evet canım boyayım diye aklımdan geçirdim hatta o renk için alışverişe bile çıktım ama bulamadım yaşadığım yerde..Sonra zaten açılmasını istiyorken niye açık renk almıyorum diyip turuncu olmaması için açık küllü kumral ve çok karıştırıp boyadım.şu anda çok daha güzelleşti saç rengim çooook mutluyum, benim durumumda olanlara kesinlikle tavsiye ediyorummm. opuyorumnanaktan
Ama bu arada diğer boya da çok güzel gerçektennn, sıkılırsam belki daha sonra ona da boyarım :jeyyar:
ben bıktım bakırdan ve sarıya döndüm saçımı yoğun boyadım ve çok güzel oldu aşırı bi sarı değil ama turunculuğunuda epeyce bi kapattı şu an çok memnunumopuyorumnanaktan
Canım yoğun çok açık küllü sarı hangi markanın?
alix avien 11.10 canım
yok canım yeşillik olmadı zaten 2 gün önce ani bi kararla saçlarımı açıp üzerinide yine küllü sarıyla boyadım tam sarışın oldum bu kez ama saçlarım çok yıprandı
bu arada kolestonun 8.45 ini deneyen varmı çok merak ediyorum
kızlar işte tarçın bakırdan sonra kum taşı kızılına boyadım aralarında pek bir fark yok yanlız kızıllık kum taşında daha az ama resimde kızılımsı çıkmış
ben de düşündüm bu rengi ama benim saç kahve (orjinali) tutmaz diye emin olamadım sen tarçının üzerine yaptığın için tuttu sanırım :bbo: zaten eninde sonunda açıcam saçımı da ikisi arasında kaldım :sm_confused:
kızlar işte tarçın bakırdan sonra kum taşı kızılına boyadım aralarında pek bir fark yok yanlız kızıllık kum taşında daha az ama resimde kızılımsı çıkmış
ben de düşündüm bu rengi ama benim saç kahve (orjinali) tutmaz diye emin olamadım sen tarçının üzerine yaptığın için tuttu sanırım :bbo: zaten eninde sonunda açıcam saçımı da ikisi arasında kaldım :sm_confused:
benım tarcın bakırım çok acık deildi zaten kahvemsiydı kum tqsını tawsıye ederım guzel renk aktıkça karamele dönüyor
benım tarcın bakırım çok acık deildi zaten kahvemsiydı kum tqsını tawsıye ederım guzel renk aktıkça karamele dönüyor
kumtaşı karamele dönükse bana göre değil sanırım tarçın bakır yapacağım :1hug: teşekkür ederim
o zaman kapaktakine aldanma canım. sana bikaç resim ekliyim bu renkler gibi işte
Küllü renkler insanın tenini solgun ve yaşlı gösteriyor diyorlar.Niçin saçlarını açık renge boyamışken açtırdınki istediğin sarı rengi tutturamamışmıydın?
Slm. Canım:)Benimde kendi ana saç rendim kumral dipler 1 cm kadar geldi.Acaba diyorum tek olarak çok açık küllü sarıyla boyasam olurmu?Bu arada kuaförümede danıştım.İgora açık kumral altın güzel olur dedi.Ama tabiki ONLAR tek bir renk boyamazlar.bozulunca onlara gidilsin isterler.
ben boyadım kınalı gıbı oldum hıc yakışmadıkaydirigubbakcemile2
bembeyaz bır ten lazım bunun ıcın...
şimdı tekrar boyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?