Saç Rengi ve Saç Boyama Palette 8-77 tarçın bakır

Slm. Canım:)Benimde kendi ana saç rendim kumral dipler 1 cm kadar geldi.Acaba diyorum tek olarak çok açık küllü sarıyla boyasam olurmu?Bu arada kuaförümede danıştım.İgora açık kumral altın güzel olur dedi.Ama tabiki ONLAR tek bir renk boyamazlar.bozulunca onlara gidilsin isterler.

yok canım yeşillik olmadı zaten 2 gün önce ani bi kararla saçlarımı açıp üzerinide yine küllü sarıyla boyadım tam sarışın oldum bu kez ama saçlarım çok yıprandı

Küllü renkler insanın tenini solgun ve yaşlı gösteriyor diyorlar.Niçin saçlarını açık renge boyamışken açtırdınki istediğin sarı rengi tutturamamışmıydın?

bu arada kolestonun 8.45 ini deneyen varmı çok merak ediyorum

ben denemiştim pek tavsiye etmiyorum ilk boyadığında kırmızı gibi ama akınca pembe oluyor:sm_confused: tuaf bir renk hoşuma gitmemişti bundansa kor atelş kızılı daha iyi en azından akınca pembe olmuyor

artez sacın superrrrrrrrrrrrrrrrr bayıldım bende alıdrıom sımdı boyucam akşamakaydirigubbakcemile2

kızlar bu renk çook süper nasıl elde edebilirim?şuan saçımda koyu kumral var yapalı baya oldu açıldı biraz ne dersiniz bu rengi elde etmek için ne yapmalıyım?:bbo:

Küllü renkler insanın tenini solgun ve yaşlı gösteriyor diyorlar.Niçin saçlarını açık renge boyamışken açtırdınki istediğin sarı rengi tutturamamışmıydın?

evet canım istediğim sarı tonu olmamıştı çünkü, ilk boyandığında çok güzeldi ama bikaç yıkamadan sonra bakır rengi saç dışa vuruyor oda hoş olmuyor,ben beyaz tenliyim canım hatta küçükkende sarışınmışım o yüzden çok abes durmuyor hani çok esmer olupta sarıya boyatanlar gibi değil,küllü renkler insanı daha solgun gösteriyor ama ben o kadar uzun zamandır doreli renkler kullandımki artık sıkıldım ve bi değişiklik olsun istedim oyüzden açtım saçımın renginide

alkisalkisalkis evet tatlım ben de zaten tek olarak küllü açık sarı mı yapsaydım dedim, bu yüzden bi sonraki boyamamda öyle yapıcam inşallah güzel olur a.s
Kuaförler konusunda çok haklısın tatlım yaa.. bu arada sana önerilen rengin sarı ile alakası var mı ki? ben biraz araştırdım da sanki orta kumral gibi olmuş, çok açık değil yani...Amaaan bildiğinden şaşmayacaksın canımcım, sonra aklımız karışıyo :1no2:

ben boyadım kınalı gıbı oldum hıc yakışmadıkaydirigubbakcemile2
bembeyaz bır ten lazım bunun ıcın...
şimdı tekrar boyucam

eyvahedigeldismilekızlar bende bugun aldım tarçınlı bakır hafta sonu boyicam nasıl oldugunu söylerim size.şuan saçımda koyu kumral var ama açıldı biraz bakalım nasıl olcak merak ediyorum_?

kızlar bende aldım tarçın bakır saçlarım şuan kızıl
önce yogun renk açıcı ile açıcam sonra ardındna bıoya
umarım güsel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…