boyaya göre değişir mesela ben kolestonun kızıl bakırına sarı katmıştım güzel bi renk olmuştu ama adını şimdi hatırlayamıyorum igora mı neydi onun bakır kızılına arkadaşım katmıştı çok koyu bir renk oldu yani bakırdan alakasız kahve bişi oldu benim saç rengim şu an bakır kızıl güzel bir bakırı var ama benimki karışık değil şu an garnierin bakır kızılına boyadım renk akınca bile parlaklığı duruyor yani güzel bir bakırlık var onu önerebilirim çünkü renk karıştırma yanlısı değilim saçı daha da sertleştiriyor her rengin kimyasalı ayrı çünkü :) biraz uzun oldu ama yardımcı olmuşumdur umarım

çok teşekkürler hızlı cevabın için.
bende garnierin bakır kızılını çok seviyorum.
herhalde onu boyuycam ama canlı olsun diye öyle bi arayışa girdim:)
arkadaşım açık rengin üstüne boyamıştı güzel olmuştu şu an benim saçım da pek koyu sayılmaz zaten kahve köpüğü

bu arada albümünde garnier bakır kızıl göremedim.
ama lorealinki de hoştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…